Yaza kadar en az 20 kilo..

Biraz geç oldu ama bugünkü kilim 67.5 ama duseck tabiki.bunlar oturmamış kilolar:)))

Bende varım. 10 kilo yaza kadar hedef. 160 boy 62 kilom var. 52 iyi olacak. 1 hafta oldu başlayalı. 1 saat yürüyüş 30 squat birazda mekik çekiyorum. Az yiyorum. Yeşil çay içiyorum şu 1 lt anca buluyor. Calismadigim için evdeyim.

Merhaba canım hosgeldin aramıza :)
Çok iyi başlamak basarmanin yarisidir..
Sen zor olanı yapmışsın
Yaza kadar daha fazla bile verirsin insallaj ama suyu arttırmaya çalış

Merhaba canım aramıza hosgeldin kendini tanıtır mısın boyun kilon yasin evli misin bakar mi vs :)

Tabii ki adım Beyza 17 yaşındayım haliyle bekarım Kilom 68 hedefim 55 boyum da 1.74 ergenliğe girdiğimden beri sürekli 63 ile 68 arasında gidip geliyorum çok denemelerim oldu ama artık kesin bir şekilde hedefime doğru ilerlemeyi düşünüyorum bakalım nasip

Kizlar bende varim 1 haftadir diyette sayilirim diyim cunku bu aksam ipin ucunu azicik kacirfim ama devam edicem boy 160 kilo 62 gun boyu 50 tane kol agirlik 20 dk da basen bacak gobek hareketi yapiyorum ha bide yogurtlu limonlu pulbiberli kür yiyorum her gun bugun 5. Gundu . Gecen ay kuzenim yapti 20 gun ara vermeden ve gobegi farkedilir gozle gitmisti mide rahatsizligi olmayana oneririm

Hoşgeldin cnm. Bende o yoğurdu 2 gün yedim bide bulandı 3 yiyemedim bıraktım. Acep içine salatalık doğrasam olmazmi

Sagol cnm. Suyu sevmiyorum ama ıns fazla içmeye çalışacağım. Dur icegim bir bardak
İç tatlım hatta yanında şişe bulundu aklına geldikçe iç :)
Hosgeldin canım benim.
Ben de yaptım kürü midem bulandı ama devam edemedim.
İnşallah sen yapabilirsin

Hiç korkma verirsin tatlım ben 20 kilo verdim 4.5 ay gibi bir sürede hem de çok sağlıklı beslendim.
Burada birbirimize destek olup veririz yaza da incecik gireriz

Merhaba güzelim yasin küçük daha senin kilon da çok iyi bence çok bir fazlaligin yok 65 bence iyi olur çünkü boyun var 55 te çok zayıf durursun tabu ki karar senin.
Beraber verecez inşallah kiloları ama ergenlik olduğu için çok sağlıklı beslenmen gerek tatlim

Hoşgeldin canım.aramıza kilonda çok değilmiş burda hep.beraber vericez merak.etme.birbirimize destek olursak yapamayacağını şey yok :)))

Canım sende hoşgeldin.merak etme iatedikten sonra verilmeyecek kilo.yok burda istikrarlı olursak.patir patir gidiyor kilolar seninde çok fazla bir kolon yok cünki:)))

Bugun yenege gittim doguda yasiyorum malum buranin kebaplari ünlu:) ama ben naptim ekmeksiZ yedim az yedimm bugun cok mutluyumm ve sunu bi kez daha anladim yemegi ne kdr yavas yersen okdr erken doyarsin:)

Yarında ben yeğenimin doğum gününe gidecem spor yok ızin günü veriyorum. Ama herseyden yiyecem kisirlar dolmalar oy oyy pazar spora devam . Ama yarın gideceğim yere kadar yuruyecem. Yiyeceklere yer acilsinn

Çok değil gibi duruyo ama kilom bende özgüven eksikliğine sebep oluyo yani 55 kiloyken çok daha mutlu bi kızdım
Bu arada bi kaç gündür kahvaltı yapmaya başladım ve akşam geç yemekten vazgeçtim ayriyeten mekik de çekiyorum şimdilik günde 25 tane amma ve lakin benim moralim biraz bozuldu mu kendimi yemeğe veririm bugün de ygs sonuçları açıklandı ondan ötürü bugün bir sürü şey yedim Allah affetsin

Maşallah ccanım diyette iradeli olmak.çok onemli :)))
Bugun yenege gittim doguda yasiyorum malum buranin kebaplari ünlu:) ama ben naptim ekmeksiZ yedim az yedimm bugun cok mutluyumm ve sunu bi kez daha anladim yemegi ne kdr yavas yersen okdr erken doyarsin:)

Ahanda o çok.kötü bisey canım bende oönceden öyleydim ama insan yedikten sonra çok mutsuz oluyor o yüzden artık kendimi yemeğe veriyorumtabii bu ara annem.bende biraz duzenim bozuldu ama pazartesi sstartı veriyrum bende canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…