Yazın ne giyeceğini bilemeyen tesettürlü bayanlar

türkiye alırmıyım dyorsun ama alıntı yapmışsın silermisin :)) evet çok zayıfsın gerçekten ..yaş kaç ?

türkiye alırmıyım dyorsun ama alıntı yapmışsın silermisin :)) evet çok zayıfsın gerçekten ..yaş kaç ?

haaa alinti derken onumu diyodun bende sandim pc ye almayi diysn ama nolcakki öyle yapinca?? yaaa malsef öyleyim ve artik bu sözü duymaktan cok biktim yaa anneye cekmisim oda benim gibi :2: yemek yiyince 45 e azcik geliyom sonrasikaydirigubbakcemile3 43 44 y avar ya yok bilemiyorum istahimda cok yerinde olmasina karsin böyleyim ya metobolizma ya bi hormonal sorunum var ondan böyleyim doktora gidicem gelince yasim 18delikafadulden hele sükür oldum cokda güzell

ilahi arımsempatiksalakcinni
robot zayıfsın diyorsun da sen kendine bak 51 kilomuşsun:dilcikar:

tam karşıdan çekme ozaman yandan çek ben öyle yapıyorum :)) ya da otomatik makine al karşısında dur o seni çeksin :)) benimki öyle de :))
benim makinem yok telefon var:gitme:
nasıl da çözüm ürettiniz hemensempatiksalakcinni
bi ara çok resim ekliyordum denedim üstten ,alttan net olmadı pes ettim
olur da dışarıda biri çekerse ekliyorum zaten hemen

benim makinem yok telefon var:gitme:
nasıl da çözüm ürettiniz hemensempatiksalakcinni
bi ara çok resim ekliyordum denedim üstten ,alttan net olmadı pes ettim
olur da dışarıda biri çekerse ekliyorum zaten hemen

burda olaydın ben çekerdim seni :))

pesakannehir
benim vay halime senin yaşında 70 kg olurum:roflol:

sen kaç kilosunk i ? öyle demeyaa ..zayıflık her zaman ii olmyr..mesela yüzden çok kilo veriyorum ben ..62 iken yüzümçok güzeldi herkes ne kadar gzel olmuşsun diyordu zayıflayınca çöküyor yüüzm hemen ..bir de bi ara 16 yaş pantolonlarını giyiyordum utanıyordum ..herşeyin ortası en iisi aslında ...ne zayıf ne şişman

valla kilo vermek isteyen hic cekinmedne herseyden yesin ayri yapmasi ayy kalori diyipte herseyi yiiyip bi seyi eksik olursa kilo alir bi cok yiyin tokken bile bazetnde cok acken hic yemeyin bazende yiyin belkide benim sirrim o belkide hormonumm bozuk

evet ya robotum haklisin zayiflik hicccc güzel deillmaz: bir kollarim bebek kolu gibi incecik iki bu yüzden heryerim killikaydirigubbakcemile3 ikincisi fizikte kötü oluyo böyle 3 saglik durumun kötü oluyo(ben her nekadar yilda 1 defa belki hasta olurum oda naidr)ama bünye zayfligi mahvediyo 4 kendine uygun güzel bisi bulamiyn cocuklarinkine yakin seyler aliyosn:1no2:

55 oldum:kedi:
hapların da yardımı oldu galiba kilo almamasempatiksalakcinni
senelerdir anemi yüzünden hap kullanıyorum iğne falan şimdi de diğer rahatsızlığım için hap kullanıyorum 1-2 ay içerisinde 5 kilo aldım
benim arkadaşım da öyle kilo verince yüzden veriyor gözlerinin altı morarıyor falan öyle de kötü gerçekten

tabiki en önemlisi az az sık sık yemek ..herşeyi bir anda yememek ..mesela tatlımı vanın çekti ...hergün yemeyeceksin ..haftad bir gün tatlı günün olacak o günde yiyeceksin ..akşam 7 den sonra öyle kuruyemiş tatlı yememek lazım ..herkesin bünyesi farklı ..dikkat etmekte fayda var

evet aynen öyle ...ben eskiden en ufak şeye hastalanırdım ..62 kilo iken ise bir kış boyu en ufak nezle grip geçirmedim biliyormusunuz ..kan can geldi vucuduma kendmegeldim resmen ..çok zayıf olmak ii birşey değil ..
geçmiş olsun ne hapı hayırdır...beni de hap şişirdi işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…