kızlar bugün dışarıya çıkmıştık lcwye baktım kızım için bişeyler bide göz gezdirdim çok güzel keten elbiseler var ama tam topukta deyil ben topukta olmadığı zaman giyemiyorum ama çok uzun giyinmeyenler bakın çokta uygun fiyatları benim çok hoşuma gitti ama kısaydı biraz
bende bu akşam almaya gitcem alınca eklerim inş...
geçen gün gördüm benim boyum uzun değil o yüzden iyi olur sanırım boyu çok beğendim yaz için.
bakayım sisizn içinde eklerim...
bunlar size fikir olabilir diye düşündüm....
kızlar merhaba benide alın aranıza.önceden aldığımız şeyleride koyabiliriz değil mi? benim en büyük sıkıntım uzun etek bulmak.Pantalon giymiyorum.birazda kilo aldım eski eteklerim olmuyo.ne yapıcam bilmiyorum.
bende aman aman selvi boylu deyilim ama :)ben topuklarıma kadar olmayınca giyemiyorum eşimde pek sıcak bakmıyo:) ama çok hoşuma gitti tam yazlık rahat giyilebilecek bi elbise
genelde gördüm ince ten rengi çorapla kullanılmıuş.
bende ona sıcak bakmıyorum ...
beyaz çorapla falan kombin yapacağım ...
bakıyımda güzel olursa paylaşırım...
ya kızlar bende arkadaşımın nişanı için aldıklarımı gösterecektim bir türlü resim ekliyemiyorum.Ama durmak yok yola devam
benim baktığım elbise uzundu kızlar yaa hatta penyeleride vardı gri ben 1/68 boyundayım ben giysem mesela topuklarıma yetişmez ama 4 parmak açıklık kalır diyim yani çok kısa deyildi yada ben uzun deyilim ondan bana kısa gelmedi:)))çünkü üzerime tuttum baktım kızımın mevlütünde bi elbise almıştım gene topuklarımdan 4 parmak arası kış olduğu için kalın opakmı derler ona siyah çorapla giydim bayanlar vardı sadece oda bi kere giydim keşkede almasaydım diyorum şimdi buda keten olduğu için kısa geldi bana bide kalın çoraplada nasıl olur bilememdim :)
o elbiselere bende baktım hatta sordum bunlar niye kısa diye uzun olanları gelecek dediler ama pek inandırıcı gelmedi ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?