Yazın ne giyeceğini bilemeyen tesettürlü bayanlar

yok hiç uğraşmam aksine.. saçımı toplarım anında bu toka.. bi iki arkadan düzeltirim çarçabuk.. eşarbımı da bağlarım tamam )

Teşekkür ederim canım..Bi eşime begendiremedim onu zaten..Eşimle dışarı çıkarken giydiysem değiştir üstünü diyip duruyo..Kilolu gösteriyo seni diye damardan giriş yapıo

modelindendir...
benimde bi pardüsem var patronum dalga geçip duruyor.
ay ne anlar onlar....)

yok hiç uğraşmam aksine.. saçımı toplarım anında bu toka.. bi iki arkadan düzeltirim çarçabuk.. eşarbımı da bağlarım tamam )

canım bende eşarbını bağlama şeklini çok beğendm.. opuyorumnanaktanbi türlü öylee yapamıoorum yaa. boynuna gelen kısımda sürekli bi potluk oluoo kafamçokkarıştı

kızlar yaa bu arada bende elbisee giymek istiyorum. başkalarında görüp hep iç geçiriyorum. içime badyle giyebileceğim tarzda... birazda balık etliyim. elbise beni daha mı kilolu gösterir diyee düşünmekten giyemiyorum...mafoldumben

biyolog ben de elbise çok giyiyorum boydan ..hem rahat oluyor hem deuzun ..ben genelde bolero ile giyiyorum ebiseyi ...tek badi ile sırt daha çok açıkta kalıyor iç çamaşırım belli oluyor gibi geliyor bana rahatsız oluyorum ...yazın elbise çok ideal ..efil efil ...

henüz mesaj sayım yeterli değil galiba
ama en kısa zamanda ben de paylaşıcam
bi de malum tatil hep evdeyim dışarı çıkmıyorum pek evdeki halimi de görmek isticeğinizi sanmıyorum=))

ohoooo sen daha yolun başındasın ..hatta hayata gözlerni yeni açtın bile diyebiliriz ..en güzel yıllarındasın şuan kıymetini bil...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…