Yazın ne giyeceğini bilemeyen tesettürlü bayanlar

ben en son bu trençkotu aldım kızlar
ben de kat kat giyinmekten sıkılanlardanım..
bir süre bununla idare ederim sonrası Allah kerim :)

kızlar ben yaza pardesü almayı düşünüyodum ama dün bi bayanda gördüm kapmı diyolar hani pardesüden azcık kısa trençkottan çok daha uzun ayak bileyinde öyle bişeymi alayım kafam karıştı

dreamlover çok şıksın
mekan da harika bayıldım:)

teşekkürler cnmm:1hug:Şeniz, sadece sen beğendim ama sanırım:gitme:
kızlar ben yaza pardesü almayı düşünüyodum ama dün bi bayanda gördüm kapmı diyolar hani pardesüden azcık kısa trençkottan çok daha uzun ayak bileyinde öyle bişeymi alayım kafam karıştı

evet evettt bende onlardan istiyorummmmyerimseniben, japon stili olanlardan özelliklee

latılokum çok hoşmuş güle güle kullan marka ve fiyatını yazablirmisin

canım sıradan bir mağazadan aldım markalı değil 70 tl..

latilokum trenckotun harika bende bu modelden istiyorum, güle güle giy cnm

teşekkür ederim..

çok hoşmuş güle güle iyi günlerde giy

teşekkürler ..

bende beğendim güle güle kullan .kolları fakir kolmu?

kolları bileğimin azüstüne geliyor balon şeklinde..

teşekkürler cnmm:1hug:Şeniz, sadece sen beğendim ama sanırım:gitme:

evet evettt bende onlardan istiyorummmmyerimseniben, japon stili olanlardan özelliklee

dün parka götürdüm kızımı birinde gördüm çok hoşuma gitti bende burda bulamıyorum nerden buluyolar gidip sorayımmı ne yapayım bugün gene görürsemkaydirigubbakcemile3bu gidişle ist gidecem alışverişe boshayallersmile

latilokumcum bi yazın giyebilecek kdar bilmiyorumkismile

cok şık duruyor onuda diyim birde giyim koysaydınya fotobayanssulusmile

ooo topik ne güzel olmuş böyle fotolar resimler
çok güzelalkisalkisalkis aynen devamkaydirigubbakcemile5
bende aldım yeni bişeyler ama inanın eklicek vakit bulamıyorum
bulduğum gün eklicem hepsini

ben bu aralar sürekli çarşıyı talan ediyorumsempatiksalakcinni

ama bu isimle bir mağaza dikkatimi çekmedi..

tam olarak nerde sendacım..

bana da burdan birisi tarif etmişti orayı.
pendikte büyük altgeçitten geçtikten sonra kuyumcular caddesine girmeden hemen sağ tarafta.pardesüler görünüyo zaten dikkatli bakınca.çok merkezi bir yerde aslında ama yakında 19 mayıs caddesine taşınacağız diyeyazı yazmışlar.

daha öncede bir resim eklemistim buraya bir fikir olur belki diye yazin mini elbiselerinde pantalon üstü giyilince hos durdugunu düsünüyorum, bu kombinimi uzun kollu badiylede giyindigim oldu ama resim cekmemisim hic umarim sizede bir fikir olur canlar..

çok hoş durmuş cidden bende evlenmeden önce sürekli jile giyerdim pantolonlarımın üstüne hatta 4 tane hal hazırda duruyo ama pantolon almam lazım bi beyz bide siyah doğumdan sonra içlerine giremiyorumda ablama verdim pantolonlarımıkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…