Sampuan, çok çok beğendim, eşarbınıda muntazam yapmışsın, ben zorlanıyorum düzgün yapmaya çalışırken :)) yanındaki miniklerde pek yakışıklı :)
şampummm gelmişş yine çoluk çocuk toplanıppp...:):):)çok yakışmış canım pardesü ve eşarbınnn..
lahana seninde çok şık üstündekiler... çok hoş tarzın...:hulya:
karalahana ben de dore şalını çok beğendimbayanssulusmile
ayyy karalahanaaaa salini hariak örtmüssün yaa nasil yapiyosn ögret banada:Saruboceq: yaz geldi ya ben önceden hic sal örtmezdim buraya geldikten sonra örtüyrm ama beceremiyorum cok komik oluyo kafam kücük gözüküyo salin normal sallardan mi kumasi farklimi ögret lütfenn:Saruboceq::Saruboceq: birde son resimdeki etekinde harika nerden aldin ayaklarina kadarmi gelyior boyu yoksa az cik kisami en begendigim etek modeli ya hemen soruyrum belden oturtmali mi öylemi deniyo:teytey:
Karalahana dore şalının olduğu kombini daha çok beğendim, şal çok yakışmış ve çok güzel örtmüşsün, bir bana gitmiyor bu şallar ya...
şampuan ,lahana çok şıksınız.
lahana dore şalı herkes gibi bende beğendim.
o elbiseyi merak ettim ama gözükmemiş çok.
sağol türkiye ..valla ben kıyafete fazla para vermeyi israf olarak görüyrm..çünkü nasılsa hergün yenibir şey çıkıyor ne gerek var bu kadar para vermeye ...sosyete pazarlarının takipçisiyim ..bu elbiseyi de ordan almıştım :))
aslında burda elbisem çok gözükmüyor...
belki hatırlayanlar olur.
başıyazmalının nişanında giymiştim,o zamnda koymuştum..
bir kına gecesinde farklı eşarp kombiniyle kullandım...
bunlarda benden :icecream:
kolumdakiler altin degildir ona göre sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?