evet aynen öyle ...ben eskiden en ufak şeye hastalanırdım ..62 kilo iken ise bir kış boyu en ufak nezle grip geçirmedim biliyormusunuz ..kan can geldi vucuduma kendmegeldim resmen ..çok zayıf olmak ii birşey değil ..
ama ben suanki halimi diyom zayfiim bünyem zayif hemeneccik yoruluyom 50 yasindaki gibi:1closedeyes:ama gel görki buna karsin ben hic gripti nezleydi oldugumu haitrlamiyom olursam bi haifif kirginlik glir üzerime oda uyursam yada 1 saate gecer o yani(öteki hastaligi saymiyorum almanyaya gelnce bittim saysnde) sizcede bende i sorun var dimi??hem halsiz hem zayf ama hasta olmayan bi doya doya burnumu silmedim öksüremedim ateslenemedim yanamdim ::2: kaydirigubbakcemile3delikafaduldennaniknanik
sağol kist var yasmin kullanıyorum robot
evet aynen öyle ...ben eskiden en ufak şeye hastalanırdım ..62 kilo iken ise bir kış boyu en ufak nezle grip geçirmedim biliyormusunuz ..kan can geldi vucuduma kendmegeldim resmen ..çok zayıf olmak ii birşey değil ..
ama ben suanki halimi diyom zayfiim bünyem zayif hemeneccik yoruluyom 50 yasindaki gibi:1closedeyes:ama gel görki buna karsin ben hic gripti nezleydi oldugumu haitrlamiyom olursam bi haifif kirginlik glir üzerime oda uyursam yada 1 saate gecer o yani(öteki hastaligi saymiyorum almanyaya gelnce bittim saysnde) sizcede bende i sorun var dimi??hem halsiz hem zayf ama hasta olmayan bi doya doya burnumu silmedim öksüremedim ateslenemedim yanamdim ::2: kaydirigubbakcemile3delikafaduldennaniknanik
yaa herkeste faklı etkiler olabilir ..ama sonuçta zayıflık ii birşey değil o sonuç çıkıyor yani :))
turkiye öteki hastalığın ne cnm geçmiş olsun
ayy adini vermiyim ya ayda bi olani hani varyaönceden bisiyim yoktu buraya gelince burdaki soguktan ve strenten dolayi ölüm dösegine gider gibiyim onn diisnda sorunum yok sükür yani varda aslinda benim kuruntularimm sadece
hoşbulduk cnma.s.
nasılsın
ben de okuyorum lise sona geçtim:)
hakkımızda hayırlısı olur inşAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?