Yazarken hem üzülüyorum hem utaniyorum...

Lopezlerden cenıfırın derim

Çok saçma bi alınganlık yapmışsınız kabul edin
Ama bana sordugu soruya cevap olarak birini soyleseydim onu hayal ederek mi iliskiye gircekti kirildim

Essegin aklina karpuz kabugu .....

Ama bana sordugu soruya cevap olarak birini soyleseydim onu hayal ederek mi iliskiye gircekti kirildim

ya niye onu hayal etsin adam sizin kalçalarınızı seviyormuş siz sevmiyormuşsunuz. yani neden kendi sevdiğini değil sizin sevdiğinizi düşünsün?

ya niye onu hayal etsin adam sizin kalçalarınızı seviyormuş siz sevmiyormuşsunuz. yani neden kendi sevdiğini değil sizin sevdiğinizi düşünsün?
Erkek uste her sey beklenir hayal gucleri kuvvetli

İlişki esnasında kalça analizi nasil yapılır ki :) bütün büyüsü kaçar gider ,illa bişey sokusturmak mi gerek ,işini hallet ondan sonra tepki ver .tepki de normal değil bence ..adam bişey dememiş çünkü ..

İyi de siz konuyu uzatmışsınız.
Kocanız gayette beğeniyor sizi
Özgüven probleminiz mi var acana ?
Hayirr ozguven problemi yok. Ozguvenim yerinde Allaha sukur ama ben sadece kalcalarim biraz daha kucuk olsaydi iyi olurdu demek istedim. Onun sordugu sacma olmamismi yani . Mesela kiminki gbi diyor ya

Yok ondan sonra gonlumu aldi devam ettik zaten de gereksiz tartisma oldu . Boyunun olcusunu aldi bi daha da boyle bi soru soramaz

Adam ne güzel size iltifat etmiş siz de ona güzel karşılık vereceğinize ortamı bozmuşsunuz bir de. Biz kadınlara da ne yapsan yaranılmıyor gerçekten

Yok artık lobreyn ceeeyms
Siz derseniz biraz büyüğünün bir tık küçüğünün ortası gibi diye. Eşiniz de sorar kim gibi diye ?
Yani böyle değilse nasıl olmalı örnek ver demiş ona göre hayal ediyim seni demiş.
Kısa ve öz kendi topuğunuza sıkmışsınız büyütülcek birşey değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…