Yazın ne giyeceğini bilemeyen tesettürlü bayanlar

Duydunmuuu ay çok utandım bak şimdi.. kaydirigubbakcemile3

Ewet bendim o : )

Ama babalar gününden bi gün önceydi ve oğlum beni çıldırtmıştı iki dakika durmadı..Ay o günü hatırlamak bile istemiyorummmm

Loresimaa .!.:
feryal carrefourda görmüştüm babalar gunuyduu kocasıyla çocuu vardıı yanında bayagı bi karılaştık koca mekanda en sonunda bunlarlada durmadan karşılaşıyors dedi kadın haha çok komikti

sırnaşık şeysırnaşık şey

Son düzenleme:
ay ewet bir gün önceydi cidden senmiydinnn anamm dünya ne küççükakannehirkaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
ekledim resmi senin için biz sizi takip etmiyoduk ayrıca tesadüf işte hahahaa ay çok komik yaa kaydirigubbakcemile3

passionelore resim uzak ama çok hoş görünüyorsun seviyorum bu tarz giyimlerii

Gerçekten de küçükmüş anlamış olduk kaydirigubbakcemile3

Dediğim cümleyide yanlış anlama canım en az 5 kez karşılaştık yani ondan demiştim eyvahedigeldismile akannehir

sızı son zamanlarda takıp edıyorum
hos gıyım tarzları var

ben pek etek gıyemeyenlerdenım
ama etegı kendıme cok yakıstırırım
cocuklu ve ıs hayatında etek kullanımı zor oluyor

yok cnaım ya anladım neden dediğini aynı seyi bende eşime söylüyordum zati ne cok karsılaştık diye sempatiksalakcinni şaşırdım walla

passionelore bencede cok yakısmıs aksine bende iş hayatında çalışan bir bayana eteği çok yakıstırıyorum şık ve zarif görünüyor sende de aynen öyle durmusşkaydirigubbakcemile5

]

Arka plan biraz dagınık tadilattan dolayı..Bunlarıda dün giymiştim ama kimseyle karşılaşmadım bu sefer kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
ben gördüm yine sizin kapının önünden geçiyodum yaa:))

resmin linkini kopyalayıp grafik ekle butonu yazan yere yapıştır canım

LORESİMAA sende olmasan yükleyemiycem resimleri..Teşekkürler yardımın için..

PASSİONELORE ewet bu sene moda renk bende pembeleri doldurdum dolabıma..Önümüzdeki sene nasıl giycem bilmiyorum..İsraf işte...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…