Yaza kadar en az 20 kilo..

valla yerin çok görünüyo canım katıl aramıza bi an önce

çok geçmiş olsun canım hastaneye gitseydin keşke

menüm sabah iki yumurta iki parça peynr bi lokma ekmek(canım hiç istemiyr ekmek yiyemiyorum)salatalık domates bir yeşil biber.
öğlen yaprak sarma iki parça gaşlanmş tavuk.
akşm bişey yiyemicem gibi şuan dünyayı yemişim gibi şişmişim çünkü

Canım geçmiş.olsun tavuk zehirlenmesi çok tehlikeli bi doktora git bence ihmal etme ayrıca sucukta ağır gelir migden hassas tır şuan çok hafif şeyler ye bence :))

Canım geçmiş.olsun tavuk zehirlenmesi çok tehlikeli bi doktora git bence ihmal etme ayrıca sucukta ağır gelir migden hassas tır şuan çok hafif şeyler ye bence :))
Yiyemedim zaten gittim doktora bagirsak zehirlenmesi gecirmisim serum yedim simdi iyiyim:)tesekkyrler

Iyı akşamlar hanımlar
Menüm sabah yumurta 1 dılım ekmek zeytın
Öğle kucuk bır tabak et haşlama
Ara meywe
Akşam 2tane borek yedm kızlar annemdeydm
2buçuk saat yuruys yptm 2 lt su içtm

Mrb cnm biz iyiyz sen naslsn. Çabuk gel tatlım özletme kendını
Geçmiş olsn cnm dkkt et kendıne smdı iyisndr inşllh

Kizlar bu videodaki hareketler cok iyi 30 dk ama bayagi etkili olur ben inceledim epey gunduz diim artik malum saat 5:)eger ki kendimi iyi hissedersem basliycam benim gibi evden cok cikamayan interneti olan varsa baksin bi

Kizlar bu videodaki hareketler cok iyi 30 dk ama bayagi etkili olur ben inceledim epey gunduz diim artik malum saat 5:)eger ki kendimi iyi hissedersem basliycam benim gibi evden cok cikamayan interneti olan varsa baksin bi
anaaaam kız vallahi izlerken yoruldum eğer iki ay bunu yapsam tığ gibi olurum eminim ama zor bikç hareketni anca yaparm

kızlar bugün moralim çok bozktu sinirden ne yediğimide hatrlamıyrm bugün menü yazmayacam.ekmek yemediğimi biliyrm bi tek
kusura bakmassnz artık

İyi akşamlar kızlar menumu yazaym
Sabah 1 yumrta zeytn peynır 1 dılım ekmek
Öğle 1 avuc kabak cekırdgı kahwe
Akşam et sote 1 dılım ekmek yogrt
1 bucuk saate yakım yuruys yatana kadar suyumuda içerm

Selam kızlar nasılsınız
Dün günüm.vardı akşama kadar onunla uğraştım akşamda uyuyup kalmisim kızlar

Dünkü menüm.sabah domates salatalık birkaçcçatal patates kızartması

Öğle 1 dilim tatlı 1 dilim borek ve boll yeşillikli kısır

Akşamda azcik borek vardı ondan yedim yani berbat ötesi bir menü spor yoktu kosturmaca vardı suda 1 buçuk.anca olmuştur dun

Bugünkü menüm sabah 1 yumurtaya marul.yeşil soğan maydonoz doğrayıp yedim.

Sonra esimle çarşıya çıktık kızlar bisey yeşim ama eşim lokma dağıtıyordu gitti aldı bende yedim yaa offf keske yemeseydim ama geçti artikaksamda melemen ve iki dilim ekmek.cok.actim kizlar ekmek.cok.oldu biliyorum ama yarin telafi edicem insallah spir olarakta baya bi gezdim carsislda su daha iki olmadi ama yaoarim yatana kadar

Dun bende normal kahvaltilik yedim esimle merkeze gittik saglam bi yol yurudum garibim esim de pesimden suruklendidisarida yemek yedim iki tane lahmacun ve ardindan bol yuruyus . Bugun de yine ayni yumurta kahvaltilik gec yedim simdi yesil cayla eti form un misir patlagindan yerim aksam da kiymali patlicanli yemek yaptim firinda onlari yerim gecen gece yukledogim videoyu 10 dk ancak yapabildim dunun yorgunlugu hala gecmedi:)ama spor qcayip yakiyoo her gun 10 dk ilerleyerek yaparim ins:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…