yeliz haklısın aslında terzi iyi fikir ama güvenemiyorum ki sen bulmuşsun ne güzel kafana göre ama modellerini görmek isteriz evde olanlardan veya yeni alınanları koyarsanız ne güzel fikir alışverişi olur hepimize bende topuklu ayakkabı giyemiyorum sadece arabayla bi yere giderken giyebiliyorum
al bendende okadar..
cok ugrastim alisiyim biraz topuklu giymeye diye ama olmayinca olmuyor, demekki herkesin zevki de rahatlik anlayisida farkli. olumunekankayizsmile
bende yazin genelde babet giyiyorum, spor ayakkabi giyim diyorum ama oda yazin cekilmiyor, hele türkiyeye gittigimizde o sicakta hic cekilmiyor, bazen terlikle bile geziyorum türkiyede, tabi öyle normal terlikler degil,
babete benziyor böle $Ik bisey bayanssulusmile
ayyyyyyyyyy çok güzeller hepsi bayıldım ben hepsinden istiyorum xxl:)olanlarından:))
ben de hepiciğinden sitiyorum.)
ben de istiyorum bunlardan yaa çok güzeller.teolog arkadaşım ben yeni taşındım afyona.2 hafta oldu.pek bi yer yok bildiğim.bi terzi arıyorum bildiğin bi yer var mı?artık elbise tunik falan diktirmek istiyorum da.netten bulduklarımı saklıyorum.bi de burda böle sosyete pazarı tarzı yerler var mı?bana yardımcı olursa çok sevinirm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?