Selam kızlar kadınlar,nasılsınız?yavaş yavaş sizinle barışıyoruz eskiden beni sevmezdiniz,neyse geçeyim mevzuya.şu para meselesinden konuşmuştum,yani hep söylerdi para almışsın almışsın diye,ben de geri verdim parayı TL’yle 15400,92 Tl ediyor. gece eve geldi,”ne var ki senin paran bende durunca ,bırak da biraz bende dursun,senin 53binine mi kalmışım?ben o parayı kredi kartına yatırdım ora bonus yani para gelicek falan bırak da bende dursun,sen de her gün benden 1000 rubl ala bilirsin”ya arkadaşlar ne yapayım bu adam bana paramı vermeyecek ben de her gün para alıyorum cebinden bişey de diyemiyor,ona bir hayrı olmazsa niye her gün para almamı istesin ki?!ben onun için mi biriktirdim onca parayı
Anlayamadım 50 bin Rus parası yoksa TL?Gene toparlasin bence sen o parayı, bu kadar üzülmeye değmez, 50 bin olsa üzül derdim bak
Siz konunuzu doğru düzgün anlatsanız nasıl olur? İnanın bana buralarda çok mühim bir şahsiyet değilsiniz, hayatınız yakından takip edilmiyor. Niye herkes biliyormuş gibi yazıyorsunuz?Tırtıkladığımı kim söyledi doğru konuş
Almama izin vermişti ama hep dırdır yapıyorduAdam kendisi eline mi sayiyodu paraları?
50bin TL olsa üzül derdim, 15 i toplarsın geneAnlayamadım 50 bin Rus parası yoksa TL?
Nasıl toplayacak bence onun için taktik istemeliGene toparlasin bence sen o parayı, bu kadar üzülmeye değmez, 50 bin olsa üzül derdim bak
Mühim şahsiyet ne alaka?sen mühim şahsiyet anlamadıysan girişme olaya olsun bitsinSiz konunuzu doğru düzgün anlatsanız nasıl olur? İnanın bana buralarda çok mühim bir şahsiyet değilsiniz, hayatınız yakından takip edilmiyor. Niye herkes biliyormuş gibi yazıyorsunuz?
50 bin TL çok mu?)50bin TL olsa üzül derdim, 15 i toplarsın gene
Bana her gün 1000 rubl almamı söyledi ondanNasıl toplayacak bence onun için taktik istemeli
İşte buna tirtiklama deniyor, gönlü yok adamın vermeye ama sen gidip cebinden aliyosun, haberi olabilir aldığından, ama Türkçede bunun adı tirtiklamaAlmama izin vermişti ama hep dırdır yapıyordu
Anlamadıysan git başkalarının derdine yorum yap illaki senden yorum yapmanı istemedimHahahaha bu ne şimdikimse anlamamış ki
14500 den çok, senin için hepsi çok para sonuçta, küçük küçük topluyosun paraları50 bin TL çok mu?)
Ama şimdi rahatlıkla ala bilirsin dedi banaİşte buna tirtiklama deniyor, gönlü yok adamın vermeye ama sen gidip cebinden aliyosun, haberi olabilir aldığından, ama Türkçede bunun adı tirtiklama
Adam hergun 1000 ruble al benden demiş, 50 günde aynı parası olur geneNasıl toplayacak bence onun için taktik istemeli
O biriktirdiğim paraları unutayım HeAdam hergun 1000 ruble al benden demiş, 50 günde aynı parası olur gene
Niye sevilmiyorum dediğinizi anladım...Mühim şahsiyet ne alaka?sen mühim şahsiyet anlamadıysan girişme olaya olsun bitsin
Eltisini tokatlamisti kendinden kucuk diye, ben ondan sevmiyorum meselaNiye sevilmiyorum dediğinizi anladım...
Bu nasıl bir üslup bu nasıl bir tavırAnlamadıysan git başkalarının derdine yorum yap illaki senden yorum yapmanı istemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?