- 26 Mart 2016
- 1.703
- 3.052
- 53
- 37
- Konu Sahibi AdaisyLove
-
Kizlar ben bugun costum biraz kacirdim ya sqbah gene normaldi de aksam bi kaseden fazla mantiiii yedimmmmm pismanimmm ama yarin fulll yesillik yicemm
Mrb kızlar bende bgn acayıp kacrdm ya. Hafta içi telafi edecm inş
eveeet bendeeeefelaket bi gün kaçamak hemde ne kaçamak yarın hiç bişi yemesek daha iyi
Aynennn kaciran kizlar yarinnnnn saglam bi spor yapalimm:))iyi ki buraya yaziyorum yoksa coktan birakmistim diyetiiii dualarimdasiniz kizlarr
Cok hklsn cnm en azndn bır gun kacrsak dgr gun kndmzı dızgnlyrz. Iyıkı warsınız kızlarBuraya yazmak insanı dizginliyor gerçekten kızlar burda hepimiz birbirimize destek olarak incecik olacağız inşallah bende bu hafta baya bi azim var çok sukur cünki yaz geldi artık kızlar firene iyice basmak lazım biz işlediktensonra olmayacak bisey yok dengeli beslenip spor yapmaya bakar hherşey vee kadının elinden hiçbirşey kurtulamaz
Hoşgeldin canım sevindim buna.Afiyet olsun.Slm kızlar ben geldim artık buradayım :)
Menümü yazayım pek de güzel değil ama olsun
Sabah 1 yumurta 1 lokma künefe
Ara 10 12 erik 1 muz
Öğlen 1 tabak taze fasulye 1 dilim ekmek yogurt
Ara Coco cops topları
Akşam 5 yk bulgur pilavı taze fasulye ve yoğurt az tuzlu turşu
Spor yok
Regl oldum malesef
evet hemde nasıl dizginliyor.burası bana çok iyi geldi şahsen.Devamıda grlir hep beraber istediğimize ulaşırz umarımBuraya yazmak insanı dizginliyor gerçekten kızlar burda hepimiz birbirimize destek olarak incecik olacağız inşallah bende bu hafta baya bi azim var çok sukur cünki yaz geldi artık kızlar firene iyice basmak lazım biz işlediktensonra olmayacak bisey yok dengeli beslenip spor yapmaya bakar hherşey vee kadının elinden hiçbirşey kurtulamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?