Yaza kadar en az 20 kilo..

Benim.menüm.sabah yumurta maydonoz soğan ve marul ile piyaz biraz peynir 1 dilim ekmek

Öğle iki top dondurma (sütlü)

Akşam 5 kaşık yumurtalı ıspanak bir kase marul

Spor 40 dakika yuruyus

Su iki litre

Bugünki mmenüm sabah iki yumurta peynir salatalık domates 1 aedt havuç yarım dilim ekmek ekmeği tamamen kesmek istiyorum ama nasip bakalım

Öğle arkadaş ile çay yapıp parka gittik orda çok şey vardı ama ben 4 tane bisküvi 5 tane fındık 1 avuç çekirdek yedim

Akşam 1 yumurta ile omlet ve 1 kase cacik

Yarım saat yuruyus
Su da iki yapmaya çalışacağım bakalım kixlar

Canım özellikle hafta sonu kaçamak olabiliyor ama inanın kendim içinde diyorum.bu kacamaklar bizi cook geri goturiyor 1 kilo verecekse 500 gram veriyoru z yada sabit kalıyoruz ( kacamaklarimizi tartı günü yapabiliriz saat beşten önce tabiki fazla abartmadan:)))
Kizlar ben bugun costum biraz kacirdim ya sqbah gene normaldi de aksam bi kaseden fazla mantiiii yedimmmmm pismanimmm ama yarin fulll yesillik yicemm

Buraya yazmak insanı dizginliyor gerçekten kızlar burda hepimiz birbirimize destek olarak incecik olacağız inşallah bende bu hafta baya bi azim var çok sukur cünki yaz geldi artık kızlar firene iyice basmak lazım biz işlediktensonra olmayacak bisey yok dengeli beslenip spor yapmaya bakar hherşey vee kadının elinden hiçbirşey kurtulamaz
Aynennn kaciran kizlar yarinnnnn saglam bi spor yapalimm:))iyi ki buraya yaziyorum yoksa coktan birakmistim diyetiiii dualarimdasiniz kizlarr

Cok hklsn cnm en azndn bır gun kacrsak dgr gun kndmzı dızgnlyrz. Iyıkı warsınız kızlar

Kizlsr sabah 7 e kadar uyuyamadim o yuzdn yenixkahvalti ettim omlet yaptim az peynir ve bol yesillik ve yesilcayla yedim aksam da pstlicanli kebap yapcam ama sadece patlicanlari yicem et den gina geldi

Slm kızlar ben geldim artık buradayım :)
Menümü yazayım pek de güzel değil ama olsun
Sabah 1 yumurta 1 lokma künefe
Ara 10 12 erik 1 muz
Öğlen 1 tabak taze fasulye 1 dilim ekmek yogurt
Ara Coco cops topları
Akşam 5 yk bulgur pilavı taze fasulye ve yoğurt az tuzlu turşu
Spor yok
Regl oldum malesef

Hoşgeldin canım sevindim buna.Afiyet olsun.

evet hemde nasıl dizginliyor.burası bana çok iyi geldi şahsen.Devamıda grlir hep beraber istediğimize ulaşırz umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…