Dreamlover, Zümra ikiniz de çok hoşsunuz ablalarımopuyorumnanaktan
zumra sende cok hoşsunopuyorumnanaktan beyazlı badıne bayıldımopuyorumnanaktan
Dreamlover
canım arkadaşım koskoca forumda, söylelenenleri sadece sen kafana takma, hele üstüne hiç alınma...
o kadar güzel bir adım attın ki bu yolda, eleştirilecek en son insansın ve bence gayet güzel kapalısın. aslında gayet güzel kapalısın demek benim haddime bile düşmez...
herkes kendinde olmayan şeyi eleştiriyor
ben burda o kadar çok fetva verip ama değil Allahın, kulun bile hoşuna gitmeyen şeyler yapanları okudum, gördüm
sıkıldım aynı terane
Dreamlover nezdinde eleştiri yapan arkadaşlar fikirlerinizi kendinize saklayın herkes neyin ne olduğunu biliyor
insanları inceleyip, vah bu ne gayri tesettür giyiniyo yazık diye dalga geçmek de kul hakkıdır. o kişiden helallik alabilecek misin. kul hakkının nasıl bir günah olduğunu izah etmeme gerek yok...
zümracım valla geçen gün eklediğin resimlerden sonra bu resimdekinin zümra olduğuna inanmak için bir daha bakmak zorunda kaldımohaoldumsmile
o resimlerde ne kadar ince zariftin bu resimde kilolumu görünüyosun sanki azcık, öle olmadığını biliyorum ama öle çıkmış fotoopuyorumnanaktan
zümra abla bana da öyle geldi sanki son foto da birazcık kilolu çıkmşsın
ama bi de bişey rica etsem
foto da tamamen başı keseceğine yüzünü karalayıp eklesen olmaz mı çünkü eşarpları da merk ediyorum:kedi:
Bu da dünden bir kare :icecream:
ayakkabı mükemmel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?