-]
kızlar bende bunu aldım g g den nasıl sizce
-]
kızlar bende bunu aldım g g den nasıl sizce
bende carsamba gunu tum antalyayı talan ettıkten sonra bunları aldım dogum sonrası gobek ve kılolardan hıç bırsey olmadı :1no2: moralim cok bozuldu bu beyazı 170 tlydi 150 ye indirdiler
bu kap ıdacok uyguna aldım 270tlden 100tl ye düşmüşsüprizzzzz içi astarlı ama suan gıye bılırım
kızlar çok güzel aldıklarınız güle güle giyin maviyi çok beyendim beyazda güzel ama mavi daha çok hoşuma gitti doğum sonrası kilolar bende aynı derten muzdaribim:)[/QU
sagol canım en guzellerı senın olsuna.s. o aslında mavı degıl ilk resimdeki gibi yesıl mavi gibi cıkmış bende cok begenerek aldım bu kılolar tum hatları bellı edıyor bilmiyorumkismile sagdan soldan fırlıyor gobek falan cok zor buldum magzalarda tum kıyafetlerı denedım nerdeyse:bbo:dogum yaptıgımda dahada zayıftım sut yapsın derken:icecream: kendıme kılo yaptım
evet bence kotta al bazi elbiseler kotlada güzel kombin ediliyor.çok hoş durmuş cidden bende evlenmeden önce sürekli jile giyerdim pantolonlarımın üstüne hatta 4 tane hal hazırda duruyo ama pantolon almam lazım bi beyz bide siyah doğumdan sonra içlerine giremiyorumda ablama verdim pantolonlarımıkaydirigubbakcemile3
gule gule gıy cok guzel
kızlar yeni bir işe başlıyorum o yüzden kk ya giremiyorum ama arada bakıyorum yazdıklarınıza aldıklarınız çok güzel hepiniz güle güle giyin...
sahibimi sattı?
evet bence kotta al bazi elbiseler kotlada güzel kombin ediliyor.
yorumun icinde tesekkür ederim
kızlar çok güzel aldıklarınız güle güle giyin maviyi çok beyendim beyazda güzel ama mavi daha çok hoşuma gitti doğum sonrası kilolar bende aynı derten muzdaribim:)[/QU
sagol canım en guzellerı senın olsuna.s. o aslında mavı degıl ilk resimdeki gibi yesıl mavi gibi cıkmış bende cok begenerek aldım bu kılolar tum hatları bellı edıyor bilmiyorumkismile sagdan soldan fırlıyor gobek falan cok zor buldum magzalarda tum kıyafetlerı denedım nerdeyse:bbo:dogum yaptıgımda dahada zayıftım sut yapsın derken:icecream: kendıme kılo yaptım
fırlar fırlar biliyorum:)mavi gibi göründü ışıktan heralde ondan mavi dedim rengi neysede modeli hoş güle güle giy :)
bana da burdan birisi tarif etmişti orayı.
pendikte büyük altgeçitten geçtikten sonra kuyumcular caddesine girmeden hemen sağ tarafta.pardesüler görünüyo zaten dikkatli bakınca.çok merkezi bir yerde aslında ama yakında 19 mayıs caddesine taşınacağız diyeyazı yazmışlar.
bugün lcwye gittim bi etek baktım üzerinede bi gömlek beyendim ama almak denemek ne mümkün sanki bedava veriyolar ayyyy kızımda yaygarayı koparınca çıktım artık bu arada tifaniye baktım uzun jileler var çok güzel ama ben badiyle yakıştırmıyorum uzun kolluyla yani hoş durmuyo ama kısa kot ceket giyebilen hanımlar için çok uygun fiyatları 20 lira kumaşını almaya kalksak o fiyata alamayız
dun bende baktım lcw amam kuyruktu resmen denemekte mumkun degıldı senınde dedıgın gıbı bedava sankı :) denemeden bır gomlek aldım 34liraya bır gomlek için bıraz pahalı geldi ama mecbur aldım 3alana 4cusu bedava heralde ondan kapısıyorlar :)
Ben açık bir bayanım ama bendede aynı sorun var.Burdan beni duymazlar ama konfeksiyonculara seslenmek istiyorum yazlık tisörtlerin lütfen kollarını biraz daha uzatın kaldırınca koltuk altı görünmesin.Şu likra işini bırakın hem insanı sıcakta daha çok terletiyor hemde vücudu sarıyor.azıcık boylarını uzatın popoyu biraz kapatsın.yakalardaki dekolteyide normal seviyeye getirin evet biz bunları zaten yapıyoruz diyebilirler ama ya genç kızlara göre önü resimli,yazılı yada benim anneme yakışacak desende yapılıyor.Lütfen artık 25- 40 yaş arası bayanlara göre normal açıklıkta kıyafetler daha çok üretilsin.Ne dir yani başımız açık diye kolları nerdeyse sıfır kol,vücüdu saran kıyafetlerimi alacağız.Yada lcw nin modelleri güzel ama hepsi kareli olan gömleklerinimi giyeceğiz bütün yaz.Sizleride sıktımmı bilmem ama ben her yaz isyanlardayım
çok şık olmuşsun dreamlover özellikle ceketini beğendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?