Yaza kadar en az 20 kilo..

bu hırsın hergün sürer inşlah canm.Bende aynen öyle yapıyorum bacak hareketi yan hareketi allah ne verdiyse artık

menüm.
Sabah az k.ekmek iki çatal sucklu yumurta yeşil zeytn az peynir domates salatalk
öğlen yarm boğaça 3 badem bir cevz yarm elma
akşam dünden kalan nohutlu yemek 3 kaşık.içinden bi parça et.iki çatalda patlıcan ezmesi.yatsıdan sonrada yürüyecem bandm geldi iki gndr rahatm

Menum sabah yumurta peynır domates salatalık 1 dılım ekmek
Akşam kozlenms patlıcan yogurt 1 dılım ekmek
Spor fazla yapamadm 30 dk yuruys 2 lt su

menüm sabah iki yumurta peynir domates salatalık iki lokma ekmek.
öğlen üç tane mercimek köfte iki çatal kek
akşam iki parça et iki kaşık bulgur salata
45 dk yüryş bol su.litreyi saymıyrm ama en az 15 bardak içiyemdr belki dahada fazla

Kizlar dun diim artik vakit epey gec:) is gorusmem vardi merkeze gittim epey bi yol yurudum bu arada evden cikmaya cikmaya yok yurumeuo unutmusumneyse dogal olarak disarida yemek yedim et yedim yarimdan biraz fazla da lavas yedim epey acikmistim ama midem cok rahatsiz oldu fazla yemek yaramiyo artik eve geldim iki kupa yesilcay ictim 2 lt de suyu tamamliom simdi sabah da yjmurta yedim bide 2 kucuk parca simit yedim okdr

a.slm canım.misafrliğe gdym Allah sonumu hayretsin ne yiyecm bakalımbugün iyi geçerse eksi görecem diyorum bakalım

menüm
sabah 2 yumurta az peynir küçük bi kase yoğurt ekmek yok.
öğlen misafirlikteydm pasta börek götrdüm
akşam közlenmş patlıcn bi parça et yoğurt yedim bir saatte yürüyecm.bugün çok yedim yaaa

Menum sabah yumurta peynır 1 dılım ekmek
Öğle bır parca ekmek peynır
Akşam yaprak sarması corba
1 tane kurabıye 1 saat yuruys 2 lt su

Sabah kiymali yumurta yedim yarim simitle oglen salata yaptim yedim aksam da bi tabak cokelekli makarna ve salata yedim kizlaar su icmeye devam ediyorum

günaydn.
geçen hafta 99.9
bugün 99.0
fark 900 gr
halbuki pazartesi günü 98i grmüştüm tartıda.dünki kaçamaktan oldu demek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…