Ya normalde oran cok guzek buran harika falan deriz birbirimize bu normal de iste devaminda bunu soylemesi cok kotu olduDirty talking yapmayı beceremiyorsanız yapmayın ya şart değil.
Sevişirken kalça büyüklüğü kritiği ne Allah aşkına...
Iste bi an bis bulundum. Bende ufak seviyorum ama kendi kalcamdan memnunum yani 2 cocuk annesi olmama ragmen guzel esim de cok beğenir her zaman da soyler ama ben o cumlwyi kursam bile onun bunundemesi hos olmadiDirty talking bu değil arkadaşım adam kalçan güzel derse sen de senin de sırtın güzel diycem mesela aslında şöyle olsa daha iyi nedir
Aslinda o an aklima su dusunce geldi. Ben birininornek verseydim iliski sirasinda onu mu hayal edecekti . O yuzden kizdimSenin kalçaların gibi deseydiniz, adamda istek filan kalmazdı, hem kavga etmezdiniz, hem de sırf eşiniz üzülmesin diye devam etmek zorunda kalmazdınız.
Esiniz size sorsa kimin kalcasi mesela diyeBöyle bir konuşmadan nasıl kavga etmeyi başardınız tebrikler
Yok böyle düşünmekte haklısınız, yani eşiniz belki öyle düşünmemiştir ama ilişki esnasında çok saçma bir muhabbet olmuş, o yüzden en irite edici cevap bu olur diye düşündüm. =)Aslinda o an aklima su dusunce geldi. Ben birininornek verseydim iliski sirasinda onu mu hayal edecekti . O yuzden kizdim
Lopezlerden cenıfırın derimEsiniz size sorsa kimin kalcasi mesela diye
Açtırma kutuyu söyletme kötüyü denir ya. Eşinize kendi vücudumuzda beğenmediğiniz yerleri söyleyip niye adamın dikkatini hakkaten öyle mi diye oraya çekiyorsunuz ki. Siz kendi bedeniniz hakkında tereddütlü olursanız o da demek eşelemeye eleştirmeye izin var deyip konuşurIste bi an bis bulundum. Bende ufak seviyorum ama kendi kalcamdan memnunum yani 2 cocuk annesi olmama ragmen guzel esim de cok beğenir her zaman da soyler ama ben o cumlwyi kursam bile onun bunundemesi hos olmadi
Hahahah :)Adam övmüş uu beybi diyeceginize hevesini baltalamissiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?