işte, inançlı olmak bir yaratan olduğunu bilmekle Allah'ın kendini Kur'an'da tanıttığı şekliyle onu kabul etmek arasında fark var. Yaratana inanıyorlar ama dine ne kadar bilemiyorum. dolayısıyla dini uygulamalar onlar için gereksiz ve hatta yobazlık olarak kalabiliyor. istanbulda yaşıyorum...evlenince örteceğim elbet ama önce kendi ailemi kurup kendi ayaklarımın üzerinde durmam lazım. Allah elbet arkamda duracak...
sagolun kızlarrr
akşam şampuanla yıkamayı deniyim bakalım.
onlarla konuşmayı denediniz mi?Kuranı Kerimin türkçe mealinden tesettür emrini onlara okuttunuz mu?
Evet, okuttum. Ama Kur'an'a bugün neden uyulması gerektiğini anlamıyorlar. Zaman ve yaşam şartları değişti diyorlar. İnsanlar o kadar uzaklaştı ki idealden, hatırlatmak dahi sinirlerine dokunuyor, tüm hayatlarını, içkilerini, faizlerini bırakmak istemiyorlar, annem babam da olsa durum bu...
Evet, okuttum. Ama Kur'an'a bugün neden uyulması gerektiğini anlamıyorlar. Zaman ve yaşam şartları değişti diyorlar. İnsanlar o kadar uzaklaştı ki idealden, hatırlatmak dahi sinirlerine dokunuyor, tüm hayatlarını, içkilerini, faizlerini bırakmak istemiyorlar, annem babam da olsa durum bu...
slm kızlar
haftasonu çanakkale gezimizde bu şekilde giyindim
evet elieştiriere hazırlıklıyım:) biliyorum boynun açık diyeceksibniz çok da haklısınız
butarz bağlamak çok hoşuma gitti ama boynumun açıkta kalmasıda kabullenilir değil çok haklısınız
şimdi ki düşüncem boynuma kumaştan bi kapatıcı diktirmek tasma gibi ama farklı değişik bi şeyler düşünüyorum
Sizi açıkkende beğenirdim şimdi kapanınca dahada çok beğendim. Çok güzel olmuşsunuz. Umarım bende nefsimi yener ve en kısa zamanda kapanırım.Türbanınızı çok güzel bağlamışsınız ben bu şekilde bağlamayı çok beğeniyorum.
Bence tesettürlüler artık tesettürlü olmayı maalesef taşıyamıyor ...
Yarası olan gocunmaz zaten kimseyi belirtmeme gerek yok bende tesettürlüyüm ...
Bakıyorumda yaz gelince daha da sapıtılıyor boyun açık , daracık pantolonlar diz üstü daracık tunekler kısacık etekler , ten rengi çorap , pantolon üstü kısa kollu bodyle çıkanlar suratlar desen boyaya batırılmış küp , tesettürü bu zamnada sadece baş örtülmesi olarak algılıyorlar herşey meydanda !..
Yazık üzülüyorum onları görünce bence artk herkes farkına varmalı tesettürün ne demek olduğunu siz kendinizi bi birey olarak temsil etmiyorsunuz ! Yapılan en ufak bir hata aaa şöyle kapalılarda var böyleleri de var diye hepimize geliyor bence artık sarsılın ve dikkat edin ... Yada yapamıyorsanız açın abicim başınızı bakıyorm bazılarına yemn ederm açık insan o kadar dikkat çekmez ...
Suratlarda bir ton makyaj ...
Tesettürün anlamı kendini gizlemek değil mi ?
Nerde kaldı şimdiki zamanda tesettürün anlamı ?
Çok güzel kapanan arkadşlar var hakkını veren onlara hiçbir sözüm yok hatta imreniyorum onlara ...
Ama artık herkez kendine gelsin ...
Zor geliyorsa açın başınızı ,yzında kapanmak o kadar zor değil Rabbin için yapıyorsan eğer ...
DreamLover
Normalde bende sevmem bu tarz baglama $eklini ama okadar degi$ik ve ho$ baglamissin ki çok begendim opuyorumnanaktan
Ve yüzünüz çok gizel
tuba kesinlikle sana katılıyorum cnmkaydirigubbakcemile5
başı örtülü olan tesettürlüyüm diyo ama hakkıyla örtünüyomu..
Rabbim hakkıyla örtünenlerden eylesin bizleri...
Bence tesettürlüler artık tesettürlü olmayı maalesef taşıyamıyor ...
Yarası olan gocunmaz zaten kimseyi belirtmeme gerek yok bende tesettürlüyüm ...
Bakıyorumda yaz gelince daha da sapıtılıyor boyun açık , daracık pantolonlar diz üstü daracık tunekler kısacık etekler , ten rengi çorap , pantolon üstü kısa kollu bodyle çıkanlar suratlar desen boyaya batırılmış küp , tesettürü bu zamnada sadece baş örtülmesi olarak algılıyorlar herşey meydanda !..
Yazık üzülüyorum onları görünce bence artk herkes farkına varmalı tesettürün ne demek olduğunu siz kendinizi bi birey olarak temsil etmiyorsunuz ! Yapılan en ufak bir hata aaa şöyle kapalılarda var böyleleri de var diye hepimize geliyor bence artık sarsılın ve dikkat edin ... Yada yapamıyorsanız açın abicim başınızı bakıyorm bazılarına yemn ederm açık insan o kadar dikkat çekmez ...
Suratlarda bir ton makyaj ...
Tesettürün anlamı kendini gizlemek değil mi ?
Nerde kaldı şimdiki zamanda tesettürün anlamı ?
Çok güzel kapanan arkadşlar var hakkını veren onlara hiçbir sözüm yok hatta imreniyorum onlara ...
Ama artık herkez kendine gelsin ...
Zor geliyorsa açın başınızı ,yzında kapanmak o kadar zor değil Rabbin için yapıyorsan eğer ...
herkese merhabaaa
topik çok boş kalmış kızlarr
bilenler belki biliyo ama bilmeyenler için ben 6 aydır kapalıyım, ilk günler çok tuhaf hisstettim kendimi ama şimdi çok alıştım huzurluyum ve mutluyum, kendimi sanki eskidende hep kapalıymışım gibi hissediyorum, çevremdeki insanlar bile açık halimi hatırlamadıklarını söylüyo:))
işte size haftasonu giydiğim giysilerim
Bu da benden olsun.....ALINTI olmasin Litfennn olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?