- 26 Mart 2016
- 1.703
- 3.052
- 53
- 37
- Konu Sahibi AdaisyLove
-
valla yerin çok görünüyo canım katıl aramıza bi an önceSlm kızlar nasılsınız gördüğüm kadarıyla Süpersiniz çık iyi verilmiş kilolar tebrik ediyorum hepinizi
Benim biraz yoğunluğum var haftaya gelecem insallah.
Benim sorarsanız 66larda dolaniyoum spora devam ediyorum Arada kaciriyorum ama topluyorum çok salmadim :)
çok geçmiş olsun canım hastaneye gitseydin keşkeKizlar dun yedigim tabuktan zehirlendim galiba dunden beri kusuyorum midem cok kotu kahvalti yeni yapucaz esim evd3 ondan gec uyandim . Sucuklu yumurta yaptim belki biraz yerim ama sanmiyorum aksama da brokoli karnabahar haslicam belki yanina cokcaz makarna haslarim yagsiz tabi aksama serum yiyip doymazaqm
çok tşkr ederim canım.çok mutluym.sıra 8 leri görmekte;-)
Kizlar dun yedigim tabuktan zehirlendim galiba dunden beri kusuyorum midem cok kotu kahvalti yeni yapucaz esim evd3 ondan gec uyandim . Sucuklu yumurta yaptim belki biraz yerim ama sanmiyorum aksama da brokoli karnabahar haslicam belki yanina cokcaz makarna haslarim yagsiz tabi aksama serum yiyip doymazaqm
Yiyemedim zaten gittim doktora bagirsak zehirlenmesi gecirmisim serum yedim simdi iyiyim:)tesekkyrlerCanım geçmiş.olsun tavuk zehirlenmesi çok tehlikeli bi doktora git bence ihmal etme ayrıca sucukta ağır gelir migden hassas tır şuan çok hafif şeyler ye bence :))
Mrb cnm biz iyiyz sen naslsn. Çabuk gel tatlım özletme kendını
Geçmiş olsn cnm dkkt et kendıne smdı iyisndr inşllhKizlar dun yedigim tabuktan zehirlendim galiba dunden beri kusuyorum midem cok kotu kahvalti yeni yapucaz esim evd3 ondan gec uyandim . Sucuklu yumurta yaptim belki biraz yerim ama sanmiyorum aksama da brokoli karnabahar haslicam belki yanina cokcaz makarna haslarim yagsiz tabi aksama serum yiyip doymazaqm
Uyudum biraz iyiyim simdi tesekkur ederimGeçmiş olsn cnm dkkt et kendıne smdı iyisndr inşllh
anaaaam kız vallahi izlerken yoruldumKizlar bu videodaki hareketler cok iyi 30 dk ama bayagi etkili olur ben inceledim epey gunduz diim artik malum saat 5:)eger ki kendimi iyi hissedersem basliycam benim gibi evden cok cikamayan interneti olan varsa baksin bi
Ne yaparsak kârimiza hadi bekliyom canim:))))anaaaam kız vallahi izlerken yoruldumeğer iki ay bunu yapsam tığ gibi olurum eminim ama zor bikç hareketni anca yaparm
kızlar bugün moralim çok bozktu sinirden ne yediğimide hatrlamıyrm bugün menü yazmayacam.ekmek yemediğimi biliyrm bi tek
kusura bakmassnz artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?