Yazın ne giyeceğini bilemeyen tesettürlü bayanlar

pantolon etekleri ben de beğeniyorum ama onlara da dikkat etmek gerek ..bazıları jarse gibi vucuda yapışan cins olabiliyor bunları giyenler de var ve arkadan iç çamaşır bile belli olabiliyor ...geçende ben de alacaktım ama vazgeçtim ..yapışan cins bir kumaşa benziyordu ...dün bir mağazada gördüm ..şu hint kıyafetlerinin malından efil efil ..ve beli lastikli ..giyince bel kaçla kısmı bol duruyor ...rahat rahat giyilebilir ne kalça ne iç çamaşırı belli olmuyor ..üzerine de gömlek yada uzun tunikle süper olur..resmi var hatta akşama eklerim ...kot pantolon etekler de var ..ama bunları da üzerine kısa badi ile giyenler var olmuyor o şekilde ..kalçanın üzerine gelecek kadar bir şey giymek lazımki kalça çıkmasın meydana ...

mutfak robotu artık dayanamadım ve sıze bu sacma sapan fetvalarınıza bı son verın demek zorunda kaldım
yahu siz hangi ilahiyat fakultesını bıtırdınız tesettur konusunda kac tez yazdınız da dar kota kısa tunığe kafayı takmayın dıyebılıyosunuz sız bunun vebalınıe nasıl gırersınız acıkcası afedersınız ama ben sıze seytanın sağdan yaklaştıgını ve gözünüzün artık gercegı gormeye kapandıgını dusunmeye basladım dıkkat edıyorum her seferınde ısrarla yanlışı bence diyerek savunuyorsunuz ..Tesettur bayanlar bence desın dıye gelmiş bi mevzu degıldır bu sekılde yazarak ınsanları ınandırmaya calışarak burayı okuyan ve içinde acabaları olan kaç kişiyi etkilediniz acaba ..ben boyle giyinmek istiyorum diyin amenna ama bence bi beis yok bence söyle olabilir tarzı öneri niteliğindeki değerlendirmelerinizi neden ısrarla dogru cıkarmaya calışıorsunuz anlamadım ...siz resmen tesettur karsıtı ınsanların konusmalarını ezberlemıssınız neymış efendım pardesu gıyınıp altına terlik gıyılmış evet yanlış ama o zaman boyle yapacagıma dar kot gıyerım demek hangı mantıkta dogru Allah aşkınıza yeter artık tesetturu heva heveslerınıze kadınlık süslerinize (!) alet etmeyin...gercekten burada sinirden ve üzüntüden ellerim titremeye basladı sabrettım bu konuda bi daha yorum yapmayayım dedım ama sizin ınsanları bu şekilde kandırmanıza tahammülüm yok..size artık diyecek bir seyım yok gözünüz gercege kapanmış ama Allah askınıza burada baska ınsanları yanlışa özendirmeyin !!!!Arkadaslar gercegı burada süsü için tarzı için tesetturü bozmuş insanlardan degil ilmine vakıf şahsiyetlerden din adamlarımızdan kimse yoksa sehrımızdeki müftümüzden gidip öğrenelim kimseye de prim vermeyelim ..

