Yazın ne giyeceğini bilemeyen tesettürlü bayanlar

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ayy yok öyle mi oldu mesajlarım-tatlicadiarzu-
ben gerçeten yakıştırdım ilk defa gördüm etekle diye galiba

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ayy yok öyle mi oldu mesajlarım-tatlicadiarzu-
ben gerçeten yakıştırdım ilk defa gördüm etekle diye galiba

yok ben alınmam pardesü giy desen bile merak etme biraz utanmaz arlanmazımya ondan galiba
son resmimde bol pantolonum vardı farkettin değil mi sempatiksalakcinni

feryal ben piknikteki resmini görmemiştim gerçekten beğenedim

todish
methedenleri okudum ama resim dün açlmmaış demek görmemiştim ne güzel olmuşsun.bu etekler zaten çok güzel duruyor

gördüm robot:jeyyar:

ay sen gereçkten süslüsün:))
açıyorum son ikisi sırf ayak:)ama güzelmiş ayakkabınkaydirigubbakcemile3

gördüm robot:jeyyar:

ay sen gereçkten süslüsün:))
açıyorum son ikisi sırf ayak:)ama güzelmiş ayakkabınkaydirigubbakcemile3

heee süslüyüm süsüm batsın:roflol: ayakkabılarımı da daha yeni aldım ...öyle yoldan geçerken gördüm çok hoşuma gitti..zaten bu tonlarda bir ayakkabı alacaktım tam istediğim gibi oldu sempatiksalakcinni

ayaklarımın güzelliğini görün diye koydum ayak:roflol:
ne yapayım ayakkabımı yeni aldımya o hevesle koyuverdim resmini idare et :kedi:

Silammmm

Dreamlover epeydir yoktun litfen foto ekle :icecream:
Todish bayildim saa akannehir tek tek isim yazamicim birçogunuz çok ho$ olmussunuz a.s.

insanların sevmediği şeyleri yada zaaflarını kullanarak şakalar yapılmasınada gıcık olurum benlmaz: saol kertenkebele çok cici bir kız oldun şimdi opuyorumnanaktan

zarifecim nerlerdesin özlettin kendini yapma büle şeylerkaydirigubbakcemile

zaafın olduğunu söylemedinki ..o derece olduğunu söyleseydin yapmazdım şakasını ama sen de amma da alınganmışsın loresima ...ii niyetimi anlamamışsın...şakaya gelemiyorsun sanırım ...

yok şakadan çok ii anlarımm sadece bu aralar nedensiz bir gerginlik var üzerimde herşeye sinirlenir oldum boshayallersmilesanırım tatile ihtiyacım varr benimkafamçokkarıştı

Silammmm

Dreamlover epeydir yoktun litfen foto ekle :icecream:
Todish bayildim saa akannehir tek tek isim yazamicim birçogunuz çok ho$ olmussunuz a.s.

slm cnmmmŞeniz
resim çekmedim hiç desem:) hiç fırsat olmadı zaten pek keyfimde yoktu-tatlicadiarzu-
ilerki günlerde eklerim inşallah da yorumlardan hoşlanmıyorum polemik sebebi de olmak istemiyorum biraz ara verdimdelikafaduldensengözlerimebaksanabCADIARZU

merhaba bayanlar... uzun zamandır takip ediyorum topiği ee bende katılayım artık aranıza dedim...nasılsınız? topiği baştan beri gezdim bütün bayanlar hepiniz çok şıksınız...Allah nazarlardan korusun inş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…