Yazarken hem üzülüyorum hem utaniyorum...

İşte bu cevaba hiçbir erkek dayanamaz. Örnek cevap olarak şuraya çivileyelim bunu. Hanımlar yapmanız gereken bu işte. Kusurlarınızı seksi hale getirmeyi becermek. Öyle ki bazı erkekler şalvardan bile tahrik oluyor köylü kızı fantezisi ayağına. Erkekler çok basit ama biz çok karmaşığız sorunumuz bu. Onların da beynini kurcalaya kurcalaya salak bir ırk çıkardık ortaya. Güncellemeyi kaldıramayan eski model telefon gibi oldular :KK76:
:rapci::rapci::KK9:

Yoo ozguvensizlikten demedim dikkatli okursaniz kendi kalcami bende begeniyorum dedim ama az daha kucuk olmasini isterdim sadece dedim. Herkesin kedi bedeninde memnun olmadigi yada begensede az daha sıkı olsa falan dedigi yerler vardir bunun ozguvenle ilgisi yokki. . Konu tv deki kadinlari esimden kiskanmam da degil benden ornek irtemesi hos olmadi benimde aklima su dusunce geldi o ornek verdigim kisiyi hayal mi edecekti acaba dedim yani
Direk ölçü verseydiniz keşke :) fiyasko olmuş. suç sizde

Siz birini örnek verseydiniz bu seferde o kişiyi düşünüp azacaktı iyice muhtemelen
Iste tam da bunu demek istedim ama sacma sapan yerlere cekikdi konum. Burde ben birinin tedavisiyle dalga gecmedim kafasini benim konuma yormasin sinirlenmesin bisuna mirali yuksek olsun dedim alttan aldim. Ama kaynattilar ortalihi kizistirdilar ne diyim

Arkadaslar ben olvu falan vwemedim ki normal yani anormal bi buyuklukte yada kucuklukte degil. Ki 2 tane normal doguma ragmen boyutu gayet iyi bana gore ama az daha ufalmasini isterdim. Bu arada biri spor onermis zaten salina gidiyorum tesekkur ederim oneri icin

Iste tam da bunu demek istedim ama sacma sapan yerlere cekikdi konum. Burde ben birinin tedavisiyle dalga gecmedim kafasini benim konuma yormasin sinirlenmesin bisuna mirali yuksek olsun dedim alttan aldim. Ama kaynattilar ortalihi kizistirdilar ne diyim

Kusura bakmayın ama o arkadasa yazdiginiz cevap çocuk sahibi olmakla ilgili hiç burda dediğiniz gibi iyi niyetli görünmüyordu. Burada yazdığınıza samimiyetle inanıyor musunuz?

Bence bu sohbetin nereye gideceği sizin aranızda olan muhabbetle alakalı. Siz eşinizi bizden iyi tanıyorsunuz ne amaçla söyleddğini siz daha iyi bilirsiniz ve kararını siz verebilirsnz

Ya millet senin g.tünün büyüklüğünü düşünüp moralini bozmuyor.
Kendini bu kadar önemseme.
Özrün kabahatinden büyük. Ne alaka senin konuna kafayı takması sinirlenmesi?
Bi patavatsızlık ettin, kadını çocuk konusuyla vurdun hala ben onu düşünüyorum kafasındasın.
Hey Allah'm yaa

Kusura bakmayın ama o arkadasa yazdiginiz cevap çocuk sahibi olmakla ilgili hiç burda dediğiniz gibi iyi niyetli görünmüyordu. Burada yazdığınıza samimiyetle inanıyor musunuz?
Evet hayatim düşünüyorum

Sevişirken bu kadar detaylı sohbet edebiliyor musunuz gerçekten? Ilginç valla.

-Eee anlat bakalım; son transferler hakkında ne düşünüyorsun:eğlence:
Insanin istegi kacinca normal konusmaya donuyor ister istemez demekki ;)

Hahahaahah :D Allah'a saçma sapan şeyler havale etmeyin ya. Konumu sabote ettiler Allah'ım ühühühü.
Ayrıca çocuk gibi mune abla o benim şekeyimi çaldı ühühüh :'(
Hahahahah :D :D
Haklisin sekerim.

Back
X