- 30 Ocak 2013
- 2.442
- 2.837
- 133
evet evet bendeee, herkes çok zayıfladın fln dioP
ki giden kilo sadece 3,5
bende yooook diorum daha çoo varrr diorum.
bi de buna inanmayın ha kızlar, etrafınızdakiler ay çok zayıfladın veya ay kötü duruo yüzün çökmüş fln dese bile sakın bırakmayın.
valla herkes düşman, güzel olmamızı istemiolar tabiii
ayyy ben tam sınırdayım, en uzun diyetim 2 hafta sürmüştü :) ama bu kez aynısı olmayacak, sohbet muhabbet veriyoruz kilocukları burada :)
tm ozamn aynen devamö ediyorum bi sıkıntı olsa 2 kiloyu veremezdim haklıın canım
evet evet bendeee, herkes çok zayıfladın fln dioP
ki giden kilo sadece 3,5
bende yooook diorum daha çoo varrr diorum.
bi de buna inanmayın ha kızlar, etrafınızdakiler ay çok zayıfladın veya ay kötü duruo yüzün çökmüş fln dese bile sakın bırakmayın.
valla herkes düşman, güzel olmamızı istemiolar tabiii
Kizlar mutlu haber
Başlangıç kilo :72.0
Şimdiki kilo:70.400
Haftaya hedef kilo :69.0
Ibsallah hedefime ulasicamm ve haziranda 50 kilo olucam .))
hoşgeldin cicimm :)
8 kilo, verirsin cnm sende, bak bizlerden haftada 2 şer kilo fln gitti, düşün yane
ayy çok alemsin :) hedefler belli ve ulaşana dek kiimse bizi yıldıramaz
aynen canım ya kilo verince hemen yüzün çöktü yüzünde gitti diyorlar
ama vazgeçmem asla inatçıyım ben
Canm hoşgeldin ....... Haftada 2 ser kılo vermesende gel sen.. İnş yaza kadar sabredersen istesigin kıloyu bericeksinhoşbulduk :) bende sizler gibi haftada 2 şer kilo veririm haftaya buraya 64 yazıcam inş..
merhabalar...
ben de katılabilir miyim aranıza...
1,65 cm, 89 kiloyum
akapunktur için doktora gidiyorum, glifor kullanmam gerek, düzenli kullanamıyorum falan filan...
eger birbirimize destek olursak, belki yaza kadar
elbette yüzden daha çok belli oluo ama vücuttan da farkedio tabii , hemde 1 günde bile.
dün bi patolon giymiştim biraz boldu, bugün yine aynı pantolonu giyiyim dedim, tümden düşüodu üstüm, çıkardım başka pantolonumu giydim, hatta kemer taktımP
süpersin canım şu anki menüm
ıspanak salata yoğurt
ohh afiyet olsun canımmm
bende ezogelin çorba ve tavuklu salata yicem
Canm hoşgeldin ....... Haftada 2 ser kılo vermesende gel sen.. İnş yaza kadar sabredersen istesigin kıloyu bericeksin
Atıyorum haziran ayına kadar ayda en az 2 kılo versen 5 ay var önünde 10 kılo vermiş oluyosun canm
Sabır ve azimle ve bizmlr bu kılolar gıdecek
Aaaaa ayıp edıyosun canım tabıkı katılabılırsın ......
Gllforu pkon oldugun için mi kullanıcaksın... Eger öleyse düzenli kullan canm sana cok yardımcı olacak ve zayıflamanada destek olacaktır
Hilal ve pinn
Kızlar özel uyguladıgınız diyet mi var yada bi kür ikinizde cok güsel kılo vermişsiniz
Canım bndede var insülin direnci ama pkom oldugu için insülin direncim var yumurtalarımda kist var pko diyolar biliyosun ben 6 ay önce kullandım ve gerçekten cok işe yaradı bnde senin gibi düzensiz kullandım hatta bazen hiç kullanmadım o yüsden cok pişmanm yakın zamanda doktoruma görünüp önerirmi tekrardan diye sorucam bakalımhayır canım, insülin direnci düşük olduğu için kullanmam gerek ama maalesef düzenli kullanmıyorum..takip edeceğim yorumlarınızı 2 haftada sadece 1 kilo verebildim, spor falan da yapamıyorum hatta yapmıyorum evde koşu bandı var, çalışıyorum yorgunluktan çocuğumda var tahmin edersiniz işte..akşamdan itibaren başlayacağım glifora düzenli olarak sonra da sizinle paylaşacağım..:18:
Anladım canm cok güsel böle dewam et basarmanın zewki bi baska oluyo dimi canm bnm insan kendini bi hoş hissediyoCanım ben diyetisyene gidiyorum. 3 hafta oldu. Her hafta diyetimde değişiklikler yapıyor bu yüzden kilo vermem durmuyor.
En çok protein diyeti yaptığım hafta çok kilo verdim.
Spor da yapmıyorum, diyetisyenim istemedi, kaslanma ihtimalime karşı.
daha sonra yapağım sporu da.
Anladım canm cok güsel böle dewam et basarmanın zewki bi baska oluyo dimi canm bnm insan kendini bi hoş hissediyo
Evet cnm, çok mutluyum şu sıralar. Kilo verdiğimi gördükçe heyecanlanıyorum, yeni kıyafetler almak istiyorum :))
Senin adına cok sewındm
İnş herkes basarıcak herkes basarıcak kıl verecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?