aynanın karşına geç öyle çeksempatiksalakcinni
o da olmuyor denedimsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
çok ışık vuruyor aynaya
türkiye alırmıyım dyorsun ama alıntı yapmışsın silermisin :)) evet çok zayıfsın gerçekten ..yaş kaç ?
kizlar yazdigimiz yaziyi silebiliyomuyuz ki???
benim makinem yok telefon var:gitme:tam karşıdan çekme ozaman yandan çek ben öyle yapıyorum :)) ya da otomatik makine al karşısında dur o seni çeksin :)) benimki öyle de :))
benim makinem yok telefon var:gitme:
nasıl da çözüm ürettiniz hemensempatiksalakcinni
bi ara çok resim ekliyordum denedim üstten ,alttan net olmadı pes ettim
olur da dışarıda biri çekerse ekliyorum zaten hemen
evet o mesaja gel ..edite tıkla oradan silebilirsin mesajını ..
sanat evet ama ben eskiden beri hep 47-48 dim zaten :)) bu kilolu halim oluyor :))
pesakannehir
benim vay halime senin yaşında 70 kg olurum:roflol:
sen kaç kilosunk i ? öyle demeyaa ..zayıflık her zaman ii olmyr..mesela yüzden çok kilo veriyorum ben ..62 iken yüzümçok güzeldi herkes ne kadar gzel olmuşsun diyordu zayıflayınca çöküyor yüüzm hemen ..bir de bi ara 16 yaş pantolonlarını giyiyordum utanıyordum ..herşeyin ortası en iisi aslında ...ne zayıf ne şişman
evet aynen öyle ...ben eskiden en ufak şeye hastalanırdım ..62 kilo iken ise bir kış boyu en ufak nezle grip geçirmedim biliyormusunuz ..kan can geldi vucuduma kendmegeldim resmen ..çok zayıf olmak ii birşey değil ..evet ya robotum haklisin zayiflik hicccc güzel deillmaz: bir kollarim bebek kolu gibi incecik iki bu yüzden heryerim killikaydirigubbakcemile3 ikincisi fizikte kötü oluyo böyle 3 saglik durumun kötü oluyo(ben her nekadar yilda 1 defa belki hasta olurum oda naidr)ama bünye zayfligi mahvediyo 4 kendine uygun güzel bisi bulamiyn cocuklarinkine yakin seyler aliyosn:1no2:
geçmiş olsun ne hapı hayırdır...beni de hap şişirdi işte55 oldum:kedi:
hapların da yardımı oldu galiba kilo almamasempatiksalakcinni
senelerdir anemi yüzünden hap kullanıyorum iğne falan şimdi de diğer rahatsızlığım için hap kullanıyorum 1-2 ay içerisinde 5 kilo aldım
benim arkadaşım da öyle kilo verince yüzden veriyor gözlerinin altı morarıyor falan öyle de kötü gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?