sana katılıyorum.ben pantolon giymiyorum ama tarif ettiğin pantolonlar beni cezbediyor.pileli oldugu için çok zor anlıyorsun etekmi pantolonmu olduğunu.bulursam hiç düşünmeden alıcam.tunik altına giyicem için kalça sorunuda ortadan kalkıyor.ama nerde bulabilirim bilmiyorum.
sağolasın ..ben şal kullanmıyorum normalde ..iki tane şalım var biri bu diğerini de ablam hediye etmişti :) bu benim nişanda taktığım şalımdı ..etek ceket takım almıştım nişanımda ..abiye alsam başka yerde giyemezdim ..memur olduğum için işyerinde de giyerim diye etek ceket takım almıştım ..onun üzerinde kullanmıştım bu şalı ..tekbirden almıştım ..normalde fiyatı çok pahalı idi ama o ara indirime denk gelmişti ...10 liraya almıştım 2,5 sene önce...bu tip eşarp gibi şallar daha çok tesettür mağazalrında oluyor sanırım ..şal konusunda hiç bilgim yok ..ama ankarada metro alt çarşıdaki eşarpçılarında çok farklı şallar var ...ankarada olanlar oralara bakabilirler...cnm bu şal eşarpları nerden alıosun? yaz için paşmina şallar çok kalın oluyo.. senin dore şalını çok beğendim.. bi de nasıl bağladığını ayrıntılı anlatabilir misin (mümkünse fotoğraflarla).. çok sevinirim paylaşırsan.. şimdiden teşekkürler opuyorumnanaktan
alıntı yapmadığın teşekkür ederim sağolasın:kedi: beyaza aşığım ben demutfakrobotu alinti yapmadin seninkileri,beyaz halini cok begendim.
kendi kendimi cekicem ya nasil olur artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?