ah canım benim ya kıyamam sana :asigim:ya ben dün müydü sana naılsın yazıcaktım
sonra utandım:kedi::kedi:
Ben açık bir bayanım ama bendede aynı sorun var.Burdan beni duymazlar ama konfeksiyonculara seslenmek istiyorum yazlık tisörtlerin lütfen kollarını biraz daha uzatın kaldırınca koltuk altı görünmesin.Şu likra işini bırakın hem insanı sıcakta daha çok terletiyor hemde vücudu sarıyor.azıcık boylarını uzatın popoyu biraz kapatsın.yakalardaki dekolteyide normal seviyeye getirin evet biz bunları zaten yapıyoruz diyebilirler ama ya genç kızlara göre önü resimli,yazılı yada benim anneme yakışacak desende yapılıyor.Lütfen artık 25- 40 yaş arası bayanlara göre normal açıklıkta kıyafetler daha çok üretilsin.Ne dir yani başımız açık diye kolları nerdeyse sıfır kol,vücüdu saran kıyafetlerimi alacağız.Yada lcw nin modelleri güzel ama hepsi kareli olan gömleklerinimi giyeceğiz bütün yaz.Sizleride sıktımmı bilmem ama ben her yaz isyanlardayım
ayyyy tam beni anlatmışsın yaaa...Ben açık bir bayanım ama bendede aynı sorun var.Burdan beni duymazlar ama konfeksiyonculara seslenmek istiyorum yazlık tisörtlerin lütfen kollarını biraz daha uzatın kaldırınca koltuk altı görünmesin.Şu likra işini bırakın hem insanı sıcakta daha çok terletiyor hemde vücudu sarıyor.azıcık boylarını uzatın popoyu biraz kapatsın.yakalardaki dekolteyide normal seviyeye getirin evet biz bunları zaten yapıyoruz diyebilirler ama ya genç kızlara göre önü resimli,yazılı yada benim anneme yakışacak desende yapılıyor.Lütfen artık 25- 40 yaş arası bayanlara göre normal açıklıkta kıyafetler daha çok üretilsin.Ne dir yani başımız açık diye kolları nerdeyse sıfır kol,vücüdu saran kıyafetlerimi alacağız.Yada lcw nin modelleri güzel ama hepsi kareli olan gömleklerinimi giyeceğiz bütün yaz.Sizleride sıktımmı bilmem ama ben her yaz isyanlardayım
herkese merhabaaa
topik çok boş kalmış kızlarr
bilenler belki biliyo ama bilmeyenler için ben 6 aydır kapalıyım, ilk günler çok tuhaf hisstettim kendimi ama şimdi çok alıştım huzurluyum ve mutluyum, kendimi sanki eskidende hep kapalıymışım gibi hissediyorum, çevremdeki insanlar bile açık halimi hatırlamadıklarını söylüyo:))
işte size haftasonu giydiğim giysilerim
zarife canım çok hoş olmuşsun
bi de dreamlover'ın son eklediği fotoğrafını çok beğendim
maşaallah çok şıksınız bayanlar:)
ayyyy tam beni anlatmışsın yaaa...
bende açığım ama dekolteyi sevmiyorum,popmun ortada olmasını sevmiyorum..orta halli açıklıkta kıyafetler üretmiyorlar yaz için..ya kolu kısacık üstüne ceket giy,ya boyu kısacık,ya göğüs kısmı açık içine badi giy...
bunları yapmak istemiyorsan dediğin gibi lcw dan giyinmek zounda kalıyorz..o her yıl çıkardığı,modelini bile değiştirmediği kareli çiçekli gömlekleri kızlay dağıtmış gibi giyiyoruz ama alternatif yok işte..
valla baktım olmuyor,annemden öğrendiğim dikiş bilgilerimle pazardan parçacıdan alıyorum,kendime göre açıklıkta elbise tunik dikiyorum.çok süper profosyonel olmuyor ama aaa çok kötü denecek gibide değil..dikişten anlayan anlar belki hatalarımı..
