Yazın ne giyeceğini bilemeyen tesettürlü bayanlar

iste bugün giydigimsuan duman kokusundan attim kenara yarina baska bisi giyicem
hava sicakti birazda rüzgarliydi afedersinzi altimda bi kisa tayt vardi domdum soguiktan yaa günümde az kaldi bidee almanya ya geldim geleli ölüm dösegine yatiyom bidee yanicam(bide tr ye gelis günümüzde ölüm dösegnde olucam)

yaa arim bende kırmızı mavi ve beyz hastalığı var ..bütün dolabım bu renklerle dolu ..bir milyonuncu kırmızımdır resimdeki emin ol :))
sağolasın ayakkabı için..ben topklu hiç giymedim hayatımda giyemiyorum ..çok uğraştım beceremedim :)) rahat ayakkabılar seçiyorum hep..conversler en çok tercih ettiklerim..bir de ben çok hızlı yürüdüğüm için topuklu ile hayatta yürüyemem gına geliyor :))

turkiye resim çok küçük bir şey anlaşılmıyorki ..grafik ekleden eklsene ..

Son düzenleme:
sanat ayy canım son sayfadan başlayınca bakmaya sen sandım resimdekini kapandın mı diye çok şaşırdım meğer arkadaşın resmiymiş
türkiyeçok tatlı olmuşsun sen de canım

yarama tuz basma arim
sen de ekle fotoğraf uzun zamandır görmüyorum senin fotoğraflarınıkaydirigubbakcemile

oluyomu ordan yaw

ben görmemiştim resimlerini o yüzden eledi canım aynılarını galiba

ayy ama bu hiç iyi olmadı ben de başlıcam resim eklemeye bu gidişler tekrar

sanat artık resmimi çekecek kimsem yok:1ninca:
üç beş resim var bilgisayarda onları da kaç defa ekledimm

yine de fazla büyük olmuyor:bbo:
ama gördüğüm kadarıyla pembiş pembiş pek güzel olmuşsun:)

bide bilgisayra anliyom diyorum kiizlar yapamiyom orasi zor luyo birz siz idare etesnz böylee nese canlar ben gidiyom yarinda kermes var uyumm lazim sabahin köründe kaldirdilar yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…