Ama bana sordugu soruya cevap olarak birini soyleseydim onu hayal ederek mi iliskiye gircekti kirildimLopezlerden cenıfırın derim
Çok saçma bi alınganlık yapmışsınız kabul edin
Essegin aklina karpuz kabugu .....Açtırma kutuyu söyletme kötüyü denir ya. Eşinize kendi vücudumuzda beğenmediğiniz yerleri söyleyip niye adamın dikkatini hakkaten öyle mi diye oraya çekiyorsunuz ki. Siz kendi bedeniniz hakkında tereddütlü olursanız o da demek eşelemeye eleştirmeye izin var deyip konuşur
Mesela kimin kalcalari gibi ufak derken dedii. Bozuldum yani tabiki bir dert degil ama iste..Sanırım derdiniz yok kendinize dert arıyorsunuz
Ama bana sordugu soruya cevap olarak birini soyleseydim onu hayal ederek mi iliskiye gircekti kirildim
Yok ya arkadaslar gülün bende gülüyorum suan. Cok ta kafaya takmiyim yaniKusura bakmazsanız Bayaa güldüm
İyi de siz konuyu uzatmışsınız.Ama bana sordugu soruya cevap olarak birini soyleseydim onu hayal ederek mi iliskiye gircekti kirildim
Takmayın tabii.Yok ya arkadaslar gülün bende gülüyorum suan. Cok ta kafaya takmiyim yani
Erkek uste her sey beklenir hayal gucleri kuvvetliya niye onu hayal etsin adam sizin kalçalarınızı seviyormuş siz sevmiyormuşsunuz. yani neden kendi sevdiğini değil sizin sevdiğinizi düşünsün?
Belki de hayır senin kalçaların daha güzel saçmalama diyecekti :)Ama bana sordugu soruya cevap olarak birini soyleseydim onu hayal ederek mi iliskiye gircekti kirildim
Hayirr ozguven problemi yok. Ozguvenim yerinde Allaha sukur ama ben sadece kalcalarim biraz daha kucuk olsaydi iyi olurdu demek istedim. Onun sordugu sacma olmamismi yani . Mesela kiminki gbi diyor yaİyi de siz konuyu uzatmışsınız.
Kocanız gayette beğeniyor sizi
Özgüven probleminiz mi var acana ?
Yok ondan sonra gonlumu aldi devam ettik zaten de gereksiz tartisma oldu . Boyunun olcusunu aldi bi daha da boyle bi soru soramazİlişki esnasında kalça analizi nasil yapılır ki :) bütün büyüsü kaçar gider ,illa bişey sokusturmak mi gerek ,işini hallet ondan sonra tepki ver .tepki de normal değil bence ..adam bişey dememiş çünkü ..
Öğrenin bunlarıHahahah :)
Hayirr ozguven problemi yok. Ozguvenim yerinde Allaha sukur ama ben sadece kalcalarim biraz daha kucuk olsaydi iyi olurdu demek istedim. Onun sordugu sacma olmamismi yani . Mesela kiminki gbi diyor ya
Üzmeyin kendinizi boşverin gitsinMesela kimin kalcalari gibi ufak derken dedii. Bozuldum yani tabiki bir dert degil ama iste..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?