arkadaşlar cep telefonuyla çektim umarım anlaşılıyordur resimler..etek kahverengi biraz ışıktan gölgeli çıkmış..
Ya arkadaşlar kolajları hazırlamışlar ellerine sağlık..Ama bunları bulup kombinlemek çok zor oluyorben beceremiyorum ve hep abuk sabuk giyiniyorum malesefBu yaz evleniyorum ve nişanlım diyorki, evlendiğimizde dolabındaki herşeyi toparlıyıp ihtiyaç sahibi birine vericem, sıfırdan alışveriş yapıp sana bi tarz belirliycez.Durumum vahim yani :))
ben alışveriş yapamadım
öteki ay inşallah:)
sultancım ikinci eşarptan benim de var marka yazmıyor üzerinde venencis diye bir yazısı var marka gibi sadece
üzerindeki resimler türkiyenin çeşitli tarihi yerleri
%100 tiwil ve yapılması çok kolay ütü güzel tutuyor kırışmıyor
bulabilen herkese öneririm ben yeşil mavi tonlrı almıştım birçok şeyle kombinleniyor
slm kızlar eşarpları soranlar için markası yok 20tlye aldım ama desenler arminenin desenleri
yeliz o eteği ben de denemiştim ama bol gelmişti ufağı da yok muydu ne hatırlamıyorum ama çok güzeldi
başka da resim yok galiba topikte sade yenileri mi ekliyoruz
ben öle normalde giydiklerimi ekleyebilirim
yeliz o eteği ben de denemiştim ama bol gelmişti ufağı da yok muydu ne hatırlamıyorum ama çok güzeldi
başka da resim yok galiba topikte sade yenileri mi ekliyoruz
ben öle normalde giydiklerimi ekleyebilirim
ya arkadaşlar ben de yazlık bir pardesü arıyorum.gerçi daha yazlıklar tam çıkmadı.bugün de baktım kafama göre pek bi şey bulamadım.
ben sade ve şık şeylerden hoşlanıyorum.özel günler haricinde abartıyı sevmiyorum.o yüzden de biraz kafam karışıyor.biraz da spor olsun diyorum.
bana ne önerirsiniz?
pardesü istiyorsanız kızlr two ways diye bir magaza var bizim burda cok hoş şeyler gördüm geçen.. bilmiyorum sizin oturdugunuz yerde var mı
Benan giyimde de görmüştüm ..
kızlar dün abimin düğünü için yeri tuttuk..kır düğünü olacak ne giyebilirim fikir verin bana..daha önce abiye bir elbise beğenmiştim ama değişik fikri olan varsa değerlendirebilirim..
hayırlı olsun şimdiden abiyede olabilir ama cıvıl cıvıl bol renkli uçuşan bi elbise giyebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?