Yazın ne giyeceğini bilemeyen tesettürlü bayanlar

Teşekkür ederim. Kombinlerdeki trençkotların markası Burberry, fiyatları aşşağı yukarı 1,500$ :)

Ama benzerlerini Zara'da bulabilirsiniz. Fiyat aralığı 100-200 :)
Kotonda daha uygun fiyatlılarıda var. 100 civarı onlarda.
Vero moda'da renk renk trençkotlar bulabilirsiniz bu sezon. Fiyatları 80 tl'ydi.
Mango'da tabii eksik kalır mı? Hayır tabiki :) 165 tl'ye krem dizlerde şık bi trençkot görmüştüm. :)

Ayrıca tamamen kendinize özel diktirebilirsiniz terziye. Boyunu, düğmesini, modelini siz ayarlamış olursunuz hem. :)

Trençkot Dosyası :))
Sizin için hazırladım. Bu sezon raflarda yerini almış ürünlerden oluşturdum, kolayca ulaşılabilir her birine. :)

Zara

Omuz detayları mükemmel, fiyatı 200e yakın bi şeydi.

Koton

Boyu biraz kısa sanırım, ama sorun olmaz diyorsanız gayet şık bir model. Koton'un sitesinde fiyatı 165 tl olarak belirtilmiş.

Vero moda

İncecik kumaşı, astarsız ve dümdüz olmayan modeliyle, favorilerimden. Hemde fiyatı nispeten daha uygun. Fiyatı 80tl.

Mango

Yağmurluk olarakta geçiyor bu, düşünün kumaşını :) İncecik ve rahat. Fiyatı 165.

yaza kesin almak lazım, vero modaya bir bakayım o zaman.. anadolu yakasında nautilusla palladiumda varmış ilk defa duydum, cehalet :kedi:tekrar elinize sağlık jefflima :)

ellerine sağlıkopuyorumnanaktanbu üçüncünün aynısı bende var mango deyil tabi ama aynısı şu anda hep üzerimde yağmurluk gibi üstüne istediyi kadar yağmur yağsın su akıp gidiyo ama bu fiyatın çok aşağısına aldım benboshayallersmile

En güzel Zara'daki modelmiş..
Aslında benim fazla marka takıntım yoktur, o nedenle bu fiyatların çok altında alışveriş yapabiliyorum, tabi markasız diyede kalitesiz kıyafetler almıyorum.
Araştırınca çok güzel modeller bulunuyor, Ümraniye'deki mağazaları eminim birçoğunuz biliyordur, dolaşınca çok güzel modellere rastlanabiliyor.

ay bunlara bayıldım yaa bende istiyorumm..çok güzel bır topi olmuşş emeğinize sağlık arkdşlarr...

mecbue cim nisan ı bekliyorum ben
mevsimlik ayaakkabı pardesü şart bana
bir de 10 nisanda düğünümüz var
bir ark ın ama nasıl giyineceğime karar veremedim

Tunik giymeyi sevmeyen var mı? Bayılıyorum ben ancak bu kadar şık tunikler bulamıyorum. Önerdiğiniz mağazalar var mı? :)

bu çift düğmeli modellerin marka olmasına gerek yokki her yerde var zaten.

Her yerde aynısından olsaydı, trençkotların markasını sormazdı O arkadaş değil mi? Önemli olan kalitesi, duruşu vs. Genelde bu durum ünlü mağazalarda sağlanıyor. Daha âlâsı butiklerde var mıdır? vardır, hemde birçok ilde bulunan mağazalardan alıntıladım ki ulaşım kolaylığı olsun.

mecbue cim nisan ı bekliyorum ben
mevsimlik ayaakkabı pardesü şart bana
bir de 10 nisanda düğünümüz var
bir ark ın ama nasıl giyineceğime karar veremedim

bende mayıs gibi yaparım heralde hem kızıma hem kendime bi yere çıkıyorum kızıma alıp geliyıorum ama bu sefer bende pardesü türban ayakkabı istiyorum hıı düğün olayıda insanın aklını karıştırıyo cidden

Tunik giymeyi sevmeyen var mı? Bayılıyorum ben ancak bu kadar şık tunikler bulamıyorum. Önerdiğiniz mağazalar var mı? :)

ayyyyyyyyy ellerine sağlıkkkkkkkkkkk bulursan banada habe verrrrrr çok şık canım ellerine sağlık

....yazin sicaklarinda ya altina uzun kollu birsey giymeyeceksin yada üzerinden hic cikartmayacaksin o gün onu daha..!

Farz edelim bir kafeye filan gittiniz trenchcoat kaliyormu üzerinizde`? Altina yinede tunik gibi birseyler giyerseniz bu kezde coooook sicak olur..!

Nasil yapiyorsunuz kizlar??

Ben trençkotun içine ince bi tişört giyiyorum normalde, rahatsız etmiyor beni. Cafe gibi bir yerde çıkartmıyorum ben, mekanlar artık klimalı vs. oluyor, hava sıcak olsada çıkartmam, rahatsız olurum tunikle.
Ama trençkotu çıkartmalıyım diyorsanız;

Böyle önü açık durabilir, kemeriyle sabitlersiniz o şekli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…