- 23 Ekim 2009
- 18.527
- 3.908
- 448
- Konu Sahibi Mathildablue
-
videosu bir saat sürüyor ama konuşmalar falan var 40 45 dk de sen ona. ilk başlarda zorlanıyorsun ama alışınca kolay yapıyorsun ve incelme konusunda en kısa sürede sonuç veren spor bence bu. ben hep 7de takıldım devam edemedm ona rağmen gelişme oldğunu hissediyordum özellkle karın bölgesinde. spor bölümnde callanetics yapanlar dye bir konu var ne kadar çok kişinin yaptığını nasıl sonuçlar aldğını görebilirsincanım callanetics dediğin sporun süresi ne kadar bide ne kadar etkili önceden uygulamıslıgın sonuc almıslıgın varmı?
videosu bir saat sürüyor ama konuşmalar falan var 40 45 dk de sen ona. ilk başlarda zorlanıyorsun ama alışınca kolay yapıyorsun ve incelme konusunda en kısa sürede sonuç veren spor bence bu. ben hep 7de takıldım devam edemedm ona rağmen gelişme oldğunu hissediyordum özellkle karın bölgesinde. spor bölümnde callanetics yapanlar dye bir konu var ne kadar çok kişinin yaptığını nasıl sonuçlar aldğını görebilirsin
EsmerKralice ,
yoğurtlu kürü yazıyorum :
2 yemek kaşığı yoğurda 1'er çay kaşığı toz zencefil, zerdeçal ve tarçın karıştırıp yemeklerden yarım saat önce tüketiyoruz. ben üstüne 1 bardak kadar su da içiyorum.
metabolizmayı hızlandırıyor. benim okuduğum konu başlığında günde 500gr verdiriyor diyor. ama bizim için haftada 500 gram gitse yeter
Frezya, canım hangi tür bitki çayları içiyordun ?
bende ölçülerimi yazıcam ölçünce. :)
bende doğadan 5. ir yerde çayı var poşet çay şeklinde bir kaç gün içip bıraktım ona devam ediyimCanım ben şu anda yeşil çay içiyorum sadece..ama 5 li çaya başlıcam mutlaka duymuşsunuzdur..
"Bitki çayları. Yeşil çay, biberiye, kekik, mate ve funda yaprağı karışımıyla ayda ortalama beş kilo verebilirsiniz." yazıyor..bu çayların özelliği vücut ısısnı artıtıp yağ yakmaya yardımcı olması..
bende doğadan 5. ir yerde çayı var poşet çay şeklinde bir kaç gün içip bıraktım ona devam ediyim
ne zaman içeceğimzin bir önemi var mı sabah akşam yemekten önce sonra ??
bimden aldım canım benYemeklerden önce daha faydalı olur canım ama yemekten sonra çay içme alışkanlığın varsa benim gibi içilebilir..İçeriğinde hangi bitkiler var canım,ben de alayım ondan,faydası olur tabiki devam et bence..
benim bilgisayarda var indirme linki bulursam vereyim canım.esmer kralice callanetics spor videosunu bulamadım linkini verebilirmisin?
bimden aldım canım ben
doğadan 5i bir yerde
içinde kekik mate biberiye yeşil çay funda yaprağı varr
Evet canım bu ..ben de alayım ondan
canım bunun içinde sinameki yokfzlası bağırsakları tembelleştirmez mi bence fazlası zararlı belki günde en fazla 2 bardak sonrada su daha fazla içilme yanlış mı düşünüyorum?
peki kaç bardak içmek gerekir? ben su dahi içmekte zorlanıyorum çünkü çok sık tuvalete gidiyorum bazen
canım bunun içinde sinameki yok
diğer form çaylarında sinameki var o bağırsak tembelliğine neden oluyor
tamam canım hosgeldin tanıt kendini bilgilerini ver senide ekliyim :) benmde sorunum bacaklardabende kilo vermek istiyorum artık tartının üstüne çıkmaya korkuyorum evlenmeden önce 58 kilo idim ve 54 e inmek istiyordum evlendikten sonra 65 e çıktım ve tartıdaki artışı durduramıyorum çok kilo aldım ve aldığım kilolar direk basene toplanıyor yapı olarak çok rahat kilo alıyorum fakat veremiyorum
tamam canım cok iyi olur sagol :)
benim bilgisayarda var indirme linki bulursam vereyim canım.
Blumecim başlangıç kilolarımızı ve hedef kilolarımızı da yaz istersen
2 bardak yeterli olur herhalde gündepeki kaç bardak içmek gerekir? ben su dahi içmekte zorlanıyorum çünkü çok sık tuvalete gidiyorum bazen
fzlası bağırsakları tembelleştirmez mi bence fazlası zararlı belki günde en fazla 2 bardak sonrada su daha fazla içilme yanlış mı düşünüyorum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?