Yazın ne giyeceğini bilemeyen tesettürlü bayanlar

her topic altında bi mixer var yani )

neeyse
diğer topice ekledim bunu görenler olmuştur
cuma günü kuzenimin kına gecesini yaptık.. Bu da kuaföre gitmeden önceki halim..

Nikah'da giydiğimi de yarın eklerim inşallah..

Son düzenleme:
teşekkür ederim arkadaşlar..
feryalcim elbise değil canım.. gömleği Armine'den aldım ama eteği ben diktim şeker.. :hulya:

todish süper ya
fiziğin de çok güzel üzerindekiler de çok yakışmış
eteği de sen dikmişsin bi de maaşAllah

ayyy o nasıl incecik bir bel öyle...neeeyyyy eteği sen mi diktinakannehir.maaşallah.ben de öğrenmek istiyorum yaaboshayallersmile

hoşçakalllll ben bu resimleri görmüştüm daha önce yakaladım seniilülülülülülükaydirigubbakcemile3 çuk sportif görünüyosun canım..

Evet Loresimaa, 2x eski, 2x yeni ekledim...bu topic´e daha önce hic koymamistim ama..! kaydirigubbakcemile5

o tuniğin aynı rengini aynısını bi alışveriş merkezinde bi bayanda görd
m eşarpta aynıydı sankim yaa acaba gördüğüm kişimisempatiksalakcinni çok cici modeli var ama herkeslerde var artıkınboshayallersmile

todishimm maşşallah kuzumaaa becerikli kankim benimm her zamanki number one:lepi:

_sanat_cım,katujacım ve lahanacımm çok teşekkür ediyorumm hepinize opuyorumnanaktan

teşekkür ederim kankaam benümmm geh bi öpem seni mujoksss Şeniz

Son düzenleme:

Ewet o kişi bendimmm: ) Cidden hangi avm de gördün? Olurmu olur yani: )

Ben bu modele bayıldım..Aynı modelin eteğinide ypmışlarki o bence daha güzel onuda aldım ..Ama maalesef dediğin gibi çok kişide var..

Bu arada resmi nasıl açtın bende görünmüyo hala...??

slm kızlar
uzun bi aradan sonra döndüm memleketteydik oğlumu sünnet ettirdik biraz dinlendik kafa dinledik güzel geçti

todishh harika görünüyosun çok zarifsin

öp balloşum öpp ohhkaydirigubbakcemile3

feryal carrefourda görmüştüm babalar gunuyduu kocasıyla çocuu vardıı yanında bayagı bi karılaştık koca mekanda en sonunda bunlarlada durmadan karşılaşıyors dedi kadın haha çok komiktikaydirigubbakcemile3

nasıl olsa çoğunuz istanbuldasınz şükür ki anakaradayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…