- Konu Sahibi Mathildablue
-
merhaba arkadaşlar, benim bu zamana kadarki kilo hedefim 50 idi. ama nedense hiç inemedim o kiloya yaklaştım ama olmadı. inşallah burda motive olarak yediklerime dikkat ederek yeme düzenimi değiştirerek kilo vermek istiyorum. bana eşlik etmek isteyen arkadaşları bekliyorum. ben an itibari ile 59 kiloyum :) ayrıca daha önce kilo verme tecrübelrimizi, zayıflama hakkında bildiğimiz şeyleri de burda paylaşırız.
beni anlatmışsın sankim :))
ben de an itibariyle 57ye yaklaştım:))
hadi sana kolay gelsin, takipteyim :))
Kolay gelsin canımm..ben de katılmak istiyorum sana..50 kilo halimi çok özledim şu an 55 kiloyum sanırım,tartılmadım,1 kilo aşağı veya yukarı olabilir..geçen yaz vermiştim 52 oldum sonra geri çıktı..öğrenciyim o nedenle dengesiz besleniyorum hele sınav zamanı çok vahim durum,bitki çayları,yürüyüş mekik gibi şeylerle zayıflamak istiyorum..bunun yanında tabi yediklerime dikkat ederek..
evet canm aynı benm gibi düsünüyosun birden kesmeden sadece dikkat ederek ac kalarak degil.cunku ac kalınca azcık kacırsn sonrasnda hemen kiloya yansıyo :) hosgeldin o zaman . kendini tanıtırmısın boyun kac kac yasındasın felan :)
Tabi canımcım...boyum 1.62..yaklaşık 55 kiloyum 56 da olabilir 2 gündür çok yedim :))..göbek ve bel kısmından şikayetçiyim..ince belli olmak istiyorum,tabi diğer yerlerde incelse çok güzel olur..kendinden bahset canımm sende..Ölçülerimizi de yazalım istersen başlangıç..
hosgeldin canım sende baslangıc kilolarımız aynı bende 58 im :) canım ben bişi merak ettim haftan bi günü abur cubur yediginde almıyomusun kiloyu. bu seklde hiç kilo verebildin mi?merhaba bende 160 boyundayım, 58 kiloyum az önce tartıldım :) ve bende 50 olmasa da 52 filan olmak istiyorum :)
Sabah : 2 kaşık yoğurt, 1er çay kaşığı tarçın, zencefil ve zerdeçal yiyorum. yarım saat bi saat sonra normal kahvaltımı yapıyorum. kahvaltı 11-12 gibi olduğu için öğle yemeği yemiyorum.
saat iki gibi bi kaç çilek veya minik bi parça bitter çikolata ile nescafe içiyorum.
en geç saat 5 gibi akşam yemeğini yiyorum. yemekten yarım saat önce yine üstteki yoğurtlu karışımı yiyorum.
ne yediğim önemli değil, az yemek önemli bence :) doyduğumu ilk hissettiğim an yemeği bırakıyorum. normalde artık yiyemez hale gelene kadar yerdim :)
akşam 8 gibi de çay belki yanına sade crax yiyorum. eğer akşam tatlı yiyeceksem, akşam yemeğini çorba ile geçiştiriyorum.
ve en güzeli bence haftanın bir günü akşam deli gibi hamburger - pizza abur cubur zararlı ne varsa yiyorum bana ödül gibi oluyor :)
6 gün boyunca dikkat ettiğim için yediklerime 1 günden bi şey olmuyor, yani o gün 300-400 gram alsam da bi form çayı bi iki kayısı ertesi gün veya akşam. olay tamam :) hem bir gün istediğini yiyince insan çok mutlu oluyor, hiç yemezsem o zevk aldığım şeyleri ideal kiloya gelince hemen salıyorum kendimi.
ama hem diyet yapıp bi gün de ödüllendirirsem iyi geliyor nefsime daha iyi hakim oluyorum. zaten bi iki hafta sonra o yediğin hamburger çok gelmeye başlıyor, patatesleri büyük boy alırken orta boyu bitiremez oluyorsun :) az yemeye başlayınca mide küçülüyor sanırım :) yani bence bi gün özgür bırak kendini, kahvaltını yine normal yap akşam istediğini ye veya mükellef bi kahvaltı/brunch yap akşama dikkat et.
merhaba bende 160 boyundayım, 58 kiloyum az önce tartıldım :) ve bende 50 olmasa da 52 filan olmak istiyorum :)
Sabah : 2 kaşık yoğurt, 1er çay kaşığı tarçın, zencefil ve zerdeçal yiyorum. yarım saat bi saat sonra normal kahvaltımı yapıyorum. kahvaltı 11-12 gibi olduğu için öğle yemeği yemiyorum.
saat iki gibi bi kaç çilek veya minik bi parça bitter çikolata ile nescafe içiyorum.
en geç saat 5 gibi akşam yemeğini yiyorum. yemekten yarım saat önce yine üstteki yoğurtlu karışımı yiyorum.
ne yediğim önemli değil, az yemek önemli bence :) doyduğumu ilk hissettiğim an yemeği bırakıyorum. normalde artık yiyemez hale gelene kadar yerdim :)
akşam 8 gibi de çay belki yanına sade crax yiyorum. eğer akşam tatlı yiyeceksem, akşam yemeğini çorba ile geçiştiriyorum.
ve en güzeli bence haftanın bir günü akşam deli gibi hamburger - pizza abur cubur zararlı ne varsa yiyorum bana ödül gibi oluyor :)
benim boyum 168 canım .benmde aksine belim ince basenlerim var bacagımı inceltmek istiyorum. tamam ölcülerle ve kiloyla takip yapabiliriz daha etkili olur. kilomda 59 du dün ama bugün tartıldım 58 cıktım. 58 im simdi kilolarımızda yakın sayılır hem :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?