- 9 Şubat 2016
- 147
- 136
- 18
- 36
- Konu Sahibi AdaisyLove
-
Eminm de cnm yıne de bir suphe olyr. Olsaydmda rahtlsydm yaevet canım olabiliyor bazen tabi iyi korunduğuna eminsen sorun yok olursun.
soğan kaynatp suyunu iç olursun inşlhEminm de cnm yıne de bir suphe olyr. Olsaydmda rahtlsydm ya
Mrb kızlar ben bu hafta fazla kaçrmdm ama gecen hafta regl olmm grkyrdu hala olmdm. O yuzdn pek bşy bklmyrm.emzrrkn reglm gecıkmesı normal dglmı kızlar
İnş cnm ya uzerımde şişknlıkte olyr o yuzdn yrn pek bsy beklemıyrmÇok normal canım ben iki sene emzirdim hiç birbirini tutmadı adet günlerim.bazen 15 gün bile geçiyordu dusun odum patlıyordu benimde rahat ol olursun yakinda
Cnm sgk mu içeçm sıcak mı hemen olrmym pekısoğan kaynatp suyunu iç olursun inşlh
kabuğuyla kaynat bi 5 dk.ılık iç hemende olabilir bikaçgündede.bi iki gün içCnm sgk mu içeçm sıcak mı hemen olrmym pekı
Tmm cnm tsk ederm yrn dncmkabuğuyla kaynat bi 5 dk.ılık iç hemende olabilir bikaçgündede.bi iki gün iç
rica ederim canım bu akşamda içebilirsinTmm cnm tsk ederm yrn dncm
menüm
sabah 2 yumurta peynir iki lokma k.ekmek domates yeşil biber
öğlen elma
akşam yemeği lahmacun inşlah çok kaçırmam.bir saat tempolu yüryş yapıldı.
Kizlaarr bugun haslanmis yumurta bi tane yesil biber maydonoz az peynir ve 3 tane yesil zeytin yedim ekmek hic yemiodum ama 2 gunde bir kahvsltida yiyorum gec uyandigim icin midemi tutsun diye tabi tam bugday ekmegi yiyorumaksam da kanat var salata bide patates puresi
İyi akşamlar hanımlar
Menum sababih tost
Öğle 1 avuc kuru yems
Akşam patlıcan tawa bıkaç kaşık ıspanak yoğurt 2 dılım kpek ekmek
1 saat yuruys
Gunaydın kızlar gecen hafta 76.4 bu hafta 76.9 +500 regl olmamam yuzundn +cıktm. Bu hafta sadece 1 gun kacamagm wardı ama sonuc boyle
Kızlar sıkma yın canınızı onlar ödem dir dikkat edin bu hafta hepsi gider fazlasıyla hem de .evet benim kaçamaklar çok oldu artı yürüyşte yok artı olmam kaçınlmaz
geçen 99.3
bugün 99.9
fark +600 gr
ben biliyordm artı çıkıcak çünkü motivasyonum düşmüştü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?