valla bende çok sıkıntılıyım bu konuda
kumaş alıp kendin dikebiliyorsan harika valla, kadıköy cuma pazarında çok ucuza kumaşlar oluyo am ben dikiş bilmiyorum bi kere kot kumaşı aldım terziye veridm , ama içime sinmedi diktiği pantalon hem parama hem kumaşıma yazık olduartık diktirmem diyorum hazır daha uyguna geliyo
beleki seneye dikiş kursu düşünüyorum:)
kapalılık san çok yakışmış canım ahyırlı olsun önceki hallerini biliyorum buluşma resimlerinden bugün ne giydin topiğinden
minenes çok ama çok haklı olduğun konular var giyim konusunda
geçen yaz kapalı değildim ama bu yaz kapalılara çok daha dikkatli bakar oldum
malum ilgi alanım değişti:)
kapalılıkla alakası olmayan giysileri giyip başörtüsü nü de taktım mı tamam deyip atıyolar kendilerini sokağa
ondan sonra insanların kapalılar hakkındaki kötü düşünceleri ayıplamaları ayyuka çıkıyoçok üzülüyorum
Ah ah kızlar, bir de beni düşünün.
Ben tesettürün emir olduğuna inanıyorum ancak 40 küsur kişilik koca sülalemde namazı dahi kılan tek kişi olmam ve dolayısıyla "bunun beyni yıkanmış" şeklinde değerlendirilmem nedeniyle henüz başımı örtemedim, henüz okuyorum zaten.
Ama saçım dışında hiçbir yerimi göstermemeye kararlıyım, 15imde örtünmeyi düşündüm, 18imden beridir yani 5 yıldır bir gün bile kısa kollu kısa paçalı kalçayı örtmeden giyinmedim, ama siz sorun bana neler çekiyorum.
Hele bir yaz gelsin. eh tesettürlü değiliz millet anlamıyor tabi, bana öyle kıyafet gerekiyor ki hem yaka kapalı olsun, hem kol uzun olsun, hem kalçayı örtecek uzunlukta olsun, hem içini göstermesin, hem bol olsun hem de tesettür kıyafeti gibi durmasın. hani ben öyle dirsekte filan da giymiyorum, yani kol tam uzun olacak, hiç sevmiyorum taviz vermeyi.
bu yüzden her yaz yaklaştığında içim kararıyor.
çözümü etnik giyimde buldum. tunikler giyiyorum, bu aralar çok şükür uzun gömlekler moda oldu. kolları kısaysa ya da yakası açıksa içine mecbur bir şeyler giyiyorum. altıma zaten pantolon, hiç sorun olmuyor.
bu sezon şanslıydım mangodan güzel gömlek aldım, lcwda da bulunuyor dediğim gibi şeyler.
herkese bu mücadelesinde kolay gelsin diyorum.
ve lütfen Allah rızası için tesettüre girebildiyseniz kollarınızı filan sıvayarak bu güzel fırsatı heba etmemenizi diliyorum, örtecekseniz örtün kolu 20 cm kısa giyince daha mı serinleyeceksiniz, hayır bari emri yerine getirmiş olun...
minenes çok ama çok haklı olduğun konular var giyim konusunda
geçen yaz kapalı değildim ama bu yaz kapalılara çok daha dikkatli bakar oldum
malum ilgi alanım değişti:)
kapalılıkla alakası olmayan giysileri giyip başörtüsü nü de taktım mı tamam deyip atıyolar kendilerini sokağa
ondan sonra insanların kapalılar hakkındaki kötü düşünceleri ayıplamaları ayyuka çıkıyoçok üzülüyorum
Yaa benim en büyük şikayetim uzun kollu hoş şeyler bulamamak. Mağazalarda neyi beğenip el attıysam ya kısa kollu ya da öksüz.. Uzun kolluları da var elbette ama onları da ben beğenemiyorum. Çok güzel olanlarına kırk yılın başında denk geliyorum o zamanda fiyatı dudağımı uçuklatıyor. Neyse kocamın evine gidene kadar sabredeyim de sonra ona aldırırım kaydirigubbakcemile3
öncelikle Allah yardımcınız olsun.gerçekten zor bir durum.keşke kapanabilmeyi başarabilseniz.çevrenizdeki insanlara bunun bir emir olduğunu anlatabilseniz.
anneniz ve babanız inançlı değil mi?siz nerede yaşıyorsunuz?
selamm
eşarplarınızı nasıl temizliyorsunuz?
bende aker arancia vakko eşarplar var biraz kirlendi sanki.renkleri karışmadan yada yıpratmadan nasıl yıkayabilirim
kuru temizlemeye filan mı veriyorsunuz?
selamm
eşarplarınızı nasıl temizliyorsunuz?
bende aker arancia vakko eşarplar var biraz kirlendi sanki.renkleri karışmadan yada yıpratmadan nasıl yıkayabilirim
kuru temizlemeye filan mı veriyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?