Mecbua, Bursa'dansın sanırım, Bursadaki mağazaları;
Bursa Carrefour
Bursa Korupark avm
Bursa Magazin Outlet
Bursa Zafer Plaza
Kesimler bol bol zaten, large bedenleride oluyor, yaz için elbiseleride güzel fakat favorim uzun hırkaları :)
Trençkot - etek kombini :)
Ekoseler zaten çok moda, her marka ya da markasız mağazalarda da bu tarz eşarplar bulmak mümkün. Etek bildiğimiz pileli etek. :))
Fırfırlı gömlekler heryerdeler :)) daha önceki mesajlarımda da belirttiğim gibi Fatih, Ümraniye, Erenköy'de bi dolu. Hatta kotonda ve zarada da görmüştüm, daha kolay ulaşılabilir mağazalar.
Rugan ayakkabı-çantanın şıklığı ise bambaşka :)
İnşallah kombinlerim yardımcı olur sizlere.
Batiğin bu kadar mağazası olduğunu bende bilmiyordum doğrusu, Türkiyenin birçok ilinde varmış. :)
Mecbue, ilk fotoğraftaki elbise -sanırım- ile gömlek ne hoş durmuş :)
Trençkot hastası olduğum anlaşılmıştır sanırım, her kombini trençkotla tamamlıyorum :)
Eşarpa bayıldım :) Bu tonları çok seviyorum, toprak tonları, naturel renkler.
Bu kombin fazlasıyla spor, rahat hatta salaş oldu. :)
Kot pantolonun neredeyse tıpkısını dün Mangoda görmüştüm, ilgilenene :)
Tiger ayakkabılar herkesin ayağın fazlasıyla var doğru ama diğer spor ayakkabılara göre daha narin durdukları gerçek.
Hala bol uzun gömleği olmayan var mı? :) Modanın başımıza getirdiği en güzel şeylerden biridir bence. :)
Siyah-beyaz fazla boğmasın eşarp biraz renkli, ama onuda çok beğendim :)
Genelde mağazalarda gördüğüm, sezonluk trend ürünlerden yapıyorum kombinleri. Bulunamayacak parçaları eklemenin manası yok zaten, herhangi bi parçaya aklınız takılırsa sorabilirsiniz yani, bir muadilini buluruz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?