Amin İnş hepimizinki bekletmesin...Ahtım var zati kızım olursa adını Melek nur koymak istiyorum :)
Amin İnş hepimizinki bekletmesin...Ahtım var zati kızım olursa adını Melek nur koymak istiyorum :)
Ben yumurtlama dönemi vs hiç hesaplamadım kızlar.. zaten ilk denememiz bu ay. Evliliğim boyunca periyodik olarak gittiğim doktora gittik eşimle. Sonrasında korunmayı bıraktık. Acaba hesaplasa mıydım ya da bu ay gebelik olmazsa bir sonrakini hesaplayarak mı denesem??
Ben yumurtlama dönemi vs hiç hesaplamadım kızlar.. zaten ilk denememiz bu ay. Evliliğim boyunca periyodik olarak gittiğim doktora gittik eşimle. Sonrasında korunmayı bıraktık. Acaba hesaplasa mıydım ya da bu ay gebelik olmazsa bir sonrakini hesaplayarak mı denesem??
Cnm 10 aylık evlimusin yoksa 10 aydır cocukmu istiyosun
canım 10 aylık evliyim ve evlendiğim günden beri istiyoruz :)))
İnş. en kısa zamanda hamile kalırsın doktora gittinmi hic
gittik canım bi sorun yok diyo bakalım bekliyoruz inşallah bu ay:))
41 zeynepcim sen aşılama mı yapıldı demiştin?
Hayırlısıyla olur inş. beklemek kadar zor bişey yok cok iyi bilirim seni melegin inş. bekletmez
inşallah canım.. dualarım seninle seninde inşallah bu ay meleğin gelir eminim çok zordur beklemk
canım moralini bozma ağır bişy kaldrma sürekli dinlen ayaklarını uzat yat:)Amin inş. bu sürec beni cok yıpratıyo inş. bu sefer olur
canım moralini bozma ağır bişy kaldrma sürekli dinlen ayaklarını uzat yat:)
Evet cnm bugün yapıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?