Yazarken hem üzülüyorum hem utaniyorum...

"benim de kafam bu konuda çok karışık dur ben bi kahve yapıyım da azcık dertleşelim" deseydin akabinde de :D hahahahahaha :D bu nedir yaaa şaka mısınız? :D :D
Hahahah :) ne konu acmisin arkadas ya kendimi tebrik ediyorum bazilarin motorlar yandi :) kafalar karisti.. bu kadar kasmayin yaa

Arkadaşın mune a şikayet ettme şeklini görünce maziyi hatırladım..İlkokulda arkadaşlarımızı böyle şikayet ederdik öğretmenimize onu anımsadım:KK53:
Hahaha :) seviyelerine inmek zorunda kaldim hayatim napim hahahahahha :) ;)

kinalikadin kinalikadin
Hahah :) cok komiksin ya bi sen eksiktik muhalefet olmaya sende geldin grup tamamlandi. Gec kaldin ama ortam sakinleşti azdirmaya çalışma bence :)

kinalikadin kinalikadin
Hahah :) cok komiksin ya bi sen eksiktik muhalefet olmaya sende geldin grup tamamlandi. Gec kaldin ama ortam sakinleşti azdirmaya çalışma bence :)
Size uymayacağım çünkü seviyeniz verdiğiniz cevaplar ortada:dondurma: milletin tedavisini ortaya atıp ordan vurmaya çalışacak karakterde birisiniz. Ha şunu da bilin eşiniz ilişki sırasında başka örnekler bekliyor sizden belli ki kafasında hayalini kurduğu başka bir tip var. Herkese tatlım şekerim canım diye hitap ediyorsunuz eleştiriye tahammül yok konuma yazmayın yok sabote etmeyin çok komik buldum sizi:deli: banada hayatım demeyin iğğğ:kusmuk:

Valla arkadaslar surda bir konu actim insanin burnundan getirdiler . Oysa ki ilk sayfalara bakarsaniz normal yorum yazan insanlarla ne guzel eglenmistik valla beni baya guldurmislerdi. Konumu sabote eden insalari Allaha havale ediyorum onlar kendilerini biliyor. Evet onemli bir konu gbi gorunmeyebilir ama benim icin onemli bir konuydu. Umarim vicdaniniz rahattir bos yere gerdiniz ortami yani. Ben kirdiysam hakkinizi helal edin ama beni cok kırdınız

Ne kadar ayıp o üyeye söylediğiniz. Ve sizin söylemlerinize göre, çocuklarınızla ilgili konu açmışsınız. E bizde size "poponu düşüneceğine git 2 çocuğuna bak" desek hoş mu olur?

Bence böyle konular için kimsenin ahını almayın. Yazık.

Diyaloglara bakılırsa cinsel hayatınız çok vasat:KK51:
Kalçaların çok güzel demek yerine "sana dokunmaya bayılıyorum" demek daha etkileyici:KK8:
-kalçaların çok güzel
-eyv bro peki göbek kıvrımım?
:confused::confused:

Size uymayacağım çünkü seviyeniz verdiğiniz cevaplar ortada:dondurma: milletin tedavisini ortaya atıp ordan vurmaya çalışacak karakterde birisiniz. Ha şunu da bilin eşiniz ilişki sırasında başka örnekler bekliyor sizden belli ki kafasında hayalini kurduğu başka bir tip var. Herkese tatlım şekerim canım diye hitap ediyorsunuz eleştiriye tahammül yok konuma yazmayın yok sabote etmeyin çok komik buldum sizi:deli: banada hayatım demeyin iğğğ:kusmuk:
HAYATIM ben her kese hayatim yada canim derim adini bilmedigin icin yada soyle soyliyim kinalikadin senin olgunlugun da ortada zaten baska yerlerinde okumussun yazdigim seyleri. Tabi insan art niyet ararsa bi cumle de onu her turlu uretir. Sen de öylesin. Tedaviyle dalga gecme durumu yok asıl ciddiye alıp soyledim kendisine sikmasin canini diye. Asil tedaviyle dalga gecio de kinuyu kapatmayan ve o kisinin canini yakan sizlersiniz hayatimmmm ha bu arada elestiriye tabiki tahammulum var ilk sayfalari okumani oneririm ama senin gbi kustahlara tahammulum yok konumla ilgili bi mesaj atmayacaksan gereksiz diyaloga girme benimle hadi canim hadi

Diyaloglara bakılırsa cinsel hayatınız çok vasat:KK51:
Kalçaların çok güzel demek yerine "sana dokunmaya bayılıyorum" demek daha etkileyici:KK8:
-kalçaların çok güzel
-eyv bro peki göbek kıvrımım?
:confused::confused:
Kiskandiniz mi :) sinsirella

Ne kadar ayıp o üyeye söylediğiniz. Ve sizin söylemlerinize göre, çocuklarınızla ilgili konu açmışsınız. E bizde size "poponu düşüneceğine git 2 çocuğuna bak" desek hoş mu olur?

Bence böyle konular için kimsenin ahını almayın. Yazık.
O guzel zekani baska seylere yorsan iyi olur cunku kimse simsenin evladini nasil guzel bi sekilde buyuttugunu ilgisini alakasini bilemez ..ikisi de farkli konu tekrar okumani oneririm. Tabii oyle dersen hos olmaz bunu demek te size yakisir zaten

Tesekkur ederim artik konumla ugrasmayacagin icin. Cunku konumum aslindan uzaklastirdiniz maalesef

bayılıyorum sizlere ya insanlara gerçek dertlerinden uzaklaştırmayı başarıyorsunuz.hahahah . En Büyük KK:sinirli:

O guzel zekani baska seylere yorsan iyi olur cunku kimse simsenin evladini nasil guzel bi sekilde buyuttugunu ilgisini alakasini bilemez ..ikisi de farkli konu tekrar okumani oneririm. Tabii oyle dersen hos olmaz bunu demek te size yakisir zaten

Üff herkese neden zekanı başka yere kullan diyor sunuz? Hayır sizin zekanızı nereye kullandığınız belliyken kabak tadı verdi. O kızcağızında neler yaşadığını bilemezsiniz, neler yaptığını bilemezsiniz. Bence batıyorsunuz artık.

Back
X