Yazın ne giyeceğini bilemeyen tesettürlü bayanlar

cnm bizim buralarda var.. yani pendik civarında..pendik tesettür konusunda cok yogunlukta olan bir yer oldugu icin tesettür magazasıda cok fazla..
eser giyimde gormustum ben kalcalı bayanlarda da potluk yaratmıyor.ben kendıme aldım siyah birtane ,çok hoş yani.

sağolasın ..ben şal kullanmıyorum normalde ..iki tane şalım var biri bu diğerini de ablam hediye etmişti :) bu benim nişanda taktığım şalımdı ..etek ceket takım almıştım nişanımda ..abiye alsam başka yerde giyemezdim ..memur olduğum için işyerinde de giyerim diye etek ceket takım almıştım ..onun üzerinde kullanmıştım bu şalı ..tekbirden almıştım ..normalde fiyatı çok pahalı idi ama o ara indirime denk gelmişti ...10 liraya almıştım 2,5 sene önce...bu tip eşarp gibi şallar daha çok tesettür mağazalrında oluyor sanırım ..şal konusunda hiç bilgim yok ..ama ankarada metro alt çarşıdaki eşarpçılarında çok farklı şallar var ...ankarada olanlar oralara bakabilirler...

mutfakrobotu alinti yapmadin seninkileri,beyaz halini cok begendim.
alıntı yapmadığın teşekkür ederim sağolasın:kedi: beyaza aşığım ben de beyaz mavi kırmızı dolu dolabım

herkes nerdeee dünden berdiri bisi yazan yok 3 4 tane var herald aksam herkes tüm türkiye aski memnuyu izlemye gitmis baksaniza gece yazanlar aski memnunun bitis saatinde yazmislar

aleyküm selam gelmissiniz hepiniz ya bugün giydigim kiyafeti cekip koyacaktim hal kalmadi yarin camimizde kermes var cekip koyarim

morlu halin güzel turkiye de neden yere bakıyorsun öyle masum masum :))bir de resimler çok küçük belli olmuyor pek bir şey

elimdeki sepet varya annem ftograf cekerken aklima öyle bi poz geldi yaslilar burda cok kullanyiolr bende öyle bi poz verdim iste(sepet yasli isi geldi ondan)ya fot yüklemeyi tam bilmiyorum ancak birinn mesajindan alinti yapip en altta eklenti ekle deenn yerden yapabiliyorum oda küccük oluyo:S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…