terbiyesizlik etmeyin ...siz benim neye yaklaştığımı nerden bilebilirsiniz ..ben burda kişileri hedef alarak konuşmadım ama siz beni hedef alarak konuşuyorsunuz bu bir..ikincisi titremenize gerek yokki ..neden üzerinize alındınız anlamadım ..ısrarla ne alakası var ...herkes sayfalarca yazarken ısrar olmuyor da ben yazınca mı ısrar oluyor ..cümlelerinizin içerisinde bir sürü hakaret var ...siz kim oluyorsunuz da benim insanları kandırdığıma karar verebiliyorsunuz ..bana bu şekilde hakaret etmeye çalışacağınıza o hakkı kendinizde göreceğinize önce aynaya bakın kendinizi sorgulayın ..yaranız varki gocunuyorsunuz ..gerçek bir müslüman olsaydınız okuduklarımda ne demek istediğimi anlardınız ..ben bunları bir mantık oluşturma adına söylüyorum ..hedefimdepardesülü v.s. kimse yok ...olamaz da zaten ..çünkü benim ailem ilahiyatçı dolu ..bunu da bilesiniz ..demişsinizya kaç tane ilahiyat bitirdiniz diye bilesiniz diye söyledim..çünkü bilmeden konuşacak kadar cahil biri değilim ben ..siz beni ne kadar tanıyorsunuz da hakkımda bu yargılara varıyorsunuz ..demekki söylediklerimde haklıyım ..demekki benim gibilere laf edenler gerçek vasıflara sahip değil ,bilmeden tanımadan insanlar hakında hakaret etme ,yalancı deme hakkını kendilerinde görüyorlar ...siz bana saldıracağınıza islami değerlere ne kadar bağlı olduğunuz sorgulayın..çünkü bu yazdıklarınızdan bunlara tam sahip olmadığınız anlaşılıyr...ben burda kimseyi hedef almadım ..sen şöylesin ben böylesin demedim demem de zaten ..çünkü kotum dar olsa da ahlaki değerlerim bu yönde değil .a.ramızdaki fark da bu işte...ben her zaman baştan beri insanları kıyafetleriyle değil ahlaklarıyla yargılayın ..karşıdan bakınca nasıl bir karaktere ahlaka saip olduğunu anlayamazsınız çünkü dedim ..dediklerimde de haklıymışım demekki..kalın sağlıcakla

arkadaşlar kimseyi ilgilendirmez kim nasıl giyerse giysin lütfen artık şu tartışmalara son verin de bu topiğimizde kapanmasın kimse hoca değil kimse de akıl vermiyor zaten herkes fikrini söylüyor isteyen istediğini alır ama kimse hoca edasında değil artık bırakın şu tartışmayı topiğimiz eski seyrine dönsün

bence de :lepi::lepi:

Arkadaşlar,konu başlığımız "" Yazın ne giyeceğini bilemeyen tesettürlü bayanlar ""
ama konu nerlere gelmiş,yani her konuyu bu hale getirmeyelim lütfen...
konu dışı,tartışmalı mesajlar olmasın,keyifle paylaşımlar olsun...
herkesin fikrine,giyimine saygı duymak zorundayız,bu sebeple kimseyi kimse yargılamayaz,
lütfen konuyla ilgili paylaşımlara devam edlim,
konu dışı mesaj yazan ve tartışmayı uzatanlar kendileri bilir...
sevgiler...

merhaba arkadaşlar daha önceden bende uzun tunik, altına pantolan veya etekler giyer yada kap giyerdim
artık pardesü giymeye karar verdim
ALLAH nasip etti şükürler olsun, daha önce de yüklemiştim arkadaşlara bu pardüsemi
zaten şuan bir bu pardüsem var :)
oğluşum karne aldığı gün çekildik bu fotoyu ,sıcaktan bir tuhaf çıkmışız hepimiz
kaymışız baksanıza sırnaşık şey

pardesünüz çok şık ,çocuklarınızda çok şeker maşallah Allah nazarlardan saklasın

merhabalar arkadaşlar ,bende her gün sizin takipçilerinizdenim

inşallah yakın zamanda kapanmayı düşünüyorum rabbim nasip ederse

sana katılıyorum.ben pantolon giymiyorum ama tarif ettiğin pantolonlar beni cezbediyor.pileli oldugu için çok zor anlıyorsun etekmi pantolonmu olduğunu.bulursam hiç düşünmeden alıcam.tunik altına giyicem için kalça sorunuda ortadan kalkıyor.ama nerde bulabilirim bilmiyorum.

günaydın herkese
sampuan abla pardesü çok yakışmış
oğlun da büyümüş maaşAllah ısırayım o tombiş kollarını onun:ecrin_bebek:

günaydın herkese
sampuan abla pardesü çok yakışmış
oğlun da büyümüş maaşAllah ısırayım o tombiş kollarını onun:ecrin_bebek:

saol cnm benim kaydirigubbakcemile5

evet büyüdü 10 aylık oldukk artık :ecrin_bebek:

abiside 4 yaşında erkenden karne almaya başladık kaydirigubbakcemile3

aslında burda elbisem çok gözükmüyor...
belki hatırlayanlar olur.
başıyazmalının nişanında giymiştim,o zamnda koymuştum..
bir kına gecesinde farklı eşarp kombiniyle kullandım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…