Yazın ne giyeceğini bilemeyen tesettürlü bayanlar

ben o duyguyu tadamadim malesef tadmadan ayrildim tadan arkadslarimida kiskanmakatna baska biisi yapamiyorum KIZLAR UMARIM KONU DISI KONUSTUGUMUZ IICN KIZMIYOSUNUZDUR???
hayrola cnm bişey anlamadım
evet umarım kızmıyordur kimse

lise yıllarım geldi aklıma siz konuşurken :) amma da yaşlanmışım hee :)) hey gidi günler heyy :)) liseyi bitireli 12 sene oluyor iimi akannehir
oo robot bayağı yaşlanmışsın lülülülülülü
Elhamdülillah bende iyiyim cnm
muhabbet baya uzamışkaydirigubbakcemile2

evet cnm bayağı konuştuk:)

ben de çıkayım artık yarın kursa gideceğim çoooooook çalışmam lazım:1rolleyes:

selam kızlar!!
başlığı görünce geldim.. konu epey dağılmış gerçi
artık sürekli uğrarım bu topiğe...

iste bugün giydigimm hava cok sicakti kilotlu corab giydim bide kararmka icin günesin altinda durdum yandim ya cok sicakti:S

iste bugün giydigimm hava cok sicakti kilotlu corab giydim bide kararmka icin günesin altinda durdum yandim ya cok sicakti:S

icimde tisört var bide hirka sahsen icime badi giyipte üstüne tislrt hosuma gitmiyor tarzim degil böyle giyindim ama tabii malesef zayif oldugum icin her kiyafet komik duruyor:sinifsinifhaoldumsmile

selam ben de resim ekleyeceğim de burdan eklenmiyor en iisi albüme ekleyeyim de oradan bakın da yorum yapın ..imagehukcs işyerinde yasaklı da :))

kizlar bi topicte din konusunu actigim icin ihtar aldim düsünebiliyormusunuz müslüman ülkede din yasak sanki burasi devletin sayfasi din yasak.siz ne düsünüysnz bu hale yaa ben bktim artik böyle dinden kacan nefret eden konusmak istemyen sonrada olaylar karsisinda sikayet eden neden oldu diyenlerden neyse belki son nyazdigimada bisi derle bu siteden atilirim habernz olsun eger hic yazmassam anlayin silinmsm

gerçekten mesajları okudum da öyle banlanacak kadar bişey göremedim umarım kısa sürelidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…