Yaza kadar en az 20 kilo..

İyi akşamlar hanımlar
Menumu yazaym
Sabah yumurta yesıllık 1 dılım ekmek
Öğle meywe
Ara 1 avuc fıstık
Akşam fırında patlıcan yoğurt bıkac kaşık barbunya 1 dılım ekmek
1 saat yuruys suyumuda 2.5 a tammlrm

Menü güzel canım afiyet olsun

İyi akşamlar kızlar
Bugün ki menüm.iyi deği oek

Sabah1 buçuk.yumurta peynir salatalık domates çay

Öğle yine gün vardı kızlar benim iki tane gün var biri paralı gün diğeri kuran günü bi bitseker beni zorluyorlar baya

1 kase yoğurtlu makarna 1 dikim sütlü tatlı yedim iki tane de sigara böreği ama kucukta borekler

Akşam da 3 kaşıkppırasa yedim sadece ve şuan coook acim ama yapacak bisey yok şu 2 kitre
Spor yarım saat yuruyus su sporu bi yarım saatten yukarı çıkartamıyorum (

menüm
sabah iki çatal sucuklu yumurta bi kase yoğrt salatalk domates azck ekmek.
öğlen yoğurt bitane elma.
akşam bi tabak ıspanak yemeği 3 kaşık bulgur yoğurt.ama az önce çocklara gofret verdim hoşbeş bende iki tane yedm dayanamadım.bu bikaçgndr kendmi dzgnleyemiyrm ya.bi haftadr yürüyşte yapamıyorum ben geriye dönüyorum galiba

Hoşgeldin canım sevindim buna.Afiyet olsun.
Teşekkür ederim canım :)
Tsk ederm cnm senı burda gormek cok guzel
Teşekkür ederim tatlım :)
sıkma canını bugün toparlarsin canım ama tatlı isteğini bitter çikolata ile bastirirsan daha faydalı olur çünkü hosbes gofret in 1 tanesi 70 kalori
Stick bitter çikolata ise sadece 43 kalori 2 tane yesen hosbesten daha az kalorisi hacım olarak daha büyük

menüm
sabah 2 yumurta peynir iki lokma k.ekmek domates yeşil biber
öğlen elma
akşam yemeği lahmacun inşlah çok kaçırmam.bir saat tempolu yüryş yapıldı.

Kizlaarr bugun haslanmis yumurta bi tane yesil biber maydonoz az peynir ve 3 tane yesil zeytin yedim ekmek hic yemiodum ama 2 gunde bir kahvsltida yiyorum gec uyandigim icin midemi tutsun diye tabi tam bugday ekmegi yiyorum aksam da kanat var salata bide patates puresi

İyi akşamlar hanımlar
Menum sababih tost
Öğle 1 avuc kuru yems
Akşam patlıcan tawa bıkaç kaşık ıspanak yoğurt 2 dılım kpek ekmek
1 saat yuruys

Menüm sabah 1 yumurta 1 kk helva lavas ekmeği tb
Ara 6 tane yenidunya
Öğlen 5 yk nohutlu bulgur pilavı 3 yk taze fasulye
Ara 1 muz
Aksam mercimekli bulgur pilavı 2 kucuk balık turşu taze börülce
Su çok az içtim reglden dolayi icemiyorum midem bulanıyor
Spor da yok

Kızlar selam bugün bir turlu giremedim.yaa telefon sinir etti beni.yaa girmedi buraya(

Menüm sabah klasik kahvaltı kızlar

Akşam da yumurtalı taze fasulye ve 1 kase yoğurt su 1 buçuk litre bugün icemedim fazla kızlar neden ss spor da yok bugün

Sizin menüler ds güzel bu arada

Tartya son bir gün kızlar hadi bakalım yarın azami dikkat edelim olur mi kii tartı yüzümzü guldursun:))

günaydıın kızlaardün akşam korktuğm gibi lahmacunu kaçırdmbu hafta ful kaçamaklı oldu yürüyşte yoktu.yarın artı görmiyimde aynı kalmaya razıyımsizin menüler süper afiyet bal şekr olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…