Yazın ne giyeceğini bilemeyen tesettürlü bayanlar

arkadaşlar cep telefonuyla çektim umarım anlaşılıyordur resimler..etek kahverengi biraz ışıktan gölgeli çıkmış..

çok güzelmiş güle güle giy özellikle gömleyin çok hoşuma gitti çok rahat görünüyo

:))) aslında zevk meselesi ben beyenirim senin hoşuna gitmez :)) ama o kadar haksızlık etme bence kendine:) aslında göründüyü kadar zor deyil eğer fizik müsaitse ve parayada kıyarsan:)))) zaten tesettür mağazasına gidersen seni yönlendiriyolar

ayy ne güzel oldu bu topic cidden yaa fikir alışverişinde bulunmak çok iyi oluyo

ya arkadaşlar ben de yazlık bir pardesü arıyorum.gerçi daha yazlıklar tam çıkmadı.bugün de baktım kafama göre pek bi şey bulamadım.
ben sade ve şık şeylerden hoşlanıyorum.özel günler haricinde abartıyı sevmiyorum.o yüzden de biraz kafam karışıyor.biraz da spor olsun diyorum.
bana ne önerirsiniz?

yeliz o eteği ben de denemiştim ama bol gelmişti ufağı da yok muydu ne hatırlamıyorum ama çok güzeldi

başka da resim yok galiba topikte sade yenileri mi ekliyoruz
ben öle normalde giydiklerimi ekleyebilirim

slm kızlar eşarpları soranlar için markası yok 20tlye aldım ama desenler arminenin desenleri

20 tl cok ucuzmus ya valla süper hemde 100% ipekse fisfisfis
artik türkiyede bulunca alcam yazin :icecream:

yeliz o eteği ben de denemiştim ama bol gelmişti ufağı da yok muydu ne hatırlamıyorum ama çok güzeldi

ben alırkende 2 tane kalmıştı şansıma oldu..lcwdeki kıyafetler çok çabuk tükeniyor ben nedense hep sonuna denk geliyorum..

tabiki ekleyebilirsin

bende istiyorum aslında yazlık rahat spor bi pardesü hatta dışarda pardesülü bayanlarada bakıyorum ki belki fikir olur diyekaydirigubbakcemile3ama seninde dediyin gibi yazlıklar daha çıkmadı doğru düzgün

pardesü istiyorsanız kızlr two ways diye bir magaza var bizim burda cok hoş şeyler gördüm geçen.. bilmiyorum sizin oturdugunuz yerde var mı
Benan giyimde de görmüştüm ..

anadoluı yakasında canım.. pendikte.. ama baska yrde şubeleri var mı bilmiyorum.

bende zara da çok hoş trençkotlar gördüm kızlar almak istiyorum bakalım alınca koyarım artık....

kızlar dün abimin düğünü için yeri tuttuk..kır düğünü olacak ne giyebilirim fikir verin bana..daha önce abiye bir elbise beğenmiştim ama değişik fikri olan varsa değerlendirebilirim..

kızlar dün abimin düğünü için yeri tuttuk..kır düğünü olacak ne giyebilirim fikir verin bana..daha önce abiye bir elbise beğenmiştim ama değişik fikri olan varsa değerlendirebilirim..

hayırlı olsun şimdiden abiyede olabilir ama cıvıl cıvıl bol renkli uçuşan bi elbise giyebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…