Yazın ne giyeceğini bilemeyen tesettürlü bayanlar

ben zaten çıplak olan yerlarin daha çok terlediğini ve rahatsız olduğunu düşünüyorum
ben kapanmadan önce yazı daha zor geçirirdim şimdi çok daha rahatım

bide kıyafet konusunda artık tesettür çok daha şık ve özenli
ben fazla dikkat çekmeyen şeylerden yanayım ama hem sade hem şık olmak çok kolay şimdi...

yaa ben yıllardır kapalı olan bir arkadaşımın sırf kapalılara göre kıyafet yok dediğinden dolayı acılmak istediğini duyunca çok şaşırmış ve üzülmüştüm bu bir bahane bence gayet güzel kıyafetler var
Allah a şükür hiç sıkıntı yaşamadım

bende bursada yaşıyorum burasıda çok sıcak ve nemli dışarıya çıkınca su gibi olursun ama ben rahatsızlık çekmiyorum hiç çekmedimde kim açılmış kıyafet bulamadığı için aslında kıyafet seçeneyi çok ama şu var benim doğumdan sonra kalan kilolarım ve her kıyafeti giyememe ben dar kısa giyemiyorum ayrıca çok gözalıcı renklerdende hoşlanmıyorum

zaten çok dar kıyafetler yazın avantajlı değil
bol ve pamuklu giysiler çok daha rahat

ben kıyafet bulamamaktan değilde fazla pahalı olmasından yana muzdaribim
tesettüre uygun ve güzel olan mağazalar nedense yüksek fiyattan satış yapıyolar...

Beğenmenize sevindim kızlar :)
Batik'te her bedene uygun tunikler, uzun hırkalar mevcut, denk gelirseniz bakın :)

80 kıloyum ve tesettürlüyüm.Yazı ayrı dert kışı ayrı.Mağazalarda çok şık şeyler var ama kılolular için secenek az helede küçük bir şehirdeyseniz.Büyük beden modeller varsa resimlerseniz fikir olur

sorunumuz yazın türbanın sıkıp sıkmadığı değil arkadaşlar paylaşmak ve fikir almak isteyenler burda konuları saptırmazsak sevinirim

neden ki cnm kilolumusun
ykm de mesela büyük beden cok güzel etekler var

malesef canım var kilom preklampsi geçirdim ve ödemlerim tam anlamıyla geçmedi doğum yapalı 10 ay oldu ama ben sadece 6 kilo vermişim hiç bakmadım ykm ye ama pek etek taraftarı deyilim şöyle ki bebek olunca dışarda giyemiyosun evde zaten hiç giyemiyosun bi yere gidince ayağımda saalıyorum yerde oturuyorum etek biraz zor oluyo benim için pantolon rahat buluyorum ama üstte sıkıntım oluyo

pantolon üstüne uzun gömlekler ve ya tunik giyebilirsin ben hep etek giydiğim için zorlanıyorum kıyafetbulmakta ama pantolon giyseydim daha rahat bulurdum diye düşünüyorum bazen

malesefki öyle geçenlerde bi elbise sordum 380lira dendi açıkçası ben o kadar veremem normal mağazalar gibi normal fiyatlar olsa keşke

pantolon üstüne uzun gömlekler ve ya tunik giyebilirsin ben hep etek giydiğim için zorlanıyorum kıyafetbulmakta ama pantolon giyseydim daha rahat bulurdum diye düşünüyorum bazen

evet bende zayıfken diktirmiştim uzun jileler 4 tane falan rahat oluyodu rengarenkti ama şimdi hiçbirine giremiyorum kışında lcw kurtarıcım oldu dizlerimin altına kadar uzun tunikler buldum ama yazlıkları yok en fazla kalçada bitiyo gömlek yada tunikler bende o kadar kısa giyemiyorum etekte çok seviyorum ama dışarda giyemiyorum kısa ceketle falan eşimde istemiyo bende rahatsız oluyorum açıkçası eteyin üzerinede uzun bişey giyince iyice dolaşıyo ayaklarım:)

evet eteğin üzeeine olmuyor uzun şeyler ben genel olarak zayıfım ama
armut yapılıyım vücuma göre basenlerim geniş işte kısa bişey giyince belli oluveriyor

yeni topik hayırlı olsun, umarım güzel paylaşımlarımız olur..
acıbiber ayakkabıların ve çantan çok hoşmuş..güzel günlerde kullan..
ben de yaz için birkaç şey aldım, fotoğraflayabilirsem eklerim inşaAllah....
yaz için alışverişe çıkmıştım ama, yine daha çok kızıma alıp döndüm :) bebekler için olan şeyler de çok cici oluyor, cezbediyor insanı.. bi dahakine sıra bende inşaallah..:)

Mecbua, Bursa'dansın sanırım, Bursadaki mağazaları;

Bursa Carrefour
Bursa Korupark avm
Bursa Magazin Outlet
Bursa Zafer Plaza

Kesimler bol bol zaten, large bedenleride oluyor, yaz için elbiseleride güzel fakat favorim uzun hırkaları :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…