- 15 Şubat 2013
- 25.633
- En iyi cevaplar
- 1
- 98.368
- 798
Su bile icebilirsin bence üstüneO biriktirdiğim paraları unutayım He
Kadin reelde yapamadigi atari gideri burada yapiyor, her an beddua kismina geçebilirizNilu12 hadi bu sefer farkli bir deneyim yasa, hic sinirlenme ve banlanma. Bunu yapabilirsen istedigin her seyi yaparsin sen.
Sanırım ilk bana gelicek uyku öncesi belki iyi gelirKadin reelde yapamadigi atari gideri burada yapiyor, her an beddua kismina geçebiliriz
Gazan mübarek olsun kardesim ahsfsjsbSanırım ilk bana gelicek uyku öncesi belki iyi gelir
AminGazan mübarek olsun kardesim ahsfsjsb
Bu bir küçümseme mi anlayamadım14500 den çok, senin için hepsi çok para sonuçta, küçük küçük topluyosun paraları
Demiyceksiniz işte sinirleniyo herşeye hshshshAmincok saol
Oysa ki konun anlaşılmadı dedim hepsi bu
Öyle bir şey demedimNiye sevilmiyorum dediğinizi anladım...
Aman yine geldiler Allah aşkına bir bitmediniz gidin yaEltisini tokatlamisti kendinden kucuk diye, ben ondan sevmiyorum mesela
Ben sanki ölüyorum sanaEltisini tokatlamisti kendinden kucuk diye, ben ondan sevmiyorum mesela
Yemiş senin parayı. İstediğin kadar al cebinden, bir gün onu da eline vurur alır nasılsa o yüzden rahat. Gizli paranı söylemeyecektin.Selam kızlar kadınlar,nasılsınız?yavaş yavaş sizinle barışıyoruz eskiden beni sevmezdiniz,neyse geçeyim mevzuya.şu para meselesinden konuşmuştum,yani hep söylerdi para almışsın almışsın diye,ben de geri verdim parayı TL’yle 15400,92 Tl ediyor. gece eve geldi,”ne var ki senin paran bende durunca ,bırak da biraz bende dursun,senin 53binine mi kalmışım?ben o parayı kredi kartına yatırdım ora bonus yani para gelicek falan bırak da bende dursun,sen de her gün benden 1000 rubl ala bilirsin”ya arkadaşlar ne yapayım bu adam bana paramı vermeyecek ben de her gün para alıyorum cebinden bişey de diyemiyor,ona bir hayrı olmazsa niye her gün para almamı istesin ki?!ben onun için mi biriktirdim onca parayı
Kredi kartına atmış paralarıSu bile icebilirsin bence üstüneunutmayıp napican, adam gitti kredi kartını ödedi o parayla, tenhada kistirip sökül ulen paraları demeyi planliyosan orasını bilemem
Öyleymiş öğrendik yavaş yavaş bilgileniyoruz sevilmeme sebebleri de ardı ardına geliyorDemiyceksiniz işte sinirleniyo herşeye hshshsh
Hayda annem sen normal değilsin yemin ederim. 50 bin çok mu deyip güldün, sanki elini savurdugun yerde milyonlara carpiyomuşun gibi, ama 15.000 lira için kacinciya konu açıyosun, senin için büyük para çünkü toplama para, bı anda eline geçen maaş dedgil, daha nasıl anlatayım, ha yok diyosan ki benim canım kavga istiyo, hırsımi sizden cikaricam, bekle haydari alıp geleyimBu bir küçümseme mi anlayamadım
NasılNilu12 hadi bu sefer farkli bir deneyim yasa, hic sinirlenme ve banlanma. Bunu yapabilirsen istedigin her seyi yaparsin sen.
Travma oldu bende napiyimAman yine geldiler Allah aşkına bir bitmediniz gidin ya
Ben kendim sinirilenıp geri verdimPara sizinse, siz dişleriniz için biriktirdiyseniz niye kocanız sizin paranızı gasp ediyor?
Aile bütçesi ortak karar verilerek oluşturulur. Kocanızın sizin paranıza ihtiyacı mı var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?