Yazın ne giyeceğini bilemeyen tesettürlü bayanlar

Dreamlover, Zümra ikiniz de çok hoşsunuz ablalarımopuyorumnanaktan

çok te$ekkür ederim bebeim olumunekankayizsmile

zumra sende cok hoşsunopuyorumnanaktan beyazlı badıne bayıldımopuyorumnanaktan

sanada çok te$ekkür ederim canim...bugun yine o beyazliyi giyecem üzerine busefer beyaz uzun bir hirkayla bayanssulusmile...resim çeker eklerim ali$kanlik oldu aman Allahim sempatiksalakcinni

nikonum canım çok haklısın üstüme alınmamalıyım
dün alışverişe giderken gördüğüm kapalı manzaralarından sonra kafamçokkarıştı
güzel arkadaşım sende eklesen de bi fotocuk gözümüz gönlümüz aaçılsa aklinialirimsmilebaşaörtülerine bayılmıştıksırnaşık şey diğer topikte bi de cicilerini görebilsek:icecream:

zümracım valla geçen gün eklediğin resimlerden sonra bu resimdekinin zümra olduğuna inanmak için bir daha bakmak zorunda kaldımohaoldumsmile
o resimlerde ne kadar ince zariftin bu resimde kilolumu görünüyosun sanki azcık, öle olmadığını biliyorum ama öle çıkmış fotoopuyorumnanaktan

Hadi ya cidden çokmu kilolu gözüküyorum eyvahedigeldismile
elbise biraz bol ve $alvar modelinde ondandir herhal bilmiyorumkismile

zümra abla bana da öyle geldi sanki son foto da birazcık kilolu çıkmşsın
ama bi de bişey rica etsem
foto da tamamen başı keseceğine yüzünü karalayıp eklesen olmaz mı çünkü eşarpları da merk ediyorum:kedi:

dreamlover abla sana da kocaman bi nazar boncuğu kaydirigubbakcemile3

arkadaşlar benim yaptığım yorum kimseye yönelik bir eleştiri değildi, sadece arkadaşın düşüncelerine ek yaptım o kadar. hoca moca kesildiğimiz yok. başkasını koruyacağım diye diğer bir başkası için provakatif mesajlar yazmayalım lütfen.

evet elbiseminden dolayi öyle oldu sanirsam bilmiyorumkismile
tamam bida kine karalar öyle eklerim olumunekankayizsmile

yine çok ho$ olmussun canim olumunekankayizsmile
hele yüzün ayri bir güzel

Minenes arkadaşımızın tasvir ettiği şalı çarpaz yapıp arkadan bağlamayan, kocaman gözlükler takan tesettürlü hanımlardan biriyim bende, kendimce tesettüre uygun ve şık giyiniyorum
Kimsenin birbirini eleştirmeye hakkı yok, evet, fakat müslüman hanımlar olarak birbirimizi uyarmakta fayda görüyorum :)
Genelde şu tarz giyiniyorum, daha öncede koymuşmuydum bilemiyorum. dize kadar gelen trençkot, kot, kocaman gözlük, şal ve şık bir çanta. çantanın şıklığı görecelidir elbette :)

teşekkür ederim sanatcım
jefflima tarzını beğendim çok hoş rica etsem şal bağlama tekniğini paylaşırmısın

Kumaşı yukarıdaki gibi şallarla -ipekevi markası-

Şu tarz bağlıyorum. Farkındayım resim korkunç :) ama bu saatte elimden gelen budur, inşallah anlatabilmişimdir :)

aaa evet ya işte bu bikaç yerde gördüm anladım bide ön kısmını düğüm gibi bişeler yapıyolar kaydirigubbakcemile3 bende deniycem farklı bi model

teşekkür ederim jefflima yalnız yaz aylarında kullanımı zor olmazmı kalın gibi duruyo şallar bende sonbaharda denemiştim şal takmayı iğneleyerek yapmaya çalıştım bişeler kaydirigubbakcemile3 biraz komik oldu şu modelleri çözmem lazım

ınce olduğu için o şalları göstermiştim işte, pashminalar falan çok kalında. Bunlar ince, tafta gibide sert duruyor rahat oluyor. bide bol bol bağlamak önemli, boynun falan gözükecek şekilde değilde, en azından içine hava girmeli, o bile rahatlatıyor insanı :)
Ben eşarp taktığımda bunalıyorum daha çok, sıkı sık yapışıyor gibi geliyor yüzüme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…