- 26 Mart 2016
- 1.703
- 3.052
- 53
- 37
- Konu Sahibi AdaisyLove
-
bura çok sessz olacak yaaa.hayrlısyla git gel inşlh canmKızlar iyi akşamlar iki gundur giremiyoeum nasılsınız bakalım
Kızlar ben yarın kocaeline gidyorum esimin abisi tayini oraya aldırdı bizde onlara yardımagidiyoruz orda kkalacağız 4 yada 5 gün sonra onlarla beraber bize geleceğiz izinleri varmış burda kullanacaklar
Bi beş günde onlar kalacak burda sonra da mayıs başında İzmirde sunnetimiz var kızlar oraya gideceğiz inşallah yani uzun bir süre aranızda olamayacağını onu yazmak.istedim
Bu sure de diyetime edebildiğim kadar dikkat etmeye çalışacağım inşallah
Sizde sakin bırakmayın devam edin kızlar opuyorum sizi cooook allaha emanet olun
Bu Kocaeli işi biraz anı oldu aslında ama yapacak bisey yok kızlar kendinize iyi bakın
Bu issle bitince döneceğim araniza
Arada girer bakarım yine size
özlem ben ve sen kaldık galibaa yaa...İyi akşamlar kızlar nerelerdesnz çook sessız kalmışız
Ewet cnm bız bırbirımze destek olalm kızlar tekrr dndgnde kaldgmz yerdn dewm ederzözlem ben ve sen kaldık galibaa yaa...
Donmenı sabırsızlıkla beklycgz tatlım Allaha emanet olKızlar iyi akşamlar iki gundur giremiyoeum nasılsınız bakalım
Kızlar ben yarın kocaeline gidyorum esimin abisi tayini oraya aldırdı bizde onlara yardımagidiyoruz orda kkalacağız 4 yada 5 gün sonra onlarla beraber bize geleceğiz izinleri varmış burda kullanacaklar
Bi beş günde onlar kalacak burda sonra da mayıs başında İzmirde sunnetimiz var kızlar oraya gideceğiz inşallah yani uzun bir süre aranızda olamayacağını onu yazmak.istedim
Bu sure de diyetime edebildiğim kadar dikkat etmeye çalışacağım inşallah
Sizde sakin bırakmayın devam edin kızlar opuyorum sizi cooook allaha emanet olun
Bu Kocaeli işi biraz anı oldu aslında ama yapacak bisey yok kızlar kendinize iyi bakın
Bu issle bitince döneceğim araniza
Arada girer bakarım yine size
tabiiki bırakmak yokk devamEwet cnm bız bırbirımze destek olalm kızlar tekrr dndgnde kaldgmz yerdn dewm ederz
Afyt olsn cnmmenüm
sabah 1 yumurta domates salatalık az peynir iki kabak dolma ekmek yok.
öğlen bol yeşillik sebzeli kısır
akşam iki parça kırmızı et salata yoğurt. bol su.
tşkler tatlım sanada afiyet olsunAfyt olsn cnm
ne mutlu sana canım.artık dönün yaaGünaydın hanımlar Menumu yazamasam da sizi takip ediyorum bugün tartı beni güldürdü artıları mi atıp eksiye geçmişim çok mutlu oldum :)
Yeniden 65i gördüm
yazdıklarına harfiyen katılıyorum canm benm duygularımı dile getrmişsin.ölçülerime baktm belden 2 cm kalçadam 3 cm incelmişimBende gtakipteyim bi iki gundur yazmiyorum ama diyeti bozmadim aynen devam zaten kafsmda sole bi algi olustu fazla yersem vicdanim rahatsiz edicek ondan yemiycrm "uzun suredir kendimde gormek istedigim durumdu vala:) belki hemencecik eski kiloma inemem ama bu algi bana cook uzun sure kilo verdirmeyi saglar kisacasi diyet yaparken artik zorlanmiyorum hatta adina diyet bile demiyorum normal yasantim haline geldi
Burdayım canm ben bebeğim var diye menü bildiremiyorum ama takip ediyorum sizi .ne mutlu sana canım.artık dönün yaa
Menü güzel canımbugünkü menüm.
bugn kızksrdeşlerm bendeydi kahvaltıda simit börek gözleme bolca vardı ama ben yarm peynirli gözleme bi lokma simit az peynir bi yumurta yedm. saat 3 te hedik yani sulu nohut yemeği iki parça et yedm domates salatalık eşliğinde.akşam yok.yürüyşmü ve sporumu yaptm.bugn yoğurt küründe 4. gündeym ama bende metobolzma sıfır 4 gndr bakalım devam edicem iki hafta
yazık nasıl olmş öyle kafasını yarmş.Allah şifa versin.canım ben zaten çok su içen biriyim.hani bu kür metobolzma için iyidr diyorlardıya daha bi faydasını görmedim yani onu demek istedim.Ama bu kürün faydasımı bilmiyorum perşmbeden bu yana kilomda bayağı bi eksilme var.bakalım perşembe neler görecm tartdaBurdayım canm ben bebeğim var diye menü bildiremiyorum ama takip ediyorum sizi .
Kartanesi arkadasimizin da oğlu kafasını yarmis bir şe şehir dışına gideceklerdi o da dönecek inşallah en kisa zamanda
Menü güzel canım
Metabolizma hizlansin diye bol bol su içip spor yapmamız lazım
Geldm cnm intrntmde sorun wardı o yuzdn gremedm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?