Yazın ne giyeceğini bilemeyen tesettürlü bayanlar

sağolasın lilyum ..ben etekle rahat edemiyorum aslında hiç ..hızlı yürüyorum demiştimya ayağımın arasına dolanıyor ..özellikle böyle alt kesimi dar etekle hiç rahat edemiyrum ..yürüyüş hızım kesiliyor :)) bir de altınahep çorap giymek zorundasın ..düşsen kalsan ALLAH muhafaza :)) dikkatli olman gerk yani beni biraz geriyor ..ama eteğim deçok var ..kafama göre takılıyorum işte ..bazen etek bazen pantolon ..eteği daha çok kışın çizmeyle giyiyorum o zaman daha rahat oluyor ..yazın ise genelde elbise ,elbise gibi tunik-altına pantolon giyiyorum ...
sandaleti çok seviyorum yazları ...hem rahat hem ayak pişmiyor içinde efil efil giyebiliyorsun ..hem de düz :)) topuklu deme bana da ne dersen de :)) beyaza aşığım herşeyim beyaz olsa gıkım çıkmaz :) bunu da beyaz diye aldım :)) migrostan almıştım indirime sokmuşlardı ...
amma da konuştum hee :))

sağolasın sanat ...her telden var bende :)) eteğim deçok aslında ...bugün etek giymek geldi içimden ..dolabım kıyafet dolu hiçbirini daha giyemedim :)) eteklerden başlayayım dedim :))

hoşçakalllll ben bu resimleri görmüştüm daha önce yakaladım seniilülülülülülükaydirigubbakcemile3 çuk sportif görünüyosun canım..

bende resim ekliyicidim bugun şansa bak makinamın pili bitti pofffkafamçokkarıştı

hoscakal 2. fotodaki üzerindekilerin rengi çok güzel cıvıl cıvıl çok beğendim:)

mutfak robotu , beyaz ceketini beğendim cnm güle güle giy

hoşçakal ,eskiden bende böle giyinirdim çok rahat spor , sanada yakışmış

mutfak robotu , beyaz ceketini beğendim cnm güle güle giy

hoşçakal ,eskiden bende böle giyinirdim çok rahat spor , sanada yakışmış

sağolasın şampuan ..ben tam burdaki resimlere bakamadım ..nette sorun var da bakıp yorumlarımı yapacağım .inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…