Yazın ne giyeceğini bilemeyen tesettürlü bayanlar

bende alışverişe çıkmak istiyodum çocuklu biri olarak hem kendime hem oğluşuma ama bu aralar biraz rahatsısız bakalım artık iyileşsin oğlum çıkarız artık

bende gittiym yerlerde çıkamıyorum trençkotu gerçi yazlık almadım yazında trençkot deyilde pardesü almak istiyorum onuda çıkarmıyorum zaten altına bol tişört giyince sıcakda olmuyo benim için yani:)

bu tarz bi şey de düşünebilirsin aslında.

hepsi güzel ama bu daha güzel..kızlar fatihte güzel kıyafetler varmış..bu hafta buluşmamız vardıya bizim yalovada istanbuldan gelen arkadaşlarımız oldu onlarla birlikte fatihe gideceğiz inşaallah sorun çıkmazsa..beğendiğim olursa diktirmekten vazgeçicem..

inş içine sinen bi model bulurusn yelizcim bende hep hazır giyim taraftarıyım neden bilmiyorum ama dikilince sanki üzerime oturmayacakmış gibime geliyo:)

kızlar bugün dışarıya çıkmıştık lcwye baktım kızım için bişeyler bide göz gezdirdim çok güzel keten elbiseler var ama tam topukta deyil ben topukta olmadığı zaman giyemiyorum ama çok uzun giyinmeyenler bakın çokta uygun fiyatları benim çok hoşuma gitti ama kısaydı biraz

merhaba bayanlar. ben de bugün kadıköydeki çetinkaya mağazasına uğradım. orada bazı karaca eşarplar 10 tl civarı idi, hem de br alana bir bedava. ufak defolar gördük sanırım ondan bu kadar ucuz. ben 2 tane aldım.

bi de çetinkayada benim arayıp da bulamadığım keten ceketler vardı yazlık. bi koyu bejini bir de kahverengisini aldım onun da tanesi 15ti yanılmıyosam. benim gibi öle basit ve sade biraz da spor giyinenler varsa çetinkayaya bi baksın tavsiye ederim.

tekbirde bi alana bi bedavayı bilmiyorumda 25 lira ipek eşarplar ben pardesü alana kadar bitmeseydi keşke kampanyası:)

merhaba kızlar ya sohbetlere geç katılıyorum ben ama neyse ybişey sorucam sizlere güneş gözlüğü kullananlarınız vardır heralde eşarpla nasıl modeler daha güzel duruyo bilemedim açıkken pilotlarım vardı ama eşarpla pek gitmi yo sanki fikir verirseniz sevinirim nasıl modeller daha güzel duruyo sizce

ben açıkken aldığım gözlüğü kullanıyorum hala, kötü mü duruyo ki... benimki de kahverengi pilot..

arkadaşlar yaz için bişeyler alırsak fotolarını buraya koyalım fikir alışverişi yapalım güzel olur.. kaydirigubbakcemile2

ben açıkken aldığım gözlüğü kullanıyorum hala, kötü mü duruyo ki... benimki de kahverengi pilot..

ne biliyim canım ya bende öyle bi düşünce oldu sanki takamıyorum galiba bi de yeni almak istiyorum bahane arıyorum ama fikir lazım hemen atlayıp almak istemiyorumvereliniortak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…