Yazın ne giyeceğini bilemeyen tesettürlü bayanlar

tsk ederim setrinisa , evet canim bunlar coook rahat oluyorlar cok hafif olduklari icin tiril tiril giyiniyorsun:dance:

çok rahat ve hoş görünüyo:)

kızlar bugün böyleydim yüzümü boyadım ilk defa böyle ekledim..eteğim lacivert ama hava kapalıydı siyah gibi gelebilir..

kızlar bugün böyleydim yüzümü boyadım ilk defa böyle ekledim..eteğim lacivert ama hava kapalıydı siyah gibi gelebilir..

çok şıksın ve hoşsun gerçekten ben işte böyle giyinemiyorum etek giyemiyorum önceden giyerdim bebek olduktan sonra giyemiyorum bi yere çıkarken pardesü olunca etek dolanıyo oturmalara gidince ayakta falan sallıyorum diye gene olmuyo

ben pardesü giymiyorum canım iş yerimde eczane olduğu için sorun olmuyor..babetlerim 3 renk uç kısmı lacivert ama parladığı için belli olmuyor..bu sene çok cici babetler var..

bende açığım ama benimde dikkatimi çekmişti hep tunik tarzı şeyler giyiyorsun bugün ne giydin de..
bende öyle giyindiğimden olsa gerek.
bende yazın uzun kollu yarım kollu tunikler giydiğim için bakıyorum arada buraya nasıl modeller var diye
bu arada elbise olayına gelince ben elbisenin içine uzun kollu badi yakıştırmıyorumbilmiyorumkismile
kısa oluyorda uzun kötü duruyor
onun yerine ince kısa bir ceket yada bolero daha şık oluyor..
şu an evde değilim gittiğimde bende eklerim tunikleri ve elbiselerimi.

evet ohcanimadegsin haksin uzun kol badi konusunda egerki kapaliysa insan bunu icinde uzunkol badi ile güzel süsleyebiliyor tam uydurarak ama egerki bas örtüsü kullanmiyorsa o zaman bende bolerodan yanayim..

ben babet çok seviyorum yelizcim üç renk olması avantaj üçüylede giyebilirsin böylece evet güzel modeller var ama çıkıp bakamadık ki bebek var küçük havalar bozuk

kızlar ben abimin düğününde ve kınada giyeceğim elbiselere karar verdim gibi şimdi kınadakini ekliyorum..bu elbise kısa benimki uzun olacak ve kapalı tabi ..

güle güle giy yelizcim eminim uzunu ve kapalısı dahada güzel olur

kızlar benımde kardesınkın dugunu var mayısta henuz ne gıyecegımı bılmıyorum yasadıgım yerde pek scenek yok memelekete gıdınce alıcam umarım guzel ve kapalı bı model bulurum ayrıca paylasımlarınız cok hos tam gaz dewam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…