Yaza kadar en az 20 kilo..

KıZlar menüm
sabah birbuçk yumurta az yoğurt peynir domates salatalık limonlu şekersz çay ve bi dilm k.ekmek.
öğlen bikaç bisküvi 5 tane çilek
akşam dolma yaptım bol sebze koydm içine.3 tane yerim bi kase yoğurtla suda hergün 2 buçuk tamamlamaya çalşıyrm.

bura çok sessz olacak yaaa.hayrlısyla git gel inşlh canm

Donmenı sabırsızlıkla beklycgz tatlım Allaha emanet ol

menüm
sabah 1 yumurta domates salatalık az peynir iki kabak dolma ekmek yok.
öğlen bol yeşillik sebzeli kısır
akşam iki parça kırmızı et salata yoğurt. bol su.

Menum sabah yumurta peynır zeytn domates salatalık 1 dılım ekmek
Öğle 2 parça tawuk salata
Akşam makarna cacık
1 kase sutlaç da yedim bugun
1 saat yuruys suyumuda tamamlrm uyuyna kadar

Günaydın hanımlar Menumu yazamasam da sizi takip ediyorum bugün tartı beni güldürdü artıları mi atıp eksiye geçmişim çok mutlu oldum :)
Yeniden 65i gördüm

Bende gtakipteyim bi iki gundur yazmiyorum ama diyeti bozmadim aynen devam zaten kafsmda sole bi algi olustu fazla yersem vicdanim rahatsiz edicek ondan yemiycrm "uzun suredir kendimde gormek istedigim durumdu vala:) belki hemencecik eski kiloma inemem ama bu algi bana cook uzun sure kilo verdirmeyi saglar kisacasi diyet yaparken artik zorlanmiyorum hatta adina diyet bile demiyorum normal yasantim haline geldi

yazdıklarına harfiyen katılıyorum canm benm duygularımı dile getrmişsin.ölçülerime baktm belden 2 cm kalçadam 3 cm incelmişim

bugünkü menüm.
bugn kızksrdeşlerm bendeydi kahvaltıda simit börek gözleme bolca vardı ama ben yarm peynirli gözleme bi lokma simit az peynir bi yumurta yedm. saat 3 te hedik yani sulu nohut yemeği iki parça et yedm domates salatalık eşliğinde.akşam yok.yürüyşmü ve sporumu yaptm.bugn yoğurt küründe 4. gündeym ama bende metobolzma sıfır 4 gndr bakalım devam edicem iki hafta

ne mutlu sana canım.artık dönün yaa
Burdayım canm ben bebeğim var diye menü bildiremiyorum ama takip ediyorum sizi .
Kartanesi arkadasimizin da oğlu kafasını yarmis bir şe şehir dışına gideceklerdi o da dönecek inşallah en kisa zamanda
Menü güzel canım
Metabolizma hizlansin diye bol bol su içip spor yapmamız lazım

yazık nasıl olmş öyle kafasını yarmş.Allah şifa versin.canım ben zaten çok su içen biriyim.hani bu kür metobolzma için iyidr diyorlardıya daha bi faydasını görmedim yani onu demek istedim.Ama bu kürün faydasımı bilmiyorum perşmbeden bu yana kilomda bayağı bi eksilme var.bakalım perşembe neler görecm tartda

Son düzenleme:
Kizlae bugun haslanmis yumurta vok cok az domatesli biber peynir salatalik ve bir lokma ekmege fistik ezmesi surdum 20 kol hareketi yaptim aksam da taze fasulye ve yogurt yicem :) evde yemek yaparken bile bacak hareketi yapiyorum halim epey komik oluyo:) durmak yokk kizlarrr durmakk yokk fit olalimmm bugun cok hirsliyim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…