Yazın ne giyeceğini bilemeyen tesettürlü bayanlar

bende carsamba gunu tum antalyayı talan ettıkten sonra bunları aldım dogum sonrası gobek ve kılolardan hıç bırsey olmadı :1no2: moralim cok bozuldu bu beyazı 170 tlydi 150 ye indirdiler

bu kap ıdacok uyguna aldım 270tlden 100tl ye düşmüşsüprizzzzz içi astarlı ama suan gıye bılırım

kızlar yeni bir işe başlıyorum o yüzden kk ya giremiyorum ama arada bakıyorum yazdıklarınıza aldıklarınız çok güzel hepiniz güle güle giyin...

bu beyazın çok çok benzerinden benim de var.ama pek giyemiyorum.beyaz üzerimde çok dikkat çekiyomuş gibi hissediyorum.

kızlar çok güzel aldıklarınız güle güle giyin maviyi çok beyendim beyazda güzel ama mavi daha çok hoşuma gitti doğum sonrası kilolar bende aynı derten muzdaribim:)

evet bence kotta al bazi elbiseler kotlada güzel kombin ediliyor.
yorumun icinde tesekkür ederim

gule gule gıy cok guzel

teşekkür ederim cnmm, seninkilerde çok şık ben özellikle beyazı çok tuttumm:asigim:
kızlar yeni bir işe başlıyorum o yüzden kk ya giremiyorum ama arada bakıyorum yazdıklarınıza aldıklarınız çok güzel hepiniz güle güle giyin...

hayırlı olsun yeni işin yelizcim, fırsat buldukça uğrarsınn:1hug:
sahibimi sattı?

gittigiyordan bi dükkandan aldım sahibi derken giyilmiş, 2. el bi ürün değildisengözlerimebaksanabhihoyyyt

evet bence kotta al bazi elbiseler kotlada güzel kombin ediliyor.
yorumun icinde tesekkür ederim

evet bugün baktım ama o kadar kalabalıktı ki bırak kot almayı bakamadım bile kızımda mızıkladı hafta içi bi gün geliriz diye geldik artık elbiselerin gayet hoş duruyo

bugün lcwye gittim bi etek baktım üzerinede bi gömlek beyendim ama almak denemek ne mümkün sanki bedava veriyolar ayyyy kızımda yaygarayı koparınca çıktım artık bu arada tifaniye baktım uzun jileler var çok güzel ama ben badiyle yakıştırmıyorum uzun kolluyla yani hoş durmuyo ama kısa kot ceket giyebilen hanımlar için çok uygun fiyatları 20 lira kumaşını almaya kalksak o fiyata alamayız

tamam canım şimdi anladım neresi olduğunu..

bildiğim bir yer hep önünden geçerim demek ismine dikkat etmedim kaydirigubbakcemile3

dun bende baktım lcw amam kuyruktu resmen denemekte mumkun degıldı senınde dedıgın gıbı bedava sankı :) denemeden bır gomlek aldım 34liraya bır gomlek için bıraz pahalı geldi ama mecbur aldım 3alana 4cusu bedava heralde ondan kapısıyorlar :)

benim kızım ağlamaya başladı daraldım bende iki sıra halinde kuyruk oluşturmuşlar kasaya aman dedim zaten güzel olanlar hep aynı fiyat diyerlerinide indirime koyuyolar her zaman etek beyendim ama nerde denemek dursun bakamadım bile

Ben açık bir bayanım ama bendede aynı sorun var.Burdan beni duymazlar ama konfeksiyonculara seslenmek istiyorum yazlık tisörtlerin lütfen kollarını biraz daha uzatın kaldırınca koltuk altı görünmesin.Şu likra işini bırakın hem insanı sıcakta daha çok terletiyor hemde vücudu sarıyor.azıcık boylarını uzatın popoyu biraz kapatsın.yakalardaki dekolteyide normal seviyeye getirin evet biz bunları zaten yapıyoruz diyebilirler ama ya genç kızlara göre önü resimli,yazılı yada benim anneme yakışacak desende yapılıyor.Lütfen artık 25- 40 yaş arası bayanlara göre normal açıklıkta kıyafetler daha çok üretilsin.Ne dir yani başımız açık diye kolları nerdeyse sıfır kol,vücüdu saran kıyafetlerimi alacağız.Yada lcw nin modelleri güzel ama hepsi kareli olan gömleklerinimi giyeceğiz bütün yaz.Sizleride sıktımmı bilmem ama ben her yaz isyanlardayım

herkese merhabaaa
topik çok boş kalmış kızlarr
bilenler belki biliyo ama bilmeyenler için ben 6 aydır kapalıyım, ilk günler çok tuhaf hisstettim kendimi ama şimdi çok alıştım huzurluyum ve mutluyum, kendimi sanki eskidende hep kapalıymışım gibi hissediyorum, çevremdeki insanlar bile açık halimi hatırlamadıklarını söylüyo:))
işte size haftasonu giydiğim giysilerim

çok şık olmuşsun dreamlover özellikle ceketini beğendim

yazdıklarınıza harfi harfine katılıyorum bende aynı durumdayım çünkü vallahi bıktım giyecek bişey bulamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…