Yazarken hem üzülüyorum hem utaniyorum...

Ha birde Konu sahibi çocuk meselesi o kadar hassas bir meseledir ki, başkasını o konuyla vururken dua et kendi çocuklarından olma.
Nefret edilesi zihniyetler.
Bir şeye sahip olunca, olmayanı o konuyla vurmak.
Yüce Rabbim kalça verirken başka yerlerden almış malesef!!
Aynen sizin gibi nefret edilesi zihinler oldugu surece nifak tohumlari ekenlerde cok olacaktir. Sen zaten normal olsaydin arkadaslar abartmayin kadin alttan almis derdin. Allah senin biyerinden almis da diline vermis demekki dilin pabic gbi masallahhh. Hadi az ote de oyna

Ya millet senin g.tünün büyüklüğünü düşünüp moralini bozmuyor.
Kendini bu kadar önemseme.
Özrün kabahatinden büyük. Ne alaka senin konuna kafayı takması sinirlenmesi?
Bi patavatsızlık ettin, kadını çocuk konusuyla vurdun hala ben onu düşünüyorum kafasındasın.
Hey Allah'm yaa
Dusun dusun b..ktur isin ne diyim sen bunundusun dur iste. Ben zaten kadin benim oramin buyuklugune yada kucuklugune kafayi takti demedimki. Gereksiz diyaloga girip moralini bozmasin dedim. Masallahh avukati da ne cokmus :) o sustu avukatlari konusmaya basladi oysaki ilk sayfalarda normal onsanlar ne guzel mesaj atiyordu bakin normal insan diyorum sizin gbi pis kotu niyetli zihinler degil. Konuma normal bi bakis acisiyla bakan normal insanlari alkışlıyorum

Bir baska arkadasin kinusun da da neymis triblex degil de triplex miymis neymis efendim. Vayy anasini ya fotumda ne pis zihniyetli kotu niyetli isan cok. Kadin oraya kendince derdini yazmis masllah bizim pabus dilliler basiniza ogretmen kesilmis . Yani her konuda sizin gbi konuyu sabote etmek icin hortlayanlar oluyor degisiksiniz gercekten . Biraz olgunlasin lutfen. Yada baska islerle ugrasin bence sizin caniniz sıkılmış

Aynen sizin gibi nefret edilesi zihinler oldugu surece nifak tohumlari ekenlerde cok olacaktir. Sen zaten normal olsaydin arkadaslar abartmayin kadin alttan almis derdin. Allah senin biyerinden almis da diline vermis demekki dilin pabic gbi masallahhh. Hadi az ote de oyna

Kocasıyla sevişmesini milyonların okuduğu foruma yazan, üstüne bir de kalçasının ebatını anlatan, sırf hoşuna gitmediği için üyeyi hassas noktasından vuran sen ama anormal olan benim öyle mi?
Senim kalbin fesat olduğundan nifak tohumlarını eken sensin.
Allah benim her yerim tastamam yaratmış şükürler olsun.
Ama işte gel de bunu sana anlat.
Yorum yapmak oynamaksa istediğim yerde oynarım bu seni ilgilendirmez.

Bir baska arkadasin kinusun da da neymis triblex degil de triplex miymis neymis efendim. Vayy anasini ya fotumda ne pis zihniyetli kotu niyetli isan cok. Kadin oraya kendince derdini yazmis masllah bizim pabus dilliler basiniza ogretmen kesilmis . Yani her konuda sizin gbi konuyu sabote etmek icin hortlayanlar oluyor degisiksiniz gercekten . Biraz olgunlasin lutfen. Yada baska islerle ugrasin bence sizin caniniz sıkılmış
Sinirden klavye tuşlarına yanlış basmaya başladın, sakin ol şampiyon.

uzatıyorsunuz.

@ mune
Konumu kapatirmisin
Zira ben ilk sayfalarda almak istedigim mesajlari aldim onlara cok tesekkur ederim.
Ben normal cocuklarimla ilgili konular actigimda da bu tip psikolojisi bozuk insanlar cikip sacma seyler yazip konumi baska yonlere cekebiliyorlar. Yani sorun benim konumda degil o pis zihniyetlilerde

Kocasıyla sevişmesini milyonların okuduğu foruma yazan, üstüne bir de kalçasının ebatını anlatan, sırf hoşuna gitmediği için üyeyi hassas noktasından vuran sen ama anormal olan benim öyle mi?
Senim kalbin fesat olduğundan nifak tohumlarını eken sensin.
Allah benim her yerim tastamam yaratmış şükürler olsun.
Ama işte gel de bunu sana anlat.
Yorum yapmak oynamaksa istediğim yerde oynarım bu seni ilgilendirmez.
Iste sekil A yani. Soyledigim her seyi yazdigim konumu bile baska yerleriyle okuyan bir tip daha. Canim senin gozlerin ve o minnak beynin laf sokmaya yariyor galiba sadece benim.konum o degildi de ondan yani

Iste sekil A yani. Soyledigim her seyi yazdigim konumu bile baska yerleriyle okuyan bir tip daha. Canim senin gozlerin ve o minnak beynin laf sokmaya yariyor galiba sadece benim.konum o degildi de ondan yani
Sen acaba konuya ne yazdığının farkında mısın?
Gerçekten de milyonlarca kişinin okuduğu foruma sevişmeni, kalçanı vs. Yazdın yani farkındasın dimi?
Benim beynime minnak diyorsun da sen de oda yok sanırım.

Alıntılayıp durma artık, başka konu okuyorum, dikkatimi dağıtıyorsun.

Konu sahibinin çok üzerine gidilmiş. Zaten konu başlığında belirtmiş. Kocasına kızmış, yazarkende utanmış. Ancak fikir almaya çalılıyor anladığım kadarıyla, gereksiz yere nemmi kaptım diye ama bence haklı. Adam saçmalamış. Yapabilirseniz O konuşmayı unutmaya çalışın, rahatsız okduğunuzu söyleyin, tekrarlamasın

Konu sahibinin çok üzerine gidilmiş. Zaten konu başlığında belirtmiş. Kocasına kızmış, yazarkende utanmış. Ancak fikir almaya çalılıyor anladığım kadarıyla, gereksiz yere nemmi kaptım diye ama bence haklı. Adam saçmalamış. Yapabilirseniz O konuşmayı unutmaya çalışın, rahatsız okduğunuzu söyleyin, tekrarlamasın
Ya size gercekten cok tesekkur ediyorum gercekten ama. Zaten konuyu utana sıkıla yazdim. Hatta icerikte yaziyor okuyoanlardan afedersiniz yazmaya utaniyorum ama sizin goruslerinizi merak ediyorum diye. Bide kimseyi bu forumda tanimadigimiz icin acikcasi yazarken sakinca gormedim. Ama bazi arkadaslar sanki kisisel bi hesaplasmya girmis gbi benimle kavga etmeye calisiyorlar. Ya zaten utana sikila yazdim nerelere geldi konum. Gercekten size tesekkur ediyorum. Asil konuya gelirsek zaten o konuyu esimle coktan kapattik yani o gece konusulan o gece de kaldi bi daha da siramaz heralde biyle bisey ve bende boyle sacma bisey demek heralde bida :)

ben kavga sebebini anlayamadım. adam bir şey dememiş ki. ya insanoğlu çok garip ya ben çok garibim.
Evet aslinda kavga edilesi bisey degil ama bana sordugu zaman birininornek verseydim acaba onu hayal edip tahrik mi olacakti acaba diye dusundum acikcasi bozuldum.

çayda içiyonuzmu okadar uzun muhabbet mi edıyonuz cıdden. bıde kavgaya donuşmüş. :KK1:
Yok o dusundugunuz kadar buyuk kavga etmedik. Ben soylendim biraz cocuklar uyuyor diye uzatmadim. Uyumadalardi belki uzatirdim konuyu cok buyutmedim

Back
X