Yazın ne giyeceğini bilemeyen tesettürlü bayanlar

Evet, alışveriş merkezleri çok daha rahat oluyor, hemde her ürün olmasada kendimize uyan bir şeyler bulmak mümkün. :)

bir tek etek bulmakta zorlanıyorum yazın bi de uzun kollu keten gömlek falan bulmak çok zor oluyo geçen gün baktım çok güzel gömlekler vardı incecik yaz için alıcam şimdiden kotonda bide bershkada güzel modeller var

Son düzenleme:
ayyy slm kizlaaaaar, çok guzel ba$lik, bende ne giycemi bilemeyenlerdenim yaz geldimi.. hele burda yurt di$inda yok oyle memleketteki $ik giysilerden, bir$ey bulamiyorum.. neyseki bu yaz Allah nasip ederse memlekete gidiyoruz, in$allah begendiklermi çok çok alirimmmm :dance:

Kotonun gömlekleri güzel oluyor gerçekten, bershkaya bikaç hafta önce bakmıştımda hiç kapalı bir şey bulamamıştım yahu, bi daha dikkatle inceleyeyim en iyisi kaydirigubbakcemile2

Eteği istediğin modelde diktirebilirsin aslında ya da akerde, arminede uzun etekler oluyor, Bursa'da vardır heralde mağazaları.

bende diktiriyim bir kaç model hiç başım ağrımasın diyorum bakalım artık aldıkça diktirdikce paylaşırım bol bolkaydirigubbakcemile5

her yerde varmıdır ki şubesi burda çok zorlanıyorum ben açıkça söylemek gerekirse bi türbanada 100 yada 150 lira ödemek bana zor geliyo

yok canım eşarba 100-150 lira ödenmez.siz nerde oturuyorsunuz ki uygun şeyleri neden bulamıyosunuz?

kızlar bona sera nın eşarplarını tavsiye ederim hem ipek eşarplarle şedeğerde hem de kolay kırışmıyor hem de uygun öle pahalı değil
ben yaklaış 15 yıldır kapalıyım çok şükür yazın ne giyeceğim konusunda sıkıntı çekmedim
ama kısa ceketler veya gömlek giymnek isterseniz uzun etekle giyebilirsiniz
pantolon giymek isterseniz tunikle tamamlayabilirsiniz

yok canım eşarba 100-150 lira ödenmez.siz nerde oturuyorsunuz ki uygun şeyleri neden bulamıyosunuz?

ben bursada oturuyorum bide bursayı çok bilmiyorum açıkçası bursalı deyilim yani eşimle çıkıyoruz alışverişe e malum oda pek bilmiyo tesettür mağazalarını

kombinler çok güzel ama ben eteklede olsa kısa ceket giymiyorum giydiğim şeyler en az dizimin aşağısına kadar olması ve çok dar olmaması gerek hamile kalmadan önce çok rahat giyinebiliyodum herşeyi buluyodum ama doğumdan sonra bütün keten tuniklerim pardesülerim olmamaya başladı üzerime olan pardesü modelleride benim hoşuma gitmedi trençkot aldım ama astarlı tabi bende bulursam astarsızını alayım bari

istanbullu hanımlar orda çok çeşit varsa vede uygunsa yollayın bizlere:))))))))

kızlar herkese merhaba
pc de ki sorun nedeniyle bayadır giremedim nete

yaz gelmedi ama ben kendime baya bi yazlık cicişler aldım
yazın kapalı olmamın zor olduğunu şimdilik kendi adıma düşünmüyorum:))
çünkü henüz kapalı olarak yaz geçirmedim
ama ilk fırsatta yeni aldığım trenchkot ve eteklerimin resimlerini ekleyeceğim
pembeler yeşilller kremler siyahlar baya bi giysi aldımm
darısı sizlerin başına
daha güzelleri sizlerin olsun diyorumm

ilk fırsatta resim eklemeye çalışacağım

canım ya ozlettın kendını
buarada nerden buldun yazlıklarıda hemen aldın sezon a gırdımı valla amelıyattan dolayı hep evdeyım hıc pıyaadan haberım yok :)

saol tatlım bende özledim sizleri k k ailesini

çok geçmiş olsun cnmmmmm, bir an önce toparlanırsın umarımm
rabbim gönlüne göre verir inşallahh

baya bi alışkanlık olmuştu nete girememek üzdü beni:)

çoğu mağaza girdi sezona cnmm sen çıkamadığın için görememişsindir:))

yazın hep bana sorarlar o türbanla nasıl rahat duruyorsun boynun sıkılmıyor mu cok merak ediyorlar ben bunca senedir kapalıyımdır yazn hiç sıkıntı cekmedim antalya sıcağında bile türbandan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…