Yazın ne giyeceğini bilemeyen tesettürlü bayanlar

siyah her zaman favorimdir
sendacım senin koyduğun siyah modelde harikaymış her türlü eşarp ve aksesuarla,
ayrıca her zaman sıkılmadan giyilebilir...

arkadaşlar bende yeni kapandığımda kıyafet konusunda çok sorun yaşıyodum..sonradan düzelttim gibi :)) bundan sonra bende bunra resimlerimi paylaşıcam.. arkadaşlar sıkı takipçinizim bakıp ilham aldığım kıyafetler oluyor,umarım bende birilerine ilham vermiş olurum..öpüyorum hepinizi şirinler :1hug::1hug::1hug:

Eklentiler

• $KK7.webp
    4,2 KB · Görüntüleme: 60
  • $KK6.webp
    2,8 KB · Görüntüleme: 64
  • $KK1.webp
    3,4 KB · Görüntüleme: 62
  • $kk2.webp
    2,7 KB · Görüntüleme: 59

koyduğum resimler niye çıkmıyo anlamıyorum.

elbiseler çok güzel gerçekten bunları giymek içinde benim fiziyim gibi süper fizik lazım tabikaydirigubbakcemile3dombilişko ben bunlar gibi bişey giymeye kalkışsam nasıl olurum kimbiliraklinialirimsmile

gayet hoş görünüyosun devamını bekliyoruz

wuwwww aklinialirimsmile bu yeşil abiye gerçekten çok hoşmuş..neriman cım hayırlı olsun canım :1hug:

bu arada selam canlar zemuszemus

bugün çarşıya çıktım yaa..tunikler süper ama fiyatlar uçmuş..eyvahedigeldismileyakında bişi aldınız mı siz bakiim :uhm:

selammm
bende yeni kapandımm.1 hafta filan olduu
şimdilik iyi gidiyorrr.sayfayı takip ederimm artıkk

bende haftasonu bi akraba ziyaretine giderken giydigim kıyafetimi paylaşıyım sizinleee
bakalımmm becerebilmişmiyim hehe

bugün çarşıya çıktım yaa..tunikler süper ama fiyatlar uçmuş..eyvahedigeldismileyakında bişi aldınız mı siz bakiim :uhm:

Canim, bende gecen Benetton´dan aldim iki tane tunik....biri keten uzun kollu (129 TL) ve digeride normal ince kumas ve yine uzun kollu (90TL).

Kat kat giymekten biktigim icin mecbur bu kadar para verdim, napim! Kendinden uzun kollu olan cok nadir kiyafet var yaz aylari icin!

Gecenlerde pazar´da cok güzel kollu bir elbise görmüstüm uzun (35TL) ama deneyemedigim icin almaya cesaret edemedim! Genelde kiyafetleri denemek zorunda kaldigim icin ister istemez tuzlu tuzlu magzadan aliyorum!

pendikte two ways diye bi mağaza var.çok güzel şeyler var.hem de uygun.ben bi pardesü aldım oradan.siz de bakabilirsiniz.

evet canım tesettürlüler için fiyatlar gerçekten çok uçuk yazlık bir pardesü aldım 230 lira .
Allah yardımcımız olsun :sinifsinif:

Ben bu aralar sürekli bişeyler alıyorum..Eşim en sonunda boğacak beni..Ama kendime hakim olamıyorum herşeyi almak istiyorum..Resim eklerdim ama telim geçici olarak devre dışı: )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…