Yazın ne giyeceğini bilemeyen tesettürlü bayanlar

karalahana çok hoş olmuşun
özellikle dore şalın çok güzel olmuş

ben şu eşarbı ucunu sivrileştirme işini kendime yakıştırmıyom ama bazılarına çok yakışıyo ve hoş duruyo
sanada yakışmış

lahanacım hepsi çok hoş canım bende dore şalını çok beğendim yüzün cok net görünmesede cok yakışmış kıyafetinin üstüne bu şal daha güzel olmuşopuyorumnanaktan

aslında burda elbisem çok gözükmüyor...
belki hatırlayanlar olur.
başıyazmalının nişanında giymiştim,o zamnda koymuştum..
bir kına gecesinde farklı eşarp kombiniyle kullandım...

daha çok şal kullanıyosunuz galiba

iğnelemiyor musunuz şalları merak ettim

çok hoş duruyolar bende şalları daha çok seviyorum

opuyorumnanaktan
çok sağol canım...
bende kendime sivri yapınca çok yakıştırıyorum...
biraz uzun yüzüm...

lahanacım hepsi çok hoş canım bende dore şalını çok beğendim yüzün cok net görünmesede cok yakışmış kıyafetinin üstüne bu şal daha güzel olmuşopuyorumnanaktan

evet canım şalla sanki daha güzel oldu...
aslında onu ayakkabılarıma uydurdum.
onlar dore olduğu için ikisi çok uyumlu oldu...

daha çok şal kullanıyosunuz galiba

iğnelemiyor musunuz şalları merak ettim

çok hoş duruyolar bende şalları daha çok seviyorum

yok canım ben normal şekildede çok sık kullanırım.
işte elimdekini görer yada o anda kıyafete göre...
dore olanda iğne var çünkü o çok kaygan bir kumaştı.
diğerlerine takmadım...
ama zaten boğazında gözükmüyor.
çok bol yapmıyorum...

Karalahanam hepsi çok ho$ ama en çok ilk resimdeki $alini biyendim elbisenin renginede yaki$mi$ opuyorumnanaktan

devamini beklerik aklinialirimsmile

şampummm gelmişş yine çoluk çocuk toplanıppp...:):):)çok yakışmış canım pardesü ve eşarbınnn..

lahana seninde çok şık üstündekiler... çok hoş tarzın...:hulya:

şampummm gelmişş yine çoluk çocuk toplanıppp...:):):)çok yakışmış canım pardesü ve eşarbınnn..

lahana seninde çok şık üstündekiler... çok hoş tarzın...:hulya:

hehhehe çoluk çocuk valla kalabalık bir aile oldukk :ecrin_bebek: kaydirigubbakcemile3

yanlız zayıfladım hiç farkedilmiyo galiba boshayallersmile

bütün eski kıyafetlerim oluyo gerçi pardesüden nasıl anlıcaksınız ki dime :uhm:

bende bir hoşumm kaydirigubbakcemile3

sizew en yakın zamanda bikinili fotomu eklerim ÇOK YAKINDA :dance: delikafadulden

zümra abla hepsi çok güzel ama 4. fotoğraftaki pembeli kombin daha bi güzel eşarp bağlama şeklin de çok güzelopuyorumnanaktan

ayyy karalahanaaaa salini hariak örtmüssün yaa nasil yapiyosn ögret banada:Saruboceq: yaz geldi ya ben önceden hic sal örtmezdim buraya geldikten sonra örtüyrm ama beceremiyorum cok komik oluyo kafam kücük gözüküyo salin normal sallardan mi kumasi farklimi ögret lütfenn:Saruboceq::Saruboceq: birde son resimdeki etekinde harika nerden aldin ayaklarina kadarmi gelyior boyu yoksa az cik kisami en begendigim etek modeli ya hemen soruyrum belden oturtmali mi öylemi deniyo:teytey:

Karalahana dore şalının olduğu kombini daha çok beğendim, şal çok yakışmış ve çok güzel örtmüşsün, bir bana gitmiyor bu şallar ya...
Zümra ismin gibi zarif, zevkli hoş bir bayansın belli ki, pembe gömlekli halini ben de çok beğendim.
Sampuan ne güzel incecik hoş bir annesin, kim der iki çocuk annesi diye. pardesün çok yakışmış,Allah bağışlasın çocuklarını.

Sampuan, çok çok beğendim, eşarbınıda muntazam yapmışsın, ben zorlanıyorum düzgün yapmaya çalışırken :)) yanındaki miniklerde pek yakışıklı :)

saol cnm çok tşklerr a.s.

amin :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…