Yazık paralardan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Nilu12

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2022
3.823
37
53
Selam kızlar kadınlar,nasılsınız?yavaş yavaş sizinle barışıyoruz eskiden beni sevmezdiniz,neyse geçeyim mevzuya.şu para meselesinden konuşmuştum,yani hep söylerdi para almışsın almışsın diye,ben de geri verdim parayı TL’yle 15400,92 Tl ediyor. gece eve geldi,”ne var ki senin paran bende durunca ,bırak da biraz bende dursun,senin 53binine mi kalmışım?ben o parayı kredi kartına yatırdım ora bonus yani para gelicek falan bırak da bende dursun,sen de her gün benden 1000 rubl ala bilirsin”ya arkadaşlar ne yapayım bu adam bana paramı vermeyecek ben de her gün para alıyorum cebinden bişey de diyemiyor,ona bir hayrı olmazsa niye her gün para almamı istesin ki?!ben onun için mi biriktirdim onca parayı

Anlayan bana da anlatsın bi zahmet.

Konunuzu tam olarak anlamadım, önceki konularınızı da bilmiyorum ama...
Bence eşinizin cebinden para almanız hiç hoş değil, eğer bunu habersiz yapıyorsanız bunun adı hırsızlık.
Bence kendi paranızı kendiniz kazanın. O zaman hiç böyle dertleriniz olmaz.

Bende "selam kızlar nasılsınız kadınlar" yerinde kaldım
Gerisini anlamadım

Ay tamam Nilu sen miydin kocan paranı vermiyorsa tekrar biriktir bu sefer ona verme dişlerini yaptır
Bana diyor ki güya 1aya verecek yani Kasım’da.ama benden her gün para ala bilirsin dedi.öyle zannediyorum ki biriktirdiklerimi bana geri vermemek niyetinde

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…