topiğimede ekliyim yeni aldıklarımı dedim:jeyyar:
http://img97.imageshack.us/img97/8018/1000329d.jpg
http://img256.imageshack.us/img256/4708/1000328.jpg
işte bu kadar yaz için alışveriler başladıhihoyyyt
ıpek kumaştan dikilmiş Chloé eteğe hayran kaldım :) Fiyatı 1500$ civarında imiş, bu astronomik rakam yerine, butiklerde bulabilirsiniz bu tarz fiyonklu etekleri. :)
Topuklu ayakkabıyı özel bir gün için seçebilirsiniz ya da rahatlık ve şıklıktan yanaysanız bu sevimli babetlere bayıldım. Yine markası Chloé.
Bu düz kombini renklendirmek amaçlı çanta, yoksa ne alaka? diye düşündürtebilir insanı. LV marka olmasına bakmayın, her marka çeşit çeşit muadilini yapıyor bu modellerin.
Düz renk ince keten kumaştan dikilmiş bir cekette kimseyi terletmez sanıyorum.
Eşarp ve diğer aksesuarlarla da zenginlik sağlanınca ımm kesinlikle şık bir bayan canlanıyor gözümde. :)
Trençkot - etek kombini :)
Ekoseler zaten çok moda, her marka ya da markasız mağazalarda da bu tarz eşarplar bulmak mümkün. Etek bildiğimiz pileli etek. :))
Fırfırlı gömlekler heryerdeler :)) daha önceki mesajlarımda da belirttiğim gibi Fatih, Ümraniye, Erenköy'de bi dolu. Hatta kotonda ve zarada da görmüştüm, daha kolay ulaşılabilir mağazalar.
Rugan ayakkabı-çantanın şıklığı ise bambaşka :)
ınşallah kombinlerim yardımcı olur sizlere.
selamlar ben de yazın ne giyeceğini bilemeyen tesettürlülerdenim beni de alın aranıza :)
saatlerdir siteye bakıyorum başlığı yeni gördüm, aksi gibi şimdi de çıkmak zorundayım netten. ilk birkaç sayfayı okudum hoşuma gitti... 2 saate buradaysanız görüşürüz bacılar. :hulya:
ayy yükleyemiyorum ama ebrugündessatıyor.com diye bi site önde ebru gündeş var arkada yeşil bi elbise var jenifer lopezide koymuşlar yeşilli bi elbise var üzerinde o modeli yarasa kola uyarlayabilirsin bence
canım o siteyi didik didik ettim ebru gündeşi görmedim neresinde sitenin ya körmüyüm ne anlamadımki...
hoşgeldinopuyorumnanaktan
Teşekkür ederim, beğenmenize seviniyorum.
Zara'daki trençkotları bende çok beğendim, hemde diz boylarında.
hoşbulduuukopuyorumnanaktan nasılsınız?
ben de bayıldım sizin kombinlere jefflima. trençkotların markası nedir diyecektim ki ben sormadan siz söylemişsiniz zara olduğunu... fiyatları nasıldır acaba, hiç bilmem de zara vs..
iyim canım nasıl olalım bebek büyütüyoruz işte uyku tutmadı benide yarın kızımı doktora götürcem gerildim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?