Yazın ne giyeceğini bilemeyen tesettürlü bayanlar

ayy yükleyemiyorum ama ebrugündessatıyor.com diye bi site önde ebru gündeş var arkada yeşil bi elbise var jenifer lopezide koymuşlar yeşilli bi elbise var üzerinde o modeli yarasa kola uyarlayabilirsin bence

selamlar ben de yazın ne giyeceğini bilemeyen tesettürlülerdenim beni de alın aranıza :)
saatlerdir siteye bakıyorum başlığı yeni gördüm, aksi gibi şimdi de çıkmak zorundayım netten. ilk birkaç sayfayı okudum hoşuma gitti... 2 saate buradaysanız görüşürüz bacılar. :hulya:

topiğimede ekliyim yeni aldıklarımı dedim:jeyyar:
http://img97.imageshack.us/img97/8018/1000329d.jpg
http://img256.imageshack.us/img256/4708/1000328.jpg
işte bu kadar yaz için alışveriler başladıhihoyyyt

ayakkabılarına bayıldım çok cici bayanssulusmile

trençkotlar süper ya :lepi:
hele de bu rugan çantaya bayıldımmmmmmmmmmmmm

hoşgeldinopuyorumnanaktan

Teşekkür ederim, beğenmenize seviniyorum.

Zara'daki trençkotları bende çok beğendim, hemde diz boylarında.

ayy yükleyemiyorum ama ebrugündessatıyor.com diye bi site önde ebru gündeş var arkada yeşil bi elbise var jenifer lopezide koymuşlar yeşilli bi elbise var üzerinde o modeli yarasa kola uyarlayabilirsin bence

canım o siteyi didik didik ettim ebru gündeşi görmedim neresinde sitenin ya körmüyüm ne anlamadımki...

canım o siteyi didik didik ettim ebru gündeşi görmedim neresinde sitenin ya körmüyüm ne anlamadımki...

çok büyük bi karede deyildi zaten ebru gündeş öndeydi kostümleride arkada çok nette görünmüyodu neyse bende resim ekleyemiyorum ki nasıl yapıyosunuz şunu yaa

Kızlar bahsettiğiniz elbise bu; ilk Jennifer Lopez giymişti, sağda manken üzerinde olan

Son düzenleme:
evet oo oo :) ben çok beyeniyorum bide demet akalın onun yarasa kollusunu ve farklı rengini giymişti belinede taşlar yaptırmıştı parlak renklerden

kızlar süpersiniz ya çok teşekkürler bende bir gelinlik ve abiye sitesi buldum oradada güzel modeller var yarın çıkıp kumaş bakacağım bakalım neler var..bakmak isterseniz bala gelinlik kaftanlar falanda var..bir kaç model beğendim oradanda..

hoşgeldinopuyorumnanaktan

hoşbulduuukopuyorumnanaktan nasılsınız?

Teşekkür ederim, beğenmenize seviniyorum.

Zara'daki trençkotları bende çok beğendim, hemde diz boylarında.

ben de bayıldım sizin kombinlere jefflima. trençkotların markası nedir diyecektim ki ben sormadan siz söylemişsiniz zara olduğunu... fiyatları nasıldır acaba, hiç bilmem de zara vs..

iyim canım nasıl olalım bebek büyütüyoruz işte uyku tutmadı benide yarın kızımı doktora götürcem gerildim

inş içine sinen bi model bulursun yeliz kumaşıda görürsen gözünde canlandır modelleri

Bu yeşil elbiseden hakikaten çok güzel bir tesettür abiyesi yapılabilir, dekoltesi olmadan karpuz kollu kafamda canlandırabiliyorum çok hoş olur.

Yanılmıyorsam Jennifer Lopez in giydiği Versace ydi öyle hatırlıyorum

iyim canım nasıl olalım bebek büyütüyoruz işte uyku tutmadı benide yarın kızımı doktora götürcem gerildim

geçmiş olsun önemli bişi değldir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…