Yazın ne giyeceğini bilemeyen tesettürlü bayanlar

zümra

pembe gömlekli ve mor şalvarlı kombinin hoşuma gitti

ALLAH nazarlardan saklasınn

Sampuan, çok çok beğendim, eşarbınıda muntazam yapmışsın, ben zorlanıyorum düzgün yapmaya çalışırken :)) yanındaki miniklerde pek yakışıklı :)

saol cnm
eşarbım orda kaymış bile :)) normal klasik tarzda örtüyom
farklı model yapıyom yakışmıyo gibime geliyo, gene bu tarz yapıp çıkıyom dışarıı
sanırım alışkanlık , farklı tarza alışamıyom

şampuan ,lahana çok şıksınız.
lahana dore şalı herkes gibi bende beğendim.
o elbiseyi merak ettim ama gözükmemiş çok.

merhaba ben de yeni katıldım aranıza
öncelikle zümra abla tarzını çok beğendim ve dikkatimi çeken şey şu oldu
eşarbının arkasını nasıl yapıyorsun yani yuvarlak ve çok hoş duruyo:CüvCüv:

şampummm gelmişş yine çoluk çocuk toplanıppp...:):):)çok yakışmış canım pardesü ve eşarbınnn..

lahana seninde çok şık üstündekiler... çok hoş tarzın...:hulya:

sağol canım...

karalahana ben de dore şalını çok beğendimbayanssulusmile

opuyorumnanaktan

bu şalım normal bezlerden değil.
böyle lastik gibi bir kumaşı var ,beni çok zorladı yaparken ama herkes çok beğendi.
genel olarak şal örtme şeklimi anlatcak olursam,
şalı alıyorum ucundan birazını içeri katlıyorum boynuma eşit dolayacak şekilde ayarlayıp ya iki yana atıyorum yada boğazıma doluyorum resimdeki gibi.
bazen iğne takıyorum bazen takmıyorum.
tepemi tabi mutlaka iğneyle sivriltiyorum...

eteğime gelince eteğim bileklerimde canım...
bu model çok moda oldu artık her yerde var ama ismine bişiy deniyor mu bilmiyorum.

Karalahana dore şalının olduğu kombini daha çok beğendim, şal çok yakışmış ve çok güzel örtmüşsün, bir bana gitmiyor bu şallar ya...

sağol canım.yakışır ya belki alışkın değilsinde sana öle geliyordur...

şampuan ,lahana çok şıksınız.
lahana dore şalı herkes gibi bende beğendim.
o elbiseyi merak ettim ama gözükmemiş çok.

boydan resim aradım ama bulamadım.
eğer bulursam eklerim canım...

şampuan çok tatlısın . pardesün çok yakşmış.

karalahana şallarına bayıldım. tarzın çok hoş.

zümra sende çok şıksın .

arkadaslar kusura bakmayin yine konuyu dagiticam ama söylemden de gecemiycem yani ..bazi arkadaslar bazi arkadaslarinn söylediklerine kizip kimse hocalik taslamsin fetva vermesin diyorlar kusuar bakmayin ama bu ne bicim söz ya bunlar din düsmanlarinin islami sevmiyenlerin sözleri ..ama bazi arkadaslarnda dilinde.burada dini emirle alakali bisi söylenyior allaha süküpr hepnzde dinini bilen kisilersiniz bazilariniz ablamsiniz ama bu sözler hic yakismiyo agziniza dinle alakali konusunca hocami olunuyo acaba?? dinle alakali konusmak bir hocanin görevi degil dinini iyi bilen herkes dinini baskasina anlatmali müslümanligin görevi bu ama bazi arkadaslar söz dinlemek istemedigindnmidir nedir ters cevab veriyor rica ederim ters cevab vericeksiniz söyle laflari söylemeyn ya allah askina...

sağol türkiye ..valla ben kıyafete fazla para vermeyi israf olarak görüyrm..çünkü nasılsa hergün yenibir şey çıkıyor ne gerek var bu kadar para vermeye ...sosyete pazarlarının takipçisiyim ..bu elbiseyi de ordan almıştım :))

şampuan pardesün harika arminede gördüğümden beri aşıktım seninle olan ilişkisi çok çok güzel olmuş maşallah :)

tesettürle ilgili konuları takip ediyorum foto lar çok güzel de tartışmalar herşeyin tadını kaçırıyor
kaç yaşında insanlarsınız sakin sakin konuşamıyorsunuz neyse devam edin uzattıkça uzatın
iyi akşamlar herkese..

cnm bu şal eşarpları nerden alıosun? yaz için paşmina şallar çok kalın oluyo.. senin dore şalını çok beğendim.. bi de nasıl bağladığını ayrıntılı anlatabilir misin (mümkünse fotoğraflarla).. çok sevinirim paylaşırsan.. şimdiden teşekkürler opuyorumnanaktan

Yine begendimmm lahana seni..
bunlarda benden :icecream:

kolumdakiler altin degildir ona göre sempatiksalakcinni

Zümra cok sIk ve zarifsin,cok yakistirmisin giydiklerini..

mutfakrobotu alinti yapmadin seninkileri,beyaz halini cok begendim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…