Yazın ne giyeceğini bilemeyen tesettürlü bayanlar

acıbiber gerçekten ayakkabı ve çantan çok şık...
güle güle kullan...

Kızlar ekledikleriniz çok güzel gerçekten,ben de yazın kıyafet seçiminde zorlanıyorum.Aslında kışın da öyle.pantolan giymiyorum,kısa ceketler de giymiyorum,genelde trençkot - uzun etek giyiyorum( trençkotla olunca etekler de hep aynı tarz oluyo,düz renk,çan ya da dar çünkü kloşlar ve desenliler hoş olmuyo birlikte)ayrıca kısayım da ve kendimi hiç şık hissetmiyorum:gitme: önerebileceğiniz bi şeyler var mı yaaa..gerçi pek de seçenek bırakmadım.
Bir de dediğiniz gibi güzel ve şık şeyler de hep pahalı gerçekten.

Trençkot - etek kombini :)
Ekoseler zaten çok moda, her marka ya da markasız mağazalarda da bu tarz eşarplar bulmak mümkün. Etek bildiğimiz pileli etek. :))
Fırfırlı gömlekler heryerdeler :)) daha önceki mesajlarımda da belirttiğim gibi Fatih, Ümraniye, Erenköy'de bi dolu. Hatta kotonda ve zarada da görmüştüm, daha kolay ulaşılabilir mağazalar.
Rugan ayakkabı-çantanın şıklığı ise bambaşka :)
ınşallah kombinlerim yardımcı olur sizlere.

bu da hoş olmuş çeket çanta eşarp süper yanlız böyle etekler giyemiyorum şık duruyo aslında ama çok kadınsı hissediyorum kendimi hani zamanım var diye düşünüyorum bende bunun için zorlanıyorum heralde ya kot ya keten ama illa spor

çok güzel şeyler jeff lima cım daha farklı şeyler de ekleyebilir misin malum ayın 15 inde alışveriş yapıcim
bana fikir olsun:)

evet canım bursadayım o kadarda giderim carrefoura nasıl görmedim:)))) zafer plazayada giderim :)benim görümcem kapalı deyil ama oda şikayetçi kilolu olduğu için kıyafet bulamamaktan:)

kombin çok güzel gerçekten ama ben o eteyi giysem zaten olan basenlerim iki katına çıkar:))))))) ve arkadaşa katılıyorum sanki biraz daha orta yaş işi gibi ama senden kombinlerin devamını bekliyoruz ona göre ayakkabı ve çanta şık trençkota zaten lafım yok:lepi:

bende bunları gördüm geçen netten kahverengi olan hoşuma gitti beyaz gömleyim var böyle bi elbise sizce nasıl olur

Batiğin bu kadar mağazası olduğunu bende bilmiyordum doğrusu, Türkiyenin birçok ilinde varmış. :)
Mecbue, ilk fotoğraftaki elbise -sanırım- ile gömlek ne hoş durmuş :)

Trençkot hastası olduğum anlaşılmıştır sanırım, her kombini trençkotla tamamlıyorum :)

Eşarpa bayıldım :) Bu tonları çok seviyorum, toprak tonları, naturel renkler.

Bu kombin fazlasıyla spor, rahat hatta salaş oldu. :)
Kot pantolonun neredeyse tıpkısını dün Mangoda görmüştüm, ilgilenene :)
Tiger ayakkabılar herkesin ayağın fazlasıyla var doğru ama diğer spor ayakkabılara göre daha narin durdukları gerçek.
Hala bol uzun gömleği olmayan var mı? :) Modanın başımıza getirdiği en güzel şeylerden biridir bence. :)
Siyah-beyaz fazla boğmasın eşarp biraz renkli, ama onuda çok beğendim :)

Genelde mağazalarda gördüğüm, sezonluk trend ürünlerden yapıyorum kombinleri. Bulunamayacak parçaları eklemenin manası yok zaten, herhangi bi parçaya aklınız takılırsa sorabilirsiniz yani, bir muadilini buluruz :)

üstteki resim bana daha cok hitap ediyor
lima cım cok tesekkürler paylaşmılar için

ben her ikisinide beyendim spor ayakkabısı çok giyerim ben rahatıma biraz düşkünm galiba evet sen trençkot seviyosun :) çok güzel kombinler ellerine sağlık güzel dimi kahverengi elbise hoşuma gitti benimde

Teşekkür ederimm :)

Ben elbiseyi beğendim, düz badiyle giyilse bu kadar hoş durmaz ama gömlek bambaşka bi hava katmış kesinlikle böyle bi kombin denemelisin :))

kızlar yeni topiğiniz hayırlı olsun ...ben genelde diktiriyorum ama yazlıklar şuan ortada olmadığı için resim eklemiyorum..benim hazırda sorun yaşadığım sadece keten ceket bulamıyorum..gömlek veya badi giyip dışarı çıkmayı sevmiyorum elbise diktiriyorum üstüne ceket alıyorum..ve etek ceket..çok becerikli bir terzim var çok iyi anlaşıyoruz birlikte karar veriyoruz..sizede tavsiye ederim zaten bir kere diktirince kendi modellerinizi kendiniz oluşturuyorsunuz..hazırlardan farklı ve daha şık oluyor..boyu kısa şurası bol rengini sevmedim gibi sorunlarda ortadan kalkıyor..

valla kızlar bütün ben bütün kıyafetleri beğendim hepside farklı ortamlarda giyilebilir
özellikle burbery desenli olan çok güzel benimde yazlık pardesümün içinde bu desen var ve
bu ayakkabının aynısından almak üzereydim ama aynı desenin babetini aldım
malum çocuklu ve hareketli olmak topuklu ayakkabılara uzaktan baktırıyo

bende hep tunik pantolon takılıyorum yaz kış.. ama bi yerden sonra değişiklik istiyo insan..etek giyemiyorum.. renk uyumlarına dikkat ediyorum..arada model değiştiriyorm.. öyle öyle geçiyo yazlar-kışlar zemuszemus

tekbirin vitrininde gördüm çok şık şifon tunikler var bi bakmak lazım

jefflima kombinler çok hoş yine canım sen bunları nerden buluyosun ya ben nette hiç böyle şeyler bulamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…