Yazın ne giyeceğini bilemeyen tesettürlü bayanlar

Teşkkürler herkese :) canım bir internet sitesinden kolaj hazırlıyorum, modayla ilgili ama link vermem doğru olmaz zannediyorum.

yeliz haklısın aslında terzi iyi fikir ama güvenemiyorum ki sen bulmuşsun ne güzel kafana göre ama modellerini görmek isteriz evde olanlardan veya yeni alınanları koyarsanız ne güzel fikir alışverişi olur hepimize bende topuklu ayakkabı giyemiyorum sadece arabayla bi yere giderken giyebiliyorum

al bendende okadar..
cok ugrastim alisiyim biraz topuklu giymeye diye ama olmayinca olmuyor, demekki herkesin zevki de rahatlik anlayisida farkli. olumunekankayizsmile

bende yazin genelde babet giyiyorum, spor ayakkabi giyim diyorum ama oda yazin cekilmiyor, hele türkiyeye gittigimizde o sicakta hic cekilmiyor, bazen terlikle bile geziyorum türkiyede, tabi öyle normal terlikler degil,
babete benziyor böle $Ik bisey bayanssulusmile

spor ayakkabısını mevsim arası iyi oluryo yoksa yazın mümkün deyil giyilmez helede bursa sıcağında malesfki topuklu giyemiyorum helede bebek olduktan sonra hiç giymiyorum hadi bakalım koyun fotoları evde yada arkadaşımız gibi nette gördüyünüz şeyleri fikir olur:)))

merak etme istesem de ben zaten cok aferdersin dikemem neden dersen afyondayım yok burda yaa öle şeyler
valla bile varsa sölesin bana gecen mango ve chakraya gideyim dedim gittim inanın kızlar fos
önceki sezonları galiba ist dan getirmşler satmaya calışıyorlar alırmıym hayır tabi

teologcuğum üzgünüm ama bunları markası yazmıyor canım ya o yüzden yazamadım..ben yalovadayım buradada yok bunlar istanbullular yaşadı :)

kızlar çok güzel bunlar bayanssulusmile ayy bayıldım
istanbulda nerde var kızz ist. yaşadı demişiniz hmm

genelde istanbulda vardır anlamında söyledim bilmiyorum nerede olduğunu..

ben de istiyorum bunlardan yaa çok güzeller.teolog arkadaşım ben yeni taşındım afyona.2 hafta oldu.pek bi yer yok bildiğim.bi terzi arıyorum bildiğin bi yer var mı?artık elbise tunik falan diktirmek istiyorum da.netten bulduklarımı saklıyorum.bi de burda böle sosyete pazarı tarzı yerler var mı?bana yardımcı olursa çok sevinirm.

bende bursada yaşıyorum ama inanın öyle çok güzel tesettürlü kıyafet satan yer görmedim çok uçuk rakamlarda vermek istemiyorum hadi pardesü manto falan olsa neyse

cnm arkadaşlara sorayım ben d etam bilmiyorum afyon u
ohoooo istanbullular yaşadı hakikaten ne var kardeşim biz d eterziye diktiririz fıstık gibim olur
haa kurtuluş caddesinde yüksel giyim var oaraya bakabiliriz

hmm tamam canım saol ben orayı bi öğreneyim de bakayım oraya:)bilmediğin yer olunca zor oluyo

evet gittim salı gunu daha cok bıse beklıyodum ama kucuk geldı bana.ankaradan gelınce buraya boyle oluyo:)ozdılek varmıs oraya da gıdıcez bakalım ama afyon cok kısıtlı geldı bana gıyım konusunda.inş ii bi terzi bulurum dikim için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…