Yazarken hem üzülüyorum hem utaniyorum...

Canim benim senin eski konulara baktim da Allah saglicakla bebek sahibi olmayi nasip eylesin. Yanliz sunu soylek istiyorum bosver gereksiz seylerle sen sıkma canini butur tedaviler icin en onemli sey rahat bir kafadir.hem benim konuma muhalefet olma hem kendi kafani yorma. Amacim seninle polemige girmek degil ama bana popomun buyuklugunu soyleyecek bir kisi var oda esimdir. Onun disinda yorum yapsan da kabulumdur ama insani cigirindan cikariyorsunuz Yani sana dusmez
Ay ne kadar kötü bir insansın ya
Sana koca popolu dedi diye bir kadını en hassas noktasından vurucak kadar ölçüsüz duyarsız ve merhametsizsin.ayıp ya tüh yazıklar olsun sana
İşte bunlara haddini bildiriyorum diye birde banlanırım şimdi.
İçin kapkara.o kocanda başka kadını hayal etmek istemiş kim diye sorarak buda bilgine..

sırf hoşuna gitmediği için üyeyi hassas noktasından vuran sen ama anormal olan benim öyle mi?
Ben bu sekilde yani istedigi cevabi alamayinca hassas noktalarindan vuran insanlari anlamiyorum. Evlat bu, Allah diledigine verir, diledigine vermez.Ya da dilediginden alir. Diledigini engelli hale ceviriverir. Insanin elinde olan bir sey degil. Ne kadar buyuk konusuyor insanlar. Burada cok karsilastim boyle bakis acisina sahip olanlarla. Uyenin biri de benim bekarligimdan vurmaya calismisti:) sanki kendi evliligi omur boyu surecekmis gibi..her hafta da konu acardi kendisi. kocasinin kendisine hakaret ettiginden falan bahsederdi halbuki.

Ben bu sekilde yani istedigi cevabi alamayinca hassas noktalarindan vuran insanlari anlamiyorum. Evlat bu, Allah diledigine verir, diledigine vermez.Ya da dilediginden alir. Diledigini engelli hale ceviriverir. Insanin elinde olan bir sey degil. Ne kadar buyuk konusuyor insanlar. Burada cok karsilastim boyle bakis acisina sahip olanlarla. Uyenin biri de benim bekarligimdan vurmaya calismisti:) sanki kendi evliligi omur boyu surecekmis gibi..her hafta da konu acardi kendisi. kocasinin kendisine hakaret ettiginden falan bahsederdi halbuki.
Hah işte söylemek istediklerm bunlar.
Evlenince biz evlenmiş olmuyoruz, bizim başarımız olmuyor, Allah'ın takdiri oluyor. Aynı şekilde çocukta öyle.
Hiç bir şey bizim değil şu hayatta.
Aldığımız nefesin bile sahibi varken, Allah'ın dileyince nasip ettiği bir şeyle övünmek saçma.
Veren de o alan da o çünkü.
Üye birde diyorki , ben iyi niyetle söyledim.
Alakası yok. Bir kere konunun ya da verilen cevapların, diğer üyenin sıkıntısıyla alakası yok.
Ne diyelim Allah herkese vicdan nasip etsin.

Arkadaslar merhaba . Bugun 2.konum benim. Ilk konuyu cocuklarim icin acmistim. Bu konuyu biraz +18 soru sormak icin aciyorum. 7 yillik evliyim esimle severek evlendik hala da cok severiz birbirimizi ve saygiliyizdir. Evet her eevlilikte oldugu gibi bizde cok tartisiriz. Ama onur kirici ve geri donusu olmayan cumleler sarf etmeyiz bir birimize. Taa ki dun geceye kadar. Arkadaslar dun gece cocuklari uyuttuk derken yanliz kaldik esimle malum iliskiye girecektik cocuklar 2 kere uyandi hep yarim kaldi neyse zar zor uyuttuk tabi benim istegim kacti ama yine de esimiuzmemek adina devam ettim. Burdan sonra yazacaklarim icin simdiden afedersiniz diyorum cunku sizin tepkinizi merak ettigim icin sormak zorundayim. Neyse iste biz devam ederken eşim bana kalcalarim cok guzel oldugunu söyledi her zaman soyler bunu. Yine soyledi ve devaminda dedi ki sence de guzel kalcalarin dimi hayatim dedi bende evet dedim ama ben biraz daha kucuk olmasini isterdim dedim (cok buyuk degil ama ben yine de ufak olmasini isterdim ) . Onun sorusuna ben boyle karsilik verince o da bana dedi ki mesela kimin ki gibi dedi. Pardon anlamadim dedim. Yani dediki askim yanlis anlama kucuk seviyorum dedin ya kimin ki gbi dedi televizyonda gorugun biri mi merak ettim dedi o oyle diyince ben baya kizdim. Gece cocuklar uyumasa daha da kavga ederdim ama siz olsaniz ne derdiniz merak ediyorum

Tam canlandıramadım biraz daha detay verin lütfen

Ben "mesela senin ki gibi olsun isterdim offf gel buraya bir bakayım " derdim . Banlamayın beni ha :)
Ya bu yatak işi ne garip riskli bir iş. O işi yaparken pekala aşkı unutacaksınız yoksa vay efendim neden gözünü kapadı kimi düşünüyor vay efendim arkamı dönsem kimi düşünecek var efendim neden memelerime dokunmuyor küçükmü buluyor aman ışıklar karanlık olsun derkeeeeen ne anladım bu işten.

Evet aslinda kavga edilesi bisey degil ama bana sordugu zaman birininornek verseydim acaba onu hayal edip tahrik mi olacakti acaba diye dusundum acikcasi bozuldum.
İşte biz kadınlar bu kadar detaycı olup
Çok ince düşündüğümüz için
Bazı güzel anları mahvediyoruz :KK45:

Adam tahrik olmuş tahrik etmeye calısmıs, siz aslında ben kucuk sevıyorum falan demıssınız.o yersiz cevabınızı görmüyprsunz esinizin sorusuna takılıyorsunuz. Adam mesela bi daha neden konussun kı sızle. Sevisirken..tuhaf kagalar.

Arkadaslar merhaba . Bugun 2.konum benim. Ilk konuyu cocuklarim icin acmistim. Bu konuyu biraz +18 soru sormak icin aciyorum. 7 yillik evliyim esimle severek evlendik hala da cok severiz birbirimizi ve saygiliyizdir. Evet her eevlilikte oldugu gibi bizde cok tartisiriz. Ama onur kirici ve geri donusu olmayan cumleler sarf etmeyiz bir birimize. Taa ki dun geceye kadar. Arkadaslar dun gece cocuklari uyuttuk derken yanliz kaldik esimle malum iliskiye girecektik cocuklar 2 kere uyandi hep yarim kaldi neyse zar zor uyuttuk tabi benim istegim kacti ama yine de esimiuzmemek adina devam ettim. Burdan sonra yazacaklarim icin simdiden afedersiniz diyorum cunku sizin tepkinizi merak ettigim icin sormak zorundayim. Neyse iste biz devam ederken eşim bana kalcalarim cok guzel oldugunu söyledi her zaman soyler bunu. Yine soyledi ve devaminda dedi ki sence de guzel kalcalarin dimi hayatim dedi bende evet dedim ama ben biraz daha kucuk olmasini isterdim dedim (cok buyuk degil ama ben yine de ufak olmasini isterdim ) . Onun sorusuna ben boyle karsilik verince o da bana dedi ki mesela kimin ki gibi dedi. Pardon anlamadim dedim. Yani dediki askim yanlis anlama kucuk seviyorum dedin ya kimin ki gbi dedi televizyonda gorugun biri mi merak ettim dedi o oyle diyince ben baya kizdim. Gece cocuklar uyumasa daha da kavga ederdim ama siz olsaniz ne derdiniz merak ediyorum
komiksiniz diyorum

Siz eşinize tv de gördügü birini söyleseydiniz o an isim verseydiniz muhtemelen o kişiyi düşünerek sizinle sevişecekti.
O sorunun anlamı budur.

Noldu yaa laf yetiştirme uzmanı ceza mı aldı :KK57: Oooooooo çok şaşırdım herçekten halbuki ne kadar da zekasını doğru yerde kullanan ve nerde ne konuşması gerektiğini bilen cici bi kızcağızdı :skandal:

Burada tartışmak seviye düşürmek çok yersiz. Ben kendisinin saygısızca yazdığı tüm mesajları kib ledim. Cevap vermeye bile gerek yok sitenin kuralları belli. Yöneticilerde görmüş ve hak vermiş olacaklar banlamışlar.. Herkes haddini bilmeli ve seviyesini korumalı. Burası örnek bir sitedir saygı saygı diyorum!

Ama bana sordugu soruya cevap olarak birini soyleseydim onu hayal ederek mi iliskiye gircekti kirildim
Sende naptun kavgayi mi sectinyok oyle yagma zaten sen desende demesende erkeklerin kafasinda bir profil vardir kimi boyle salakca aciga vurur kimide asla naparsan yap (ilişirken bile) aciga vurmaz kocan biraz şevke fazla gelmiş o sirada seninde karsilaman hos olmamis.neyse sonu tatli bitmistir umarim. :-))

Aynen niye aklina dusurdum ki ya uyuz bu erkekler insan derki hayir kucuk kalca istemem ben bosver kuculmesin der. Ama o dediki kimin kalcasi gbi dedi. Gerci ben kizdiktan sonra dedi zaten seninkiler guzel kucuk sevmem diye ama is isten gecti
Yav bu erkekleride anlamak zor illada bir gibi mi olmali zaten elinde bir hanim var suna ozensen ney buna ozensen ney sonuc olarak mutlu musunuz (erkegin son ani) bunun tadini cikaramayan erkek yetiskin degildir.

Back
X