- Konu Sahibi Mathildablue
-
bıde canım her gün bi keremi yapılması gerekiyo bu videonun?
bende katılabilir miyim sizee
50 halimi çok özledimm
tek başıma birşey yapamıyorum ama bugün spora başlayacağım ekmeği kesip yediklerime dikkat edeceğimm
tabiki canım hosgeldin aramıza :) tanıtırmısın kendinibende katılabilir miyim sizee
50 halimi çok özledimm
tek başıma birşey yapamıyorum ama bugün spora başlayacağım ekmeği kesip yediklerime dikkat edeceğimm
yoğurtlu karışım, zayıflama kürleri sayfasında vardı bende ordan gördüm günde 500gr verdiriyor yazıyor. günde 500ü geçtim haftada 500 grama razıyım ben :) sonuçta hızlı kilo vermekte sakıncalı.
ballı ılık su da sabahları çok işe yarıyor bi arada onu çok içiyordum. ama bünyeyi şaşırtmak lazım o yüzden sabah metabolizma hızlandırmak için içtiklerimi değiştiriyorum her rejime başladığımda :)
sen hangi bitki çaylarını içiyorsun canım özel bi karışımın mı var yoksa yeşilçay form çayı filan mı ?Frezya
yoğurtlu karışıım hakkınnda bilgi verir misin canım ?yoğurtlu karışım, zayıflama kürleri sayfasında vardı bende ordan gördüm günde 500gr verdiriyor yazıyor. günde 500ü geçtim haftada 500 grama razıyım ben :) sonuçta hızlı kilo vermekte sakıncalı.
ballı ılık su da sabahları çok işe yarıyor bi arada onu çok içiyordum. ama bünyeyi şaşırtmak lazım o yüzden sabah metabolizma hızlandırmak için içtiklerimi değiştiriyorum her rejime başladığımda :)
sen hangi bitki çaylarını içiyorsun canım özel bi karışımın mı var yoksa yeşilçay form çayı filan mı ?Frezya
ya basenlerim popom küçülsün istiyorum. göbek bölgemde pek şikayetim yok ama o da sıkılaşsa iyi olurEsmercim buyur gel hoşgeldin,yaza kadar fit olalım birlikte..sen nerden şikayetçisin canımcım..
hoşbuldum canım 173 boyum 56 57 arasıda kilom öğrenciyim öğretmenlik okuyorum 20 yaşındayımtabiki canım hosgeldin aramıza :) tanıtırmısın kendini
ya basenlerim popom küçülsün istiyorum. göbek bölgemde pek şikayetim yok ama o da sıkılaşsa iyi olur
bir ay kadar spor yapmıştım hip hop abs. hip hopla dans ederek zayıflatıyor yedklerime dikkat etmediğim halde kalçada baya işe yaramıştı. ama sonra vizelerim ödevlerim başladı bıraktım. tekrar başlamak için motivasyona ihtiyacım var.
hoşbuldum canım 173 boyum 56 57 arasıda kilom öğrenciyim öğretmenlik okuyorum 20 yaşındayım
frezyaya yazdığm kısımlarda sorun var 52 olsamda yeter bna yaza kadarr
sorunlarımız aynı bölgelerden yaptıklarımızı birbirimizle paylasablrz bölece motive oluruz.ama senn boyuna göre kilon iyiymiş yine sen sadece spor yapsan sıkılassan bile sana yeter gibi :) sende ölcülerini al freyza nın yaptıgı gibi bende simdi yazıcam ölcülerlede takipte olalım sonucta bakalım verdigimiz kilolar ne kadar görüntümüzee yansıyomus dimiya basenlerim popom küçülsün istiyorum. göbek bölgemde pek şikayetim yok ama o da sıkılaşsa iyi olur
bir ay kadar spor yapmıştım hip hop abs. hip hopla dans ederek zayıflatıyor yedklerime dikkat etmediğim halde kalçada baya işe yaramıştı. ama sonra vizelerim ödevlerim başladı bıraktım. tekrar başlamak için motivasyona ihtiyacım var.
hoşbuldum canım 173 boyum 56 57 arasıda kilom öğrenciyim öğretmenlik okuyorum 20 yaşındayım
frezyaya yazdığm kısımlarda sorun var 52 olsamda yeter bna yaza kadarr
ben çok zayıftım lisede 45 kilo falan. sonra aldım ama biraz fazla aldım sanki zayıf olmayı seviyorum bensorunlarımız aynı bölgelerden yaptıklarımızı birbirimizle paylasablrz bölece motive oluruz.ama senn boyuna göre kilon iyiymiş yine sen sadece spor yapsan sıkılassan bile sana yeter gibi :) sende ölcülerini al freyza nın yaptıgı gibi bende simdi yazıcam ölcülerlede takipte olalım sonucta bakalım verdigimiz kilolar ne kadar görüntümüzee yansıyomus dimi
callanetics düşünüyorum şimdi canım 21 saat programınıBoyun iyiymiş canım kilon fazla değil aslında ama bir bölgede toplanması kötü oluyor..egzersizleri yaparsan faydalı olur diye düşünüyorum..hip hop mı yapıyorsun canım ne güzelmiş,dans bütün kaslarını çalıştırır hem..
sorunlarımız aynı bölgelerden yaptıklarımızı birbirimizle paylasablrz bölece motive oluruz.ama senn boyuna göre kilon iyiymiş yine sen sadece spor yapsan sıkılassan bile sana yeter gibi :) sende ölcülerini al freyza nın yaptıgı gibi bende simdi yazıcam ölcülerlede takipte olalım sonucta bakalım verdigimiz kilolar ne kadar görüntümüzee yansıyomus dimi
ben çok zayıftım lisede 45 kilo falan. sonra aldım ama biraz fazla aldım sanki zayıf olmayı seviyorum ben
ölçülerimi alayım bende. şimdi callanetics mi yapsam hip hop abs ye devam mı etsem diye düşünüyorum
callanetics düşünüyorum şimdi canım 21 saat programını
o da çok inceltiